!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Fákjúal!
szeretnék egy kis segítséget kérni a következõ dologban ....
egy helyi hálózaton keresztül szeretnék file-okat másolni, hasonló képpen ahogy a torrent mûködik, vagy ha egy emberrõl másolunk akkor amit már lemásoltak a többiek a maradék ember róluk is tudjon másolni...
fórumokban olvastam hogy maga a torrent technologia nem képes ezt lebonyolítani mert nem erre tervezték hanem jóval nagyobb közönség kiszolgálására.. igaz mûködne de nagyon lassan
kérdés: hogyan lehet lan-ba úgy másolni, hogy a már lemásolt filokat mások is másolni tudják ....
köszi
Na ugyanis az van hogy Nod32 van a gépen.Le lett futtatva csökkentett módba,+ a-squared Anti-Malware is csökkentett módba.Semmi sehol.Nem létezik hogy itt valami hardver hiba van? Alaplap vagy ilyesmi?
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Adott egy gép,mikor ki akarod kapcsolni,(Start>Leállítás),és megnyomod,
nem kapcsol ki,hanem ujraindul.És nem lehet kikapcsolni csak ha nyomvatarja az emberke a gombot.(ez már elég hoszu ideje megvan ez a jelenség).Valaki tud tippeket ötleteket megköszönöm.
Nekem egy elég érdekes problémám van. 4GB 1066Mhz-n mûködõ memóriám van a gépben, persze ebben a sorrendben 1x1x1x1 és az a problémám, hogy feltettem az everestet és ott azt írja, hogy 800Mhz-n fut, kicsit ledöbbentem, hogy 1066-os memókat vettem és akkor csak 800-on fut. Valaki esetleg nem tudja, hogy hol kell beállítani és milyen értékekre, hogy normálisan 1066Mhz-n fusson mind? Természetesen dual chanellben futnak.
Íme a kép, amit az everest is megadott:
http://prohardver.hu/dl/upc/2009-02/203138_everest_test.jpg
100%, hogy mind a 4 memória 1066-os, mivel még a memórián is fel van tüntetve, és kicsit, sõt nagyon idegesítõ, hogy nem azon a megadott értéken fut, mint amin kellene neki.
Elõre is köszönöm a segítségeket!!!!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Én biztos nem találtam volna meg ....Köszönöm még 1x
Az a gondom merült fel,hogy a gép bekapcsolásakor a tálcán állandóan felvillan egy buborék: új hardver MTP Device. Telepíteni nem telepít,de kézileg sem engedi,és nem tudom hogy milyen hardverrõl is beszél (USB?), driver persze nincs hozzá, és sajna nem tudom hogy tudnám kiiktatni. Iszonyatosan behúzza a gépet. Elõre is köszönöm a segítséget!
utána olvastam és azt írják hogy 2x6tûs tápkábelt kell hozzákötni nah nekem csak egy van hozzádugva mert ennyit adtak. Lehet itt a gond?
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
ಠ_ಠ
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
várom a segitséget, hogy a memóriát+a procit hogy tudnám jól huzni
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."