!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Futtasson egy spyware meg víruskeresést.

Bandi 18
Azt azért cseréld le egy 400-as Chieftec, FSP, vagy Gigabyte tápra.

proway
ULTRA POWER, 400-as

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Shifter
nah gyors help kéne:

haver gépén nem megy a net azt írja hogy a kapcsolat megszakítva vagy valami hasonló semmit nem tud csinálni mintha nem lenne net de közbe MSN-re bevan jelentkezve... én ujra raknám a vindózt de szegényke láma és neki nem ajnálanám... szóval mit javasoltok?

ಠ_ಠ

Bandi 18
Nekem minden gond nélkül ment 3 évig aztán bevágott a villám. Amúgy milyen tápod van?

proway
de elõbb utóbb gebasz lesz? vagy ne aggódjak?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Bandi 18
Lehet Lap vagy táp, nekem is Asus lapom van és mikor másolok akkor ciripel.

proway
Sziasztok...néhány hete megvettem egy Q9400-es procit meg egy Asus P5Q alaplapot... és játék közben vlmi ciripelõ hangot hallok a házból és nem tudok rájönni hogy mért lehet ez? egyáltalán mi csinálhatja? a proci?

segítsetek!

[HUN]FaTaL
oprendszer nélkül nem igazán 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

le tudnád írni hogy hol? pls
[HUN]FaTaL
Hangerejét vedd fel.

Üdv

A mikrofonnal lenne gondom. Jó helyre dugtam beállítottam mindent (asszem) de nem hallja a hangom. Valaki meg tudná írni hogy mi a probléma? Vagy hogy hogy kell beállítani?
Lacee86
Hát gyanítom h a Winamp nem kifejezetten videolejátszásra való. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

[HUN]FaTaL
c:\windows\winsxs, c:\system volume information

Eddig ok. De ettõl még mindig ott a kérdés, hogy hol van az a hely, amit a gép foglaltnak jelez? Napi 200 megával csökken a hely és sehol sem látom, találom azt, ami foglalja.
bardocz
Jéé,csak simán lejátszom media playerrel és jó,sõt,még a hang se zajos😄 Köszi!
Bandi 18
FFD Show + media player classic (semmi más nem kell egy gépre és mindent le tud játszani) ffd show videonál ami az óra mellett jelenik meg ki lehet választani hogy flip és már meg is fordult a kép.

Bandi 18
Szerintem rosszra válaszolt 😄

bardocz
Mert most az nyitja meg alapból,ha rákattintok😄 Teljes képernyõn tök mindegy mi játssza le,nem látszik a menü😄 De akkor is,hogy tudom megfordítani?
[HUN]FaTaL
És hogy jön a gef2höz a sapphire?

Bandi 18
De miét winampban játszod le? 😄

Bandi 18
Elõször tedd fel a VIA 4in1 drivert hozzá, googleba beírod és meglesz (fontos hogy az alaplaphoz valót, az everestben benne van), plusz a VGA gyártó oldaláról vagy az nvidia.com-ról szedjél drivert hozzá ott is listából lehet kiválasztani a kártya típusát ezután elvileg jó, ja és ha van alaplapi VGA azt tiltsd le mert lehet hogy bekavar.

bardocz
Hogyan tudok winamp-ban megfordítai egy videót?Leszedtem egy versenyt,és fejjel lefele van az egész😄
29-35 között mozog.
Hát akkor spuri vissza.
Eddig minden sapphire kártyám rossz volt<#gun>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Sziasztok!
Otthoni régi gépalkatrészekbõl összeraktam egy gépet a haveromnak. A videokari egy geforce2 mx 200 64mb. Az atya Úr Istenért sem akarja kezelni a gép. Már 6 drivert próbáltam hozzá (köztük valami forceware meg detonator), de egyik sem jó neki. Az eszközkezelõben ott van hogy NVIDIA GeForce2 MX 100/200 de ott virít a nagy sárga felkiáltójel, hogy probléma van vele. Nem tudom mi lehet a probléma. Az alaplap valami "via vt82c686b", a proci 1,6 AMD ha ez számít. Elõre is köszönöm a segítséget!
Bandi 18
Túlmelegszik vagy ramhibás.
Everesttel nézd meg milyen magas a GPU hõmérséklete, ha az normális egészen a fagyásig akkor gari.

Sziasztok.
Van egy olyan gondom hogy vettem egy ati 4670-es kártyát berakom,telepítem a drivert,majd egy idõ után ilyen probléma jelentkezik és kifagy a windows is.
Tippje van valakinek a megoldásra?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Lacee86
Amíg nem veszel egy új procit (Core2Duo-t legalább), addig a videokarid nyaralni fog sztem. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

[HUN]FaTaL
Gyenge a proci nagyon.

fery02
Majd még próbálkozok akkor, köszi.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Nagyon nem illik egy ilyen gépbe Pentium 4-es proci. Annak már rég lejárt az ideje.

