64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#48363 Hát el vagy tévedve, 16-ért ezt még használtan se adnák oda. Csak az alaplap kerül annyiba kb. A 2 giga ram az olyan 6-7 körül, proci meg sokkal jobb az E5000-es sorozat (E5300 pl.), az 20 körül van. Szóval ez összesen olyan bő 40-be fáj neked kb. Amúgy biztosan javulni fog a játékok teljesítménye, hiszen a VGA-dat ki sem használja a mostani procid. -
gregtom6 #48362 Ismerősöm szerint az alaplap megadta magát, és nem érné meg venni 10-12-ért ugyanilyet, hanem 20körül lehetne venni új alaplapot,memet, és procit.
Ti 20 körül milyen procit,lapot, és memet vennétek? Játékra haszn. a gépet, főleg fps-re.
szerk:ism. 16ért ezt ajánlotta:
Gigabyte GA-G31M-S2C
2Gb DDR800
2,6 Ghz Intel kétezres proci(most ez melyik proci?)
Megéri-e?
a régi konfigtól gyorsabb lesz?
amd athlon 3500+
Sapphire hd4670 512mb ddr2
2 gb ddr400
CSAK 20körül költenék rá. a kari marad. -
#48361 hellóhelló!hogyan tudom megcsinállni hogy hangminta alapjánt szabályozzam a hangerőt? -
#48360 Nah megjött a táp és a ház is.
Én azt mondom a házra hogy nagyonszép és 1 hangot se hallok belőle!!!
Anyag nincs nagyon benne de így legalább hordozható:)
A táp szépen és csendesen megy eddig nem tapasztaltam rajta melegedést vagy hibát,thx all hogy ezt javasoltátok:D -
n3whous3 #48359 Helló mindenkinek, lenne egy kisebb problémám.
Win 7 RC van fent a gépemen meg eddig volt Bittorrent 6.4 (azt hiszem), utorrent 1.9 beta és 1.8.4 stable is. A gondom az, hogy egyes torrentek egyszerűen lelövik a netemet. Lecsökken a sebesség nullára, majd aztán már jelzi is a hálózati beállítás, hogy nincs kapcsolat a külső hálózatra. ncore torrentek nagy része letöltéskor is ezt művelte azt hiszem, de most találtam egy külsőst is, ami ilyet csinál. Egyszerűen már nem tudom hol lehet a hiba, XP alatt ilyennel még nem találkoztam. A szolgáltató is csinálhatja ezt? Mert azt meg nem hinném, nem minden torrenttel megy ez a herce-hurca.
Köszönöm előre is a segítséget. -
#48358 Változó. Pl. az újabb ati karik 120 fokig vannak hitelesítve. -
#48357 Este megcsinálom, most el kell mennem. Köszönöm a segítséget és a tippet. -
#48356 Kártyafüggő de terhelés alatt 80 fölé ne nagyon menjen szerintem. De mérd meg írd be ide és megmondjuk hogy sok-e. -
#48355 Mellesleg mennyi a normális hőmérséklet? -
#48354 Az a baj hogy kb 2 éves a gépem, szal nem tudom hogy van-e egyáltalán még garancia rá. :/ -
#48353 Túlmelegedés/VGA ram hibája. Indíts el egy játékot és közben everesttel csekkold a hőmérsékletet. Ha az normális akkor gariba vissza. -
#48352 Sziasztok! A minap a gépem nagy meglepetést okozott, játék elindítása után behalt a kép, zöld keresztirányban futó pöttyök és csíkok jelentek meg a monitoron, majd nem sokkal rá teljesen felmondta a szolgálatot. Újra indítottam, nagy meglepetésre már biosz töltése közben is zöld csíkok voltak mindenhol. Nagy nehezen sokadjára elindult csökkentett módban a gép, sikerült screenshotot készítenem az asztalról: kép
Arra gyanakodtam, hogy túl poros a gép, ezért rendesen kiporszívóztam és ecsettel leporoltam. Ez után újra összedugtam a gépet, és minden rendesen működött. Elindítottam a játékot, majd körülbelül 10 perc után újra elkezdett szarakodni a kép, és játszhatatlan lett. Majd nem sokkal rá újra "zöldhalál", majd újabb újraindítás. Jelenleg megint megy minden, viszont játékot nem merek elindítani, nehogy végleg beadja a kulcsot. Lefutattam vírusírtót, registry tisztítót. Csekkoltam a videókártya hőmérsékletet, újraindítás után volt kb 75 C, most ideállítottam egy ventillátort neki, így most 62 C.
Valaki tudja, mégis mi baja lehet a gépemnek? Nagyon remélem, hogy nem halt be a videokártyám.
Gépkonfiguráció:
C2D E6700 (2x2,67GHz)
EN8800GTS (320mb)
2 GB RAM
Előre is köszönöm a segítséget. -
#48351 oksa -
#48350 nekem volt egy régebbi hdd hűtőből. amúgy ne csodálkozz, ha pont nem fér el a venti. kicsit ferdén kell rárakni 2 csavarral elég is. direkt nem fér rá amúgy. kicsit el kell csalni. legalább is nálam. de leszrom hogy néz ki nem nézegetem :D a lényeg, hogy jobb lett sokkal. -
#48349 császtok
tudnátok mutatni olyan ventit ami felfér 1 darab gyári gigabyte chipsethűtőre.Már herótom van hogy majd 50 fokos.
