!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adott egy LG42PG6000 plazmatévé,egy LG HT-903-as házimozi, és egy hdmi kimenettel rendelkezõ MSI laptop.
HD filmet szerettem volna lejátszani,ami képileg sikerült is,nagyon jól nézett ki,viszont: Sehogy nem sikerült elõcsalogatnom hangot az 5.1-re, nem szolt egyik hangszoroja sem. Akkor sem ha a házimozira,és akkor sem ha a tv-re kötöttem a HDMI-t.
Végül sima stereo jack-el kötöttük össze a laptopot a házimozival,de így ugye csak 2.1 ként szólt..
Remélem érthetõ a problémám,mit kellene beállítanom? 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mit csináljak,ha megfertõzte a nod32fixet egy HackAV nevezetû vírus?
Nem akarom letörölni a fájlt, mert akkor csak 30 napig tudom használni a vírusírtót!A segítséget elõre is köszönöm szépen!
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Van Samsung 931BF-em, és LFS közben állandóan átvált készenléti módba egy idõ után.Gondoltam az auto source vagy mi a probléma, ha állítom manualra akkor nem fog így szõrözni velem, de nem sikerült.Az energiagazdálkodásban nincs beállítva, hogy kapcsoljon ki a monitor.Mit lehetne vele tenni?A kézikönyvet meg nem tudom hova keverhettem el, a dobozban nem találom lehet nem is volt neki.Csak egy összerakási útmutató, meg a garanciapapír van benne.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ಠ_ಠ
2 megoldás van.
Az egyik az analóg kábelek használata. Ezt úgy tudod megcsinálni, hogy veszel még 2 olyan kábelt ami a képen van és a hangkártya megfelelõ pontjaiba dugod be a jack végét, az rca végét pedig a házimoziba.
Itt van egy kép róla. (Szerintem ez egyértelmû 😊 )
A másik a digitális kábel használata. Van egy kábel aminek az a neve, hogy S/PDIF. Ennek az egyik végét a hangkártyába dugod a másikat pedig a házimoziba. És így elvileg csak egy kábelre van szükséged mégis 5.1 lesz. De ezt nem ismerem, úgyhogy nézz utána 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
ಠ_ಠ
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
púúúúú
púúúúú
P4 2.8GHz
GeForce FX5xxx (nemtom pontosan)
1 GB RAM
Igazából nem játékra használja, hanem inkább netezésre, munkára...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Haverom gépével van gond. Az a baj, hogy tegnap reggel még beindult, meg jó volt, de tegnap délután amikor be akarta kapcsolni semmi... Be se bootol, egyszerûen fekete képernyõ. Én a tápra gyanakszom, sztem az krepált be. Szerintetek?
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