Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
helósztok,azért írok hátha tud valaki nekem segíteni,tegnap volt egy kurva nagy villámcsapás itt a közelben,mellettünk lévő ház,eléggé szétbaszott mindent ott is,utcában,tévék dvd-k stb pc-k.na a lényeg most az végülis enyémnek nemtörtént nagyobb baja,hálókártya meghalt mondjuk de semmi egyéb.viszont.most mikor elindítok egy zenét akkor így hallgatom és 1-2 mpre lelassul az egész,ha videót nézek az is.először arra gondoltam hogy talán a fájlok sérültek meg.de mivel kipróbáltam hogy youtube-on indítok el valami zenét és ott is csinálja e,és bizony csinálja ezért tanácstalan vagyok.arra gondolok hogy haldoklik a hankártya.valami elszálhatott benne.:c
valami ötlet?tipp?kódek nincs fent leszedtem azt is hátha az,de nem.meg hát eddig azza se volt gond,régóta használom már