Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hello lenne egy kis problémám ! Van nekem egy 5.1-es Elta hangfal szettem ! Addig az ok hogy bedugom az 5 hangfalat a megfelelő helyre !
Csakhogy a mélynyomó hátulján 9 lyukú bemenet van rajta ! Ahová egy 9 fémtüskés kábel megy bele viszont mindkét vége 9 fémtüskés kábel ! Igy a másik felét nem igazán tudom hova dugni ! Elvileg ugy oldottam meg hogy fogtam egy jack dugós kábelt azt elvágtam meg elvágtam ezt a 9 fémtüskés káblet is és pároztam a vezetékeket és ugy dugtam be a PC-be viszont igy csak 2 hangfal szól ! Mivel ebben a 9 fémtüskés kábelben 5 kis kábel van a fekete kábel burkolaton belül nem lehetne azt valahogy megoldani hogy az egyik fele mardan ez a 9 lyukú kábel ami megy a mélynyomó hátuljába a másik felére meg valahogy olyan kábel kellene amit belehet dugni a PC-nek a hátuljába !
Már kerestem olyan kábelt vagy átalakitót ami 9 lyukú is meg 5 jack dugós kábel egyben ! De még nem találtam ilyen kábelt !
Vagy az lenne a legjobb ha vennék egy ujabb 5.1-es hangfalat és akkor nem kéne vacakolni ezzel a kábel átalakitással !