64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Csibusz
    Sziasztok! A gépemet kikapcsoltam és be.. és hát 1 hosszú és 3 rövidet sípolt.. mivel ez egy éve is vlt gondolom a videokarim az.. tudnátok ajánlani maximum 20 ig de lehetőleg alatta, azért egészen jó videokártyát? Játékra lenne...
  • bandi007
    Hali!

Plíz help.
    Van egy Sony KDL32T2800 LCD tv-m.A szgépem össze van kötve vele DVI-HDMI kábellal.Ha a játékokat Directx10 alatt akarom futtatni, akkor a tv mindig 1080i/50hz felbontást érzékel.(teljesen mind1 milyen felbontásra állítottam a gammát).
    Normál VGA-kábel bekötés esetén ilyen probléma nincs, de ekkor viszont nincs optimális felbontás a tv felbontásához.
    VGA-kábellel egyébként elég szar a kép is.

A segítséget előre is köszi...
  • MR ME
    video in, video out
    elég nagy különbség :)
    értsd nem!
  • duracellmumus
    Szerintem ha a videó karid tudna ilyet akkor a dobozára 10cm-es arany betűkkel ráírnák...

keress olyat hogy: ATI All-inwonder ha jól emlékszem

egyébként épkézláb tv-kari is tud ilyet 640x480-ban mpeg2

• LoDMaSt
    nemnagyon, videofelvételhez külön videodigitalizáló kártyák kellenek.
  • rooney8
    Hy!

Ha van a vidikártyámon mondjuk egy hdmi, egy s-video, vagy egy akármilyen más csatlakozó, akkor azt meg lehet valahogy csinálni, hogy jelet is tudjon fogadni? :) Pl. Valamit be akarok digitalizálni (mondjuk egy vhs kazetta), rákötöm mondjuk az s-video csatlakozóra és azt pedig "fölvenni" a pc-re...? Remélem értitek :D
  • tigeroo
    system32/drivers/pci.sys error

ez milyen hiba? ismerősöm gépe ronlott el, winxp cd meg nem javítja meg
  • Bandi 18
    Semmilyen átjáró nem kell. Legalábbis XP-ben csak annyi hogy beírod a lentebb általam megadott ip-t és megy :), ennyi. Esetleg cmd-ben tolnak egy pinget a másik gép felé, hogy tényleg él-e a kapcsolat.
  • MR ME
    csak leolvasni tudja, olyan programot nemtok ami visszaállítani, nem is nagyon lehetséges sztem
  • szabochris
    letöltöttem de nem tom hogy kell használni!!
    Meg nekem nem az kell hogy leolvassa az adatokat,hanem hogy ujra legyen d meghajtóm!Tudsz nekem ebben segíteni hogy arra is jó ez a program,és ha jó akkor hogyan csináljam?
    Köszi szépen
  • MR ME
    getdataback for ntfs
  • szabochris
    jól van az vagyok de segíthetne valaki hogy megoldjam a problémámat!!!
    Lécci
  • Apocalipto
    Te vagy egy idióta mert figyelmen kívül hagyod a kompatibilitási problémákat

Amúgymeg másik partícionáló program rulez.
  • KILLER2
    Alapárt. átjárónál mi kell? Most asszem úgy van, hogy egymás IPjét írták be neki.
  • szabochris
    Nekem nem tudna valaki segíteni?
  • Bandi 18
    IP-t kézzel meg kell adniuk. mondjuk egyik gép 192.168.1.1 másik 192.168.1.2 az alhálómaszk az mind1.
  • KILLER2
    Ok, köszi. A tűzfalat én is említettem nekik, bár én próbálkoztam így telefonon mondani nekik, hogy szarozzanak kicsit a hálózati beállításokkal, hátha, de akkor nem csoda, hogy patch kábellel nem ment. Köszi.
  • kifli
    nemtom, nekem régen ment haverral így a cod2, nemnyúltunk semmihez csak összedugtuk, bár vista és xp miatt lehet probléma :)
  • szabochris
    killer!!Énis ugy játszok a szomszéddal,nem kell hozzá semmi csak összedugják egy crosslink kábellel és mehet a buli.Nagyon fontos hogy a virusirtót tiltsák le a tűzfalat kapcsolják ki mert anélkül a 2gép nem látja egymást!!
  • KILLER2
    Köszi. Én is erre gondoltam, még jó, hogy csak patch kábelt vittek. Hálózatbeállításokkal kell szarozni valamit? IPk, alapért. átjáró, stb?
  • szabochris
    sensation mekkora egy bunkó tapló vagy ha nem tudsz segíteni legalább feogd be légyszi.Valaki van aki tudna nekem érdemekben segíteni? Kösz
  • kifli
    asszem crosslink kábellal megoldható
  • KILLER2
    Kéne egy kis röpke segítség. Egy haverom egy haverjával lement Balantonra, természetesen, egy ilyen helyen mit akar csinálni az ember. Persze, hogy vittek 2 PCt és LANon akarnak játszani. Ebben kéne segítség. Mivel egyikük sem ért hozzá, ezért megkérdeztek engem, mert én úgy csinálok, mintha értenék hozzá, de nem a LAN hoz.
    Adott 2 gép az egyiken XP, másikon Vista. Router, switch nincs. Lehetséges úgy játszani, hogy közvetlenül van összekötve a két gép egy patch vagy crosslink kábellel? Melyik kéne az utóbbiak közül?
  • Apocalipto
    Szerinted minek írják hogy kompatibilitási gondok vannak vele? Viccből? Megérdemled a sorsod.
  • szabochris
    Helló, Vista alatt futattam a partition magicet jelezte is a vista hogy ismert kompatibilátási gondok lehetnek de mondom én úgyis csak a pendrivém akarom vele formatálni nem lehet gond, de lett!
    Írta hogy hibát talált a winyó 0 szektoránál és ő azt javítja (ekkor már gondoltam hogy baj lesz) újraindítás után a Vista elindult de a D particióm eltünt! Persze a partition magic el se indul. A partition manager látja a másik partíciót, de azt irja hogy file system_: invalid
    Valaki járt már így vagy van ötlete hogy lehetne helyreállítani a particiót? Esetleg van valami Vistás hdd javító (checkdisk vagy valami) vagy más program ami képes lehet erre? az adat szerintem rajta van,hogy lehet helyreállítani?

