Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Kicsikiraly
    Hali, segítségre lenne szükségem.

Nemrég vettem egy Samsung Pleomax 5+ gombos wireless egeret. Fontos volt hogy legalább 5 gomb legyen, a két oldalsó gombot használom rendszeresen. Felraktam az egérhez kapott drivert, és böngészőben, meg egyéb egyszerű programokban szépen működik a két oldalsó gomb, előre és vissza navigáláshoz.

Viszont ezeket a gombokat játékokban is használnám, például cod4-ben erre a két gombra állítanám be a gránátokat. Az előző egeremmel (azthiszem vmi logitech volt) ez simán működött, a két gombot a beállításoknál mouse 4-nek és mouse 5-nek érzékelte. Ennél az új egérnél viszont mind a két gombot Alt-nak érzékeli, és ráadásul nincs is lenyomvatartás benne, ha megnyomom a gombot, nem dobja el a gránátot amíg el nem engedem, + ha a billentyűzeten nyomom le az altot, arra is gránátot dob el.

Tudna esetleg valaki segíteni hogy mi lehet a probléma? Esetleg van valami más driver (neten nem találtam csak ilyen kamu/vírus/fizetős drivereket, az egérhez kapott CD-ről tettem fel) ami megoldaná az egészet?