64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Lacee86
    A 20% kihasználás sztem tuti h hülyeség. Ha nincs pénzed most az egész gép fejlesztésére, akkor sztem vegyél használtan vmi olcsó kártyát. Vacak kártyára még az a 10e Ft is pénzkidobás újan, a drágább meg valóban a proci miatt nem lenne kihasználva.
  • gregtom6
    Hy mindenki! A konfigom:
    InnoVision GeForce 7600 GT 256 MB (volt benne, mielőtt bekrepált)
    AMD Athlon 64 3500+ 2,2 Ghz
    2,25 GB RAM (DDR)
    A kérdésem az lenne, hogy szerintetek milyen kártyát érdemes venni, mert a procim nem használná ki állítólag a nagyon új kártyákat, de nemtom melyik az a kari, amit még megérné venni ehhez a konfighoz...

Volt olyan, aki szerint a gépem csak 20%-ban használta ki a 7600 GT-t, nemtom, h ez igaz-e...
  • Bandi 18
    Hát ezt így elég nehéz megoldani, legalábbis szerintem. Ha automatizálni akarod, akkor a bekapcs gomb mellé beraksz egy időzítőt hogy mikor adjon neki áramot. Linuxban írj egy scriptet ami induláskor lefut abban megadod hogy milyen teendők vannak. Windows alatt viszont nemtom hogy lehet megoldani hogy csatlakozzon ide meg ide.
  • Janos315
    Hello!

Lenne egy olyan problémám hogy a mai napon bekapcsoltam a gépet és azt a hibaüzenetet kaptam hogy az AnyDVD nem találja a DVD meghajtót, hiába töröltem és tettem fel újra többször nem segített.Nem tudom mi lehet a probléma ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
  • Rash87
    Hello.
    Lehet hülyeséget kérdezek,de létezik-e olyan program,ami ilyen öö automatizáló program. Tehát megadod neki,hogy mondjuk reggel 6-kor bekapcsoljon,aztán csatlakozzon netre,ezt meg azt csinálja? :))
  • cocoa
    hello!

47854-es számú kérdésmre esetleg valaki nem tudná a választ...?

nagyon jó lenne,elég tanácstalan vagyok.((
  • MR ME
    nem biztos h csinállnak
  • pxxl
    akkor így jártál, ahogy én a tv tunerrel. majd egyszer hajlandóak lesznek drájvert csinálni
  • RAMyMamy
    próbáltam, nem lett jó
  • pxxl
    próbáld meg a vista 64bites drájverrel. elvileg bírja a vistás drájvereket. nálam legalább is párat megevett :D
  • RAMyMamy
    helló.
    felraktam windows 7-et, a nyomtatómhoz nem talál drivert, neten se találtam, csak vistasat, mit lehet ilyenkor tenni? (op.r.: win7 64bit, nyomtató: canon pixma ip1500)
  • MR ME
    valszeg az lesz, másnál is volt h nem kapcsolt ki rendesen a gép miatta
    igen vistám van,méghozzá angol vistám:)
    és nem a piros gombot nyomkodtam hanem a shut downra kattintok mindig
    azt majd megnézem de sztem a táp lesz az
  • [HUN]FaTaL
    Lol :D

Át lehet állítani..
  • tmisi
    Azzal mennyit szoptam én, mire rájöttem, hogy a kis menüt kell kinyitni és ott lesz a Leállítás.
  • [HUN]FaTaL
    Vistad van? Nem a piros gombot nyomkodod? Mert alapértelmezett beállításként az csak sleepbe teszi.
  • Bandi 18
    És a procié nem pörög? Mert lehet hogy nem kapcsol le a gép.
    nem, tovább is ment volna mintha nem kapcsolna ki a gép.....
    super case:)
  • Bandi 18
    Jahogy utána :O. Baszki rosszul olvastam bocsi. Hát erre nem tudok mit mondani. Milyen tápod van?
    de én a leállításrol beszélek, és nem áll le............
    az elején persze h csinálja
    1 óráig ment az a szar má faszom kivan hogy este nem merrem rábizni a pc auto shutdownra sem,pedig ezen van a tvm is.......
  • MR ME
    tehát kikapcsoltad a gépet és még 1 órán át ment a vga hűtése?
  • Bandi 18
    De utána le is áll nem? Ha igen akkor ez egy önteszt, amit elvileg ezt minden indulásnál csinál.
    császtok!
    van 1 kis gondom....
    Amikor néha kikapcsolom a gépet fogja magát a vga és elkezdi a ventijét pörgetni!asus eah 4770 512mb ddr5
    És ez nem valami utánhütés mert kikapcsoltam a gépem és még 1 óra hosszán át is csinálta!
    annyi lehet a gond hogy 400-as tápom van és 450-es kell neki minimum,szerintetek ez a gond?ÜDV:)
  • Csibusz
    ahhha akkor azért van xD na mindegy akkor leresetteltem a beállításokat, ha csak placebo hatásxD
  • fery02
    Nekem ilyen akkor volt (de később kiderült, hogy csak érzés), mikor először váltottunk síkképcsöves monitorra a régi hagyományos helyett. Egy darabig ilyen szokatlan volt. :)
  • Csibusz
    Na szereztem egy Samsung Syncmaster793DF-t és yoo meg minden a monitor, csak az zavar.. hogy ugye van a kép, és hát val oldalt, olyan mintha befele lenne hajlítva a kép... áhh remélem érthető, próbáltam beállítani, széthúzni összenyomni a képet a monitoron lévő gombok segítségével.. de nem igazán lett jobb.
  • kirol
    Ha a modemből a LAN-t átviszem a routerba, és onnan viszem tovább a gépbe a LAN kábelt, akkor az utorrent tölt, érzékeli, hogy van net, de semmi más nem, se a böngésző, se MSN, se semmi.

