64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#48003 Én eddig 2 gépet rendeltem onnan plusz vinyót és VGA-t magamnak. Én teljesen meg vagyok velük elégedve, mikor a gépet rendeltem akkor fel is hívtak hogy nincs olyan ház kb a rendelés feladásától számítva 3 órán belül, és még aznap tudtam javítani mailben, még a héten ki is hozták. Asszem kedden vagy szerdán rendeltem és pénteken ott is volt. -
#48002 Köszi szépen,tényleg jónak tűnik ez is! Amúgy az ipon mennyire megbízható bolt? -
#48001 Ez a gigabyte is jó táp mondjuk nem tudom milyen a hatásfoka de szokát ajánlani. Amúgy tényleg nem éri meg 17k-ért az a táp, jónak jó de kicsit drága. Egy 450-es Chieftec is olcsóbb és van olyan jó. Íme -
#48000 kulonben a volt tulaj sosem tuningolta,nem foglalkozott azzal:)
ha ezt tudja lehet elsem adja ennyiert -
#47999 Jo reggelt mindenkinek...megjott az E6550-es processzor az iment...
Elkezdtem tuningolni mondom alapfesz ala beallitom:D
1.400x7 2.8 ghz cpu-z 1,24 v:D jovan mondom
2.430x7 3.01 ghz cpu-z 1,23 v OMG
3.460x7 3.22 ghz cpu-z tovabbra is csak 1.24 v:O
Kifogtam volna 1 szuper peldanyt ebbol a procibol? OMG
azabaj,h 460mhz fsb-nel nemtudom tovabb huzni a 800mhz-es ramjaim miatt:(
ott mar nembirjak.
-
#47998 Amúgy megéri ennyiért megvenni? Néztem még ezt,de a Corsair miben tud többet? Megéri annyival többet adni érte? -
#47997 Ez agy igaz. Amúgy nagyon szuper kis táp :) -
#47996 Jövő héten rendelem meg (ha nem jön közbe semmi..ismét) Codegen 400W-ról cserélek ilyenre. Majd ősszel vagy Karácsony fele tervezek VGA cserét és azért akarom most ezt letudni. Már most is néha fagy a gép....de nagyon ritkán. Pedig csak egy HD3850 mellett van. Fos a Codegen ez tény! :D -
#47995 Milyen tápot vettél? És milyen volt a régi? -
#47994 Akkor jó! :D -
#47993 Nem :). -
#47992 Hülye kérdés,de tápegység cserénél ugye nem kell az OS-t újratenni? -
Johny72 #47991 Sziasztok!Infóra lenneszükségem! Intel DP45SG alaplap és Core2 Quad Q9550 -hoz milyen DDR3-as memóriát javasoltok??? -
#47990 tiszta op rendszert neki. így sosem fogod rendesen kihasználni a vga tudását. mindenképpen kell egy új vindóz neki. -
#47989 Nem lehet h véletlenül nem az oprendszeredhez való drivert tetted fel? Bár mondjuk azt valszeg fel se tudnád tenni, de hátha mégis. -
hentesferi #47988 Köszi, hogy válaszoltál, de sajnos nekem XP-m van ugyancsak 32 bites. .\ -
RAMyMamy #47987 nekem ilyet sima 32 bites vistan csinált a gépem, 8600gts karival
aztán felraktam egy x64 sp1-et, azon jó volt -
hentesferi #47986 Hai
Most lett kicserélve a kártyám , egy 1 gigás 9500GT -re , felteszem az alap drivert , rá a a hozzávaló 9-es szériás , legfrissebb Drivert , és miután azt is feltettem , újraindítom a gépet , és bootolás után , elmegy a képernyő .\ csak a sötét monitor fogad :)
Csökkentett mód+Rendszer visszaállítással tudtam csak eltávolítani a drivert ,
Miért lehet ez ? Hagyjam az alap drivert ?
ha valaki tud segíteni , előre is megköszönöm :) -
#47985 jah és super case tápom van,az jó??? -
#47984 amm megnéztem,1 kurvahosszú sipolás után 2 mp-re abbahagyja és elkezdi előrölxD -
#47983 a lapom:) -
#47982 milyen lapod van? -
#47981 azt hol kell? -
#47980 ram időzítéseket állítsd be biosba, meg a feszt is -
#47979 UPDATE:anyit sikerült elérnem hogy,be tudtam kapcsolni 4 giga rammal 2 percig úgy hogy:kihúztam a tápból a 2. wincsit,a dvd írót.