Van egy gép Asrock lap, 2x1Gb 800-as RAM, P4 3.2 proci, ATI 4830 VGA. Új Win. Lett telepítve de minden driver a legújabb de még is a játékok szaggatnak még alacsony felbontásnál is(PoP 2008, FarCry 2, Cobra 11). Lett tesztelve a gép egy ATI 4850-el még Win. Telepítés elõtt de akkor nem volt ilyen probléma. Mi lehet a gond ???

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Barny
A fizikai memória (RAM) mellett a Windows a merevlemezt is használja memóriaként. Olvasási és írási mûveletekben a kettõ között jelentõs sebesség eltérés van a RAM javára. Ennek ellenére az operációs rendszer teljesítményére jótékony hatással van a kettõ együttes mûködése.

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

[HUN]FaTaL
Routerben állít és azét klónozza bele amelyikkel a routerben túrkálsz.

Felraktam, eléggé nyögvemenõ 😄

fery02
Na, meg is csináltam, de továbbra sincs net. 😞 Amúgy ez a Mac Address klónozás a gépen is állít valamit, vagy csak is kizárólag a routerben? Mert van a gépben kettõ LAN csatlakozó is, és azon, amelyiken állítottam a routert, nem mûködött a net a procedúrák után. Viszont miután átdugtam a másikba (már router nélkül), volt net. Gondolom elvileg mindkettõ LAN csatlakozónak mûködnie kéne a gépben. Azért nem mertem bedugni a másik LAN-ba, routeren keresztül, hogy hátha valamit a gépen is konfigurál, és a végén egyáltalán nem lesz netem.
Segítségként lementettem kettõ képet, amik szerintem fontosak lehetnek még. 😛 A Mac Address Clone-ról nem csináltam képet, az csak egy cím sorból áll, meg egy Clone address gombból. kép1 kép2

Shifter
nyugodtan felteheted... semmit nem csinál... legalábbis nálam fél évig bírta aztán dobtam a gecibe 😄

&#3232;_&#3232;

Sziasztok!
Szeretném a gépemre telepíteni a Vista Inspirat témát.
Valaki mondta nekem régebben, hogy mielõtt felrakom csináljak egy biztonsági mentést.
Anno felraktam egyszer de nem volt vele semmi probléma.
A kérdés : Mennyire kockázatos felrakni a témát biztonsági mentés nélkül?

Bandi 18
Még a biztonság kedvéért tesztelj egy memóriát a memtest86-al.

Bandi 18
Vagy a VGA ramja hibázik vagy túlmelegszik.

tyler82
Üdv.
A gépembe tönkrement az alaplap. Egy Samsung 250GBs vinyó van benne. 50GB van az oprendszernek ( XP Professional) és 200GB az adatoknak. Az alaplapot kicserélték, de újra kellett telepíteni az XPt természetesen. Mivel én külföldön voltam amikor ez történt, így nem én csináltam a cserét sem az újratelepítést. Másmilyen típusú alaplapot raktak bele 😞 A 200GBs partícióhoz nem nyúltak, azonban nem tudok hozzáférni az adatokhoz amik rajta vannak ugyanis nem látja formázottnak...Ha meg megformáznám akkor elvésznének az adatok ugye. 22es csapdája...
Mit lehet tenni, hogy hozzáférhessek a 200GBs partícióhoz anélkül hogy törölném amik rajta vannak??

A smooth sea never made a skillfull sailor

milyen tápod van?

HELP!!!

Most vedtem egy 9800GT 1Gb VGA-t és és 24 órát bita a kikébzést.

Erösebb beterhelésnél bekockásodik a kép. (Fehér kockák jelenek meg rajta). Majd lefagy a PC.

Mi lehet a baj?
Garis igy hétfön megy vissza.

Sziasztok a 8x és a 8xQ élsimítás között mi a külömbség?

Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X

Tudatlan vagyok😊. Magyarázd el, légyszíves!
Barny
lapozofajl<#idiota>xD

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Sziasztok! A vinyóm két részre lett osztva. Az egyik 20 gigás lett, amire az xp ment. Az üres hely, viszont folyamatosan fogy. Mindent átnéztem, a rejtett mappákat is, de 9-10 gigánál többet nem találtam. Viszont 18 gigát ír foglaltnak. Egy kis segítség kellene, hogy hol és mi lehet az a hiányzó 8 giga?
Üdv lenne egy kérdésem ami lehet hogy nem ide tartozik de szerintem biztos tudtok segiteni.
szoval ha van egy progim ami probaidös és ez lejárt de nem akarok elöfizetni rá és ezért ujratelepitettem de akkor sem engedi elinditani mert kapásbol kidobja a regelést(pénzes).de ugy tudom hogy van valahol valami amit ki kell törölni és ezután olyan lenne mintha elöször raknám fel a progit.(regcleanerem van de nem tudom hogy mit kell kitörölni!)
elöreis kösszi a segitséget
Bandi 18
Elõfordulhat de akkor nem kattanna valami. Húzz le mindent csak a vinyó maradjon és úgy próbáld meg.

Bandi 18
Igen a BIOS beállítások alapra állítódnak, arra amit a gyárban bekonfigoltak.