!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mert intézõben bejön minden.A progik elindulnak.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Elinditottam egy játékot hogy majd játszok.Kilépek,mennék a netre,nyomom a böngészõt,lefay az egész windows szar.Reset,nem indul a gép.Zúg,mint a hülye,monitor nem kapcsol be.Kikapcsolom a gépet.Várok.Bekapcs.Nem tölt be a Windows.Csak fekete képernyõ meg az egérkurzor mozog.reset.Betölt minden.Netre csati,böngészõ elindit.Nem indul.Biztos rosszul nyomta rá.3.inditás után is semmi.Firefox elindit.Az szerencsére megy.Megyek a vinyóra.Megnyomom a C meghatót.Ez fogad:
Az E-t sem engedi megnyitni.Nem ir hibaüzit,csak egy pillanatra megjelenik a homokóra és kész.Viszont pintban,amikor a képet csináltam betudtam menni a C/E-re....
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A gigásat egyedül nem próbáltam, akkor ez lesz a következõ lépés... Meg akkor egy memtest-et is kéne futtatnom, ugye?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mert gondolom ez már támogatja az usb 2.0át.Akkor a régebbi usb "lukat"😄 nem kedveli?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
OGM fájlokat mivel lehet a legegyszerûbben lejátszani, mert raktam már fel egy csomó fajta progit de nem viszi semmi...
Ha valaki tud akkor segitsen!
üdv
akakor ezt majd a holnapi alkalom lesz csak nicsn cdm dvdt meg nem akakrok elbaszni ezért..
És fut magától.
Kb 6-7 hibamentes lefutás már stabilnak mondható (hibamentes).
Vírus ellenõrzést noddal illetve Spyware Terminátoral csinálom!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Ha tudtok, segítenétek?!
A gépem adatai: AMD Sempron 2500+, Shuttle NForce2 AN35N Ultra alaplap, 1GB Kingmax DDR400 + 512 MB Kingmax DDR400 memória, Inno3D Nvidia FX 7300 GT 256 MB videókártya
Na, amióta (2 napja) beleraktam az 1gb-os memóriát (addig 2x256 Kingstone volt), azóta elindulnak a játékok, ámde egy idõ után mind kilép hibaüzenettel... Nem tudom, ez mi miatt van, de a memória sztem jó, bár már nem tom... Szerintetek mitõl lehet? Kérlek, segítsetek, mert én már nagyon kétségbe vagyok esve. Elõre is köszönöm!
Hogyan tudnám ennek a hibának az okát feltárni? Csak hétvégén tudok azzal a géppel foglalkozni de azt hiszem elsõ lépésben csak egy-egy memóriamodullal próbálom majd. De lehet, hogy valamiféle melegedés okozza vagy az alaplap haldoklik?
Csinálj vírusellenõrzést,spywarellenõrzést, ellenõrizd a ramot a memtest86 progival dosban.
Továbbá..
Kéne frissítenem a biost de nem merek hozzá kezdeni mert azt hallottam h azzal kilehet nyírni az alaplapot igaz ez (asus P5K)?
Tudna valaki ajánlani olyan videokonvertert, ami MP4-bõl divx-be vagy Xvid-be tud konvertálni
Elõre is köszi
púúúúú
ASUS P5Q PRO TURBO, Intel Core 2 Duo E6550 2,33 GHz, 4x1GB Kingston DDR2 800 MHz RAM, ATI RADEON HD 5670 1GB DDR3, Kingston 64 GB SSD, Gigabyte Triton ház, HP w2207 22"
ASUS P5Q PRO TURBO, Intel Core 2 Duo E6550 2,33 GHz, 4x1GB Kingston DDR2 800 MHz RAM, ATI RADEON HD 5670 1GB DDR3, Kingston 64 GB SSD, Gigabyte Triton ház, HP w2207 22"
Újra szeretném telepíteni a gépemen az xp-t. Már számtalanszor csináltam, nem is volt eddig semmi gondom, de most vettem egy új alaplapot (ASUS P5KPL/1600), és átállítom a BIOS-ban a bootolást, hogy a dvd-rõl bootoljon, újraindítom a gépet, és a szokásos kezdés után, mikor bootolnia kellene akkor fekete képernyõ bal felsõ sarkában a kurzor villog, és nem megy tovább. Vártam vele, mert amit használok windows-t az eddig is ezt csinálta telepítésnél, hogy várni kellett, és utána minden rendben. Másik xp-t is próbáltam, de annál is ugyanez volt a helyzet. Már vagy 4 xp-vel próbáltam.
Tud valaki segíteni?
Elõre is köszi!
ಠ_ಠ
Tegnap kikapcs elott 2.8 gb helyem maradt, kikapcsolaskor frissitest telepitett, reggel bekapcsoltam, es el is fogyott a 2.8gb hely.
EZ termeszetes a vistanal?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ma akadt egy hatalmas problémám. Minden játék fénysebességgel megy. Ahogy elindítom a játékot egyszerûen felgyorsul a gép de nagyon és így élvezhetetlen a játék (bár azért az tetszik, hogy így a Bf2 2mp alatt betölt ) Még régen volt egyszer ilyen de nem tudom, hogy akkor hogyan javult meg. Nagyon sürgõs lenne, hogy ez a jelenség elmúljon, szóval ha valaki tud segíteni az írjon. (Win reinstal tegnap volt, driverek fent vannak elméletileg.)
ez micsoda?
írnék fórumüzenetet s ezt dobja fel! de már tökmind1 mit írok állandóan ez jön elõ! mi lehet ez?
köszy elõre is!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!