Mi itt a gond?
    TP Link TL-WR340GD a routerem.
  • wesker24
    Hello lenne egy kis problémám ! Van nekem egy 5.1-es Elta hangfal szettem ! Addig az ok hogy bedugom az 5 hangfalat a megfelelő helyre !
    Csakhogy a mélynyomó hátulján 9 lyukú bemenet van rajta ! Ahová egy 9 fémtüskés kábel megy bele viszont mindkét vége 9 fémtüskés kábel ! Igy a másik felét nem igazán tudom hova dugni ! Elvileg ugy oldottam meg hogy fogtam egy jack dugós kábelt azt elvágtam meg elvágtam ezt a 9 fémtüskés káblet is és pároztam a vezetékeket és ugy dugtam be a PC-be viszont igy csak 2 hangfal szól ! Mivel ebben a 9 fémtüskés kábelben 5 kis kábel van a fekete kábel burkolaton belül nem lehetne azt valahogy megoldani hogy az egyik fele mardan ez a 9 lyukú kábel ami megy a mélynyomó hátuljába a másik felére meg valahogy olyan kábel kellene amit belehet dugni a PC-nek a hátuljába !

Már kerestem olyan kábelt vagy átalakitót ami 9 lyukú is meg 5 jack dugós kábel egyben ! De még nem találtam ilyen kábelt !

Vagy az lenne a legjobb ha vennék egy ujabb 5.1-es hangfalat és akkor nem kéne vacakolni ezzel a kábel átalakitással !
  • Bandi 18
    Futtasd le a HDTune error scant és kiderül :)
  • miki10
    Sziasztok!!

az lenne a problémám hogy pár napja nem tudom meg nyitni az egyik meghajtom mert ha rá katintok akkor tölt eggy ideig és aztán be fagy a sajátgép.

és a másik meghajtóm tökéletesen müködik. a merevlemezem ketté van választva

és ez most merevlezem probléma vagy operációd rendszer probléma?
  • MR ME
    amikor a következő sorra kattintasz akkor kapcsold ki a formázásokat...
  • greg benz
    sziasztok!

nem tudjátok véletlenül,hogy word-ben hol lehet beállítani azt,hogy az előző sor formázásait ne vigye tovább?remélem érthetően fogalmaztam :D
  • fery02
    Jah és hogy legyen kérdés is: nem tudja valaki mi lehet a ludas?
    Catalyst-ból rendszeresen felrakom a legújabbat mindig.
  • fery02
    Nem tudom mióta van ez a gondom, de 3 játéknál (Crysis, Gears of War, Flatout: UC) olyan problémát tapasztaltam a napokban, hogy 60 Hz-en futnak. Mintha ez a 3 játék nem csak ennyi Hz-en futott volna. Azért is érdekes, mert pl a Flatout esetében van opció a Hz állításra, ami 85-re van megadva, de le se szarja.
  • Lacee86
    Ha már így előjött a táp téma megint, nekem is lenne egy kérdésem. Nézegettem egyik helyi boltban, van Chieftec 400 W-os táp 2 féle, egyik 8000, másik meg majdnem 12. A 8000-esnek Chieftec Arena a neve. Mi a különbség a 2 közt? Érdemes megvenni az olcsóbbat is?
  • Bandi 18
    Hát nem tudom hol olvastad :D, de PH-n szidják rendesen. Kérj kölcsön egy 400-ast és nézd meg azzal.
  • dav1d
    egyébként most olvastam hogy a Q-tec tápok nem olyan rosszak (azon kivül hogy hangosak) és így lehetséges hibaforrás lehet még az alaplap
    Ha az szart be = új gép
  • dav1d
    jó, direkt nem kötöttem rá edig és akkor nagy valoszinüséggel hanyagolom is inkább...