!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
haver gépén nem megy a net azt írja hogy a kapcsolat megszakítva vagy valami hasonló semmit nem tud csinálni mintha nem lenne net de közbe MSN-re bevan jelentkezve... én ujra raknám a vindózt de szegényke láma és neki nem ajnálanám... szóval mit javasoltok?
ಠ_ಠ
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
segítsetek!
A mikrofonnal lenne gondom. Jó helyre dugtam beállítottam mindent (asszem) de nem hallja a hangom. Valaki meg tudná írni hogy mi a probléma? Vagy hogy hogy kell beállítani?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Hát akkor spuri vissza.
Eddig minden sapphire kártyám rossz volt<#gun>#gun>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Otthoni régi gépalkatrészekbõl összeraktam egy gépet a haveromnak. A videokari egy geforce2 mx 200 64mb. Az atya Úr Istenért sem akarja kezelni a gép. Már 6 drivert próbáltam hozzá (köztük valami forceware meg detonator), de egyik sem jó neki. Az eszközkezelõben ott van hogy NVIDIA GeForce2 MX 100/200 de ott virít a nagy sárga felkiáltójel, hogy probléma van vele. Nem tudom mi lehet a probléma. Az alaplap valami "via vt82c686b", a proci 1,6 AMD ha ez számít. Elõre is köszönöm a segítséget!
Everesttel nézd meg milyen magas a GPU hõmérséklete, ha az normális egészen a fagyásig akkor gari.
Van egy olyan gondom hogy vettem egy ati 4670-es kártyát berakom,telepítem a drivert,majd egy idõ után ilyen probléma jelentkezik és kifagy a windows is.
Tippje van valakinek a megoldásra?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Segítségként lementettem kettõ képet, amik szerintem fontosak lehetnek még. 😛 A Mac Address Clone-ról nem csináltam képet, az csak egy cím sorból áll, meg egy Clone address gombból. kép1 kép2
ಠ_ಠ
Szeretném a gépemre telepíteni a Vista Inspirat témát.
Valaki mondta nekem régebben, hogy mielõtt felrakom csináljak egy biztonsági mentést.
Anno felraktam egyszer de nem volt vele semmi probléma.
A kérdés : Mennyire kockázatos felrakni a témát biztonsági mentés nélkül?
A gépembe tönkrement az alaplap. Egy Samsung 250GBs vinyó van benne. 50GB van az oprendszernek ( XP Professional) és 200GB az adatoknak. Az alaplapot kicserélték, de újra kellett telepíteni az XPt természetesen. Mivel én külföldön voltam amikor ez történt, így nem én csináltam a cserét sem az újratelepítést. Másmilyen típusú alaplapot raktak bele 😞 A 200GBs partícióhoz nem nyúltak, azonban nem tudok hozzáférni az adatokhoz amik rajta vannak ugyanis nem látja formázottnak...Ha meg megformáznám akkor elvésznének az adatok ugye. 22es csapdája...
Mit lehet tenni, hogy hozzáférhessek a 200GBs partícióhoz anélkül hogy törölném amik rajta vannak??
A smooth sea never made a skillfull sailor
Most vedtem egy 9800GT 1Gb VGA-t és és 24 órát bita a kikébzést.
Erösebb beterhelésnél bekockásodik a kép. (Fehér kockák jelenek meg rajta). Majd lefagy a PC.
Mi lehet a baj?
Garis igy hétfön megy vissza.
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
szoval ha van egy progim ami probaidös és ez lejárt de nem akarok elöfizetni rá és ezért ujratelepitettem de akkor sem engedi elinditani mert kapásbol kidobja a regelést(pénzes).de ugy tudom hogy van valahol valami amit ki kell törölni és ezután olyan lenne mintha elöször raknám fel a progit.(regcleanerem van de nem tudom hogy mit kell kitörölni!)
elöreis kösszi a segitséget