Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Radian #47973 Üdv!A múlt héten vettünk egy LG w1934S típusú montiort. A problémát csak nem rég fedeztem fel mert nem jön elő mindig,azaz minden háttérnél. Csíkozódik a kép, felfelé haladó egymástól 5 cm re lévő vízszintes torzulások jelennek meg a monitoron amikor főleg sötét szürke színekből álló képet jelenít meg. Bizonyos weboldalaknál (ennél) vettem észre,de akár ha sötétszürkére színezek egy teljes oldalt paintben akkoris láthatóvá válnak. Eddig crt monitorom volt csak, tft még soha,de gondolom ez azért nem normális. Van valami beállítási lehetőség eltűntetésére csak nem találom?vagy rossz monitor? (Nenus,szerintem egyszerűen túlmelegszik a géped és azért áll le. Van lehetőséged megnézni a proci hőfokát pl Everest el? A gépház oldalának levétele valószínüleg megoldja a problémát ha a meleg a gond.)