És a rögzitést hogy kéne megoldanom???
A bordára rárakom 1 csavarral és kész?
-
#48348 oks -
#48347 Köszi!
Bandit felvettem msn-re,azt mondta segít:) -
#48346 nembaj, a google egy nagyon barátságos jószág:
http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR340GD -
#48345 Sajnos ez a másik gond,hogy ezek nincsenek hozzá -
#48344 tuti adtak a routerhez használati utasítást/ quick guide cd-t az sokat szokott segíteni. -
#48343 Nem hiszem mert azt sem tudom hol/hogyan kell:) -
#48342 A routerben beállítottad hogy milyen kapcsolatod van? -
#48341 Jah és elvileg a router is érzékelte a másik gépnél a vevőt,mert a kijelzősoron az 1-es számnál világított a led -
#48340 Sziasztok!
Lenne itt egy kis probléma:P
Van egyszer egy TP-link router (TL-WR340GD),hozzá tartozó USB vevő a másik gépbe (TP-link TL-WN320G),és a cél értelemszerűen az lenne,hogy "A' gép internetét megosszuk "B" géppel a router segítségével.
Elvileg a "B" gépen már sikeresen beállítottam a vevőt,minden stimmel.
Viszont az "A" gépnél a routerrel gondban vagyok. A képen látható módon van összekötve a modem,a router és a gép. Viszont ha beiktatom a routert,nem csatlakozik a netre. Feltételezem valamilyen beállítást kellene elvégezni,de fogalmam nincs mit és hogyan,ezért kérem a segítségeteket.
Köszi!
-
#48339 Honnan lehet olyan ventit szerezni ocsóért:)
segíts máxD -
#48338 Nekemi asztali gépem van,csak 2 órás használat után hozzányúltam és jól megpörkölt:D
Amm nemtóóm miért de megrázott a monitornak a vga kábele:) -
#48337 én rátekertem egy 40es ventit csipszetre, és 20 fokot esett a hőmérséklet. szval erősen ajánlott :D -
Gibor #48336 xD :D én inkább maradok asztalinál és nem égeti meg semmimet :D -
#48335 jah:D
rábarkácsolok valami kis szar ventit azt kész.
amúgy legszivesebben vennék rá aktív zalman chipset hűtőt és a mostani ráraknám a kulcstartómra,hamár másra nem jó -
Gibor #48334 Azis iszonyatosan melegszik? mert ami itt volt nálam az kisütötte a lábamat fél óra alatt... -
#48333 oksa:)
Amm télleg csinálni kéne valamit a a lapommal vagy kiviszem 1 grillpartyra és ez fog leggyorsabban sütni:D
Valszeg 1 kis ventit rábarkácsolok a bordára.....
Vagy 1 full zalman vízhűtés megoldja,de anyit nem ér az egészxD -
Gibor #48332 Már megoldottam Bandee javaslata alapján egyből jó lett :D és köszi szépen mindenkitől. -
#48331 az szívás..........
Esetleg tudom ajánlani hogy vegyél bele 1 használ lan kártyát:)
Énis vettem 1-et a dell notimba 1 hete még 2 ezer forint volt,de ahoz driver se kellet,mert az xp magátol felismerte:) -
#48330 Tegyél fel egy everestet és ott nézd meg pontosan hogy mi is van benne és az alapján keress drivert. Én is így jártam egy emachinnal hogy rossz driver volt fenn mind a cd-n mind a weblapon. -
Gibor #48329 Sajnos nemjó. felteszem az ethernet driverként és kiírja hogy az eszköz nem inditható el... de ha még az menne is akkrose tudom hogy hálózati vezérlő driverert honnan szerzek, ilyen problémám lenne, és ezt minél hamarabb kéne mert elvileg holnapra működő képesen kellene vissza adnom. -
#48328 esetleg ez??? -
Gibor #48327 Sziasztok, van egy Acer Aspire 5670 es laptopom és sajnos nincsen meg a driver CD m hozzá, és az acer weboldaláról nem tudtam letölteni a hálókártyához a drivert ezért az Ethernet vezérlő és a Hálozati vezérlő t nem ismeri fel és nincsen internetem, légyszíves segítsetek mert nem tudom működésre bírni sehogysem. -
#48326 fok -
#48325 császtok
Ha mondjuk a giga lapomra raknék 1 NORMÁLIS chipset hűtőt az garivesztéssel jár?
A mostani hőmérséklete 45-60 között mozog...... -
#48324 Kellene egy kis segítség:)
Szóval lett véve egy asus laptop, de a webkamerával van egy kis gond.
Szóval a kép fejjel lefelé van, ezt szoftveresen nem tudom állítani mert semmilyen programot nem adtak hozzá, a webkamerát meg nem tudom ugyebár forgatni mert beépített:D
Van valami mód esetleg a kép forgatására? Eddig nem volt webkamerám, így igazából azt sem tudom windows-on belül lehet-e vele kezdeni valamit.