Please help!
  • alcotb
    Hello!Tádnátok segíteni egy picit?Amikor bedugom a laptopba a töltőt akkor sípol eggyet...Hogyan tudom kikapcsolni?(FujitsuSiemens.csak mert ha pl max-ra van állítva a hangszóró akkor isszonyat hangos!

1. Right-click on My Computer
    2. Click on Device Manager in the list on the left
    3. Go to View –> Show hidden devices
    4. Under Non-Plug and Play Drivers right-click on Beep and select Properties
    5. Under Driver tab in Startup field select Disabled
    6. Restart (you weren’t expecting that, were you? ;) )
    7. Enjoy your beep-free computer!

ÍGY NEM KAPCSOL KI!
  • piamania
    De nincs semmi a kártyán elvileg.Betettem a fényképezőgépbe és azzal is formatáltam.Most már hagyom a francba ezzel a kártyával való szarakodást.
    Veszek majd egy másik kártyát,úgyis kell a gps-be,remélem azzal nem lesz ilyen gondom.
  • tigerbácsi
    én is jártam már így,azaz egy könyvtárral, hogy nem tudtam törölni de az a winyón volt, s meglepő módon a neroval ki tudtam. azaz elkezdtem egy cd írást, csak amikor lehet tallózni hogy mit akarsz kiírni, ott ki tudtam törölni :-) nem tom mért de ez van.

a másik meg dos parancssorral is volt hogy tudtam törölni mikor mással nem :-)
  • piamania
    Hát az unlocker se törli.Azt írja,hogy az objektum nem törölhető.
  • grebber
    Olyan mintha nem is látná a gép a nyomtatót de nem tudom miért.
    Mindegy nem görcsölök leviszem ha a srác se tudja megcsinálni akkor kuka és veszek másikat.
  • Met
    Van státusz progija a gépre telepítve? Az nem ír semmi hasznosat?
  • grebber
    Nem, már ellenőriztem mindent.Holnap leviszem pc-s boltba hátha hozzá tud szólni valamit a srác!
    Aztán lehet kuka lesz.
  • Met
    Nem húzódott ki valamelyik kábel?
  • grebber
    Sajnos nem nyomtat meg se moccan nem tudom mi lehet vele!
  • alcotb
    grabber=grebber (bocsánat)
  • alcotb
    Grabber: A mi nyomtatónkon(HP DeskJet nemtommi) alapból villog az állapotjelző (ami a bekapcs gombon van) és akkor nem nyomtat...de ha megnyomom akkor folyamatosan világít és nyomtat is...
  • alcotb
    Akkor törölj le róla mindent manuálisan...Ha nem enged valamit törölni akkor használd az Unlocker nevű remek kis programot!(a rejtett fájlokról ne feledkezz meg...feltéve ha vannak)
  • piamania
    hát a csökkentett mód se jött be.
  • grebber
    Van egy nyomtatóm össze vnn kötve géppel és az állapotjelzője állandóan villog és nem nyomtat semmit se nem is igen reagál a nyomtatás parancsra.
    Mi lehet a gáz?
  • piamania
    köszi szépen.