De csak 2 percig húzza mert utána kék halál:S -
#47978 ok majd meglátjuk.
-
#47977 Na szóval. Megoldottam a kérdést. A HDD-m PIO-módban volt. Ebben a témában (sem) nem vagyok guru, ezért utánjártam egy kicsit. Ez a Windows egy nagy szemétláda, ha csak így simán letiltja az eszközök gyors működését... Visszaállítani meg úgy tudtam (egy öt éves fórumon akadtam rá a megoldásra), hogy az IDE vezérlő eszközt letiltottam az eszközkezelőben. Két újraindítás után minden eszközöm UDMA5 módban megy...
Csak egy dolog nem lett kerek: az a sárga kérdőjeles PCI eszköz továbbra is ott van. Csak mostmár nem zavar (talán) semmit... -
#47976 vmi átalakítóval teszed rá a tft-t a kártyára? -
Radian #47975 játék közben is csíkoz,de ott is eddig a sok sok játék közül amit kipróbáltam egyedül a silent hill: homecomingnál csinálta,mert ott van elég sötét és főleg szürkés árnyalatú a grafika. majd holnap kipróbálom a monitort másik gépen...az is érdekes mondjuk hogy nem mindig csinálja,ugyanannál a képnél néha tökéletesen látni,néha nem. -
#47974 Játékok közben nem csíkoz? Ha visszarakod a CRT-t akkor normális? Mert ha igen akkor a moncsi rossz. De vannak ilyen tft tesztelő progik. Google-be beírod és kismilliót találsz. -
Radian #47973 Üdv!A múlt héten vettünk egy LG w1934S típusú montiort. A problémát csak nem rég fedeztem fel mert nem jön elő mindig,azaz minden háttérnél. Csíkozódik a kép, felfelé haladó egymástól 5 cm re lévő vízszintes torzulások jelennek meg a monitoron amikor főleg sötét szürke színekből álló képet jelenít meg. Bizonyos weboldalaknál (ennél) vettem észre,de akár ha sötétszürkére színezek egy teljes oldalt paintben akkoris láthatóvá válnak. Eddig crt monitorom volt csak, tft még soha,de gondolom ez azért nem normális. Van valami beállítási lehetőség eltűntetésére csak nem találom?vagy rossz monitor? (Nenus,szerintem egyszerűen túlmelegszik a géped és azért áll le. Van lehetőséged megnézni a proci hőfokát pl Everest el? A gépház oldalának levétele valószínüleg megoldja a problémát ha a meleg a gond.) -
nenus #47972 sziasztok.azt szeretném hogy amikor elkezdek játszani 1 játékkal játszok kb 2-3 óra hosszát és a gép magától kikapcsol.mitől van ez?köszi -
#47971 Semmi köze a watthoz. Szar a ram, szarul dugtad be, nem 4 egyforma és inkompatibilist, esetleg az újak inkompatibilisek a lapoddal. -
Noodlee #47970 Innen kimatekozhatod, hogy mi a nyűgje a gépednek.
1. nézd meg, hogy neked milyen biosod van, mert pár hanjelzés fedi egymást, viszont mást jelent. -
Noodlee #47969 Ha sípol, akkor ott valamelyik kártyát dugtad bénán a helyére.
Milyen sípolása van? -
#47968 Akkor nem kijelentkezett, hanem lockolt. Jelszavas képernyővédőt kapcsold ki. -
#47967 hülyeség
ott nem a táp a kevés, vmi más baj van -
#47966 ma ráfaragtam:D
leérkezett a 2 giga bpröl a ramokxD
belerakom a gépbe sipol mint az állat,egyenként probálgatom őket és az derült ki hogy hát kevés neki a 400 watt mert baszik elindulni mind a 4:D -
#47965 Noodlee: Neked volt igazad,most itt hagytam a gépet 3-4 órára,kijelentkezett,de most nem szakadt meg az FTP és töltött!
Fatal: Neked részben igazad volt,valóban tölt tovább,viszont akkor is kijelentkezett,újra be kellett gépelnem a jelszavamat. -
#47964 a másodikban 12cm-es venti van, ami valamivel halkabb mint a 8 cm