Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • szabochris
    Helló, Vista alatt futattam a partition magicet jelezte is a vista hogy ismert kompatibilátási gondok lehetnek de mondom én úgyis csak a pendrivém akarom vele formatálni nem lehet gond, de lett!
    Írta hogy hibát talált a winyó 0 szektoránál és ő azt javítja (ekkor már gondoltam hogy baj lesz) újraindítás után a Vista elindult de a D particióm eltünt! Persze a partition magic el se indul. A partition manager látja a másik partíciót, de azt irja hogy file system_: invalid
    Valaki járt már így vagy van ötlete hogy lehetne helyreállítani a particiót? Esetleg van valami Vistás hdd javító (checkdisk vagy valami) vagy más program ami képes lehet erre? az adat szerintem rajta van,hogy lehet helyreállítani?

Please help!