Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Southy
    Sziasztok! A minap a gépem nagy meglepetést okozott, játék elindítása után behalt a kép, zöld keresztirányban futó pöttyök és csíkok jelentek meg a monitoron, majd nem sokkal rá teljesen felmondta a szolgálatot. Újra indítottam, nagy meglepetésre már biosz töltése közben is zöld csíkok voltak mindenhol. Nagy nehezen sokadjára elindult csökkentett módban a gép, sikerült screenshotot készítenem az asztalról: kép
    Arra gyanakodtam, hogy túl poros a gép, ezért rendesen kiporszívóztam és ecsettel leporoltam. Ez után újra összedugtam a gépet, és minden rendesen működött. Elindítottam a játékot, majd körülbelül 10 perc után újra elkezdett szarakodni a kép, és játszhatatlan lett. Majd nem sokkal rá újra "zöldhalál", majd újabb újraindítás. Jelenleg megint megy minden, viszont játékot nem merek elindítani, nehogy végleg beadja a kulcsot. Lefutattam vírusírtót, registry tisztítót. Csekkoltam a videókártya hőmérsékletet, újraindítás után volt kb 75 C, most ideállítottam egy ventillátort neki, így most 62 C.

Valaki tudja, mégis mi baja lehet a gépemnek? Nagyon remélem, hogy nem halt be a videokártyám.

Gépkonfiguráció:
    C2D E6700 (2x2,67GHz)
    EN8800GTS (320mb)
    2 GB RAM

Előre is köszönöm a segítséget.