64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Seithennin
    a következő hibaüzit dobta ki: Windows képernyő illesztő nem válaszol! A(z) nv4_disp képernyőillesztő meghibásodott. Mentse adatait, és a képernyő helyes működésének visszaállításához indítsa újra a számítógépet.

nah most akkor mi van meghalt a vidkari?
  • Prince of Máté
    Ez lesz az, köszi!
  • tugyiti
    darabold 700mb-os darabokra tc-vel és úgy húzd fel rá aztán crc-vel összeilleszted majd a gépen ahova viszed
  • Bandi 18
    Fat-nál 2 giga a határ
  • tmisi
    Azt nem tudom mekkora a limit, de a FAT32-nek tuti sok a 7,5 giga. Formázd NTFS-ben ha lehet.
  • Prince of Máté
    Sziasztok!
    Segítség kéne...
    Adott egy zsír új 8 gigás formázott Kingston pendrive, amire egy 6-7 gigás iso-t szeretnék rárakni. De csak szeretnék, mert mikor rá akarom másolni a fájlt, hibaüzenetet kapok :
    "Az x nevű fájl mérete túl nagy a cél fájlrendszeréhez"
    7,5 giga üres hely van, akkor miért nem tud egy ekkora fájlt rárakni? A pendrive FAT32 fájlrendszerben van, ez lehet a hiba? Ha igen akkor mit tudnék csinálni?
    Előre is kössz!
  • zutyu
    megpróbálkozok vele, köszi
  • Bandi 18
    A meghajtó hátulján egy kis pöcök. Azt lehet rakosgatni. Meg kell nézni hogy az egy szalagra kötött eszközök miben vannak (master/slave). Nem lehetnek ugyanazok. A mster meghajtó a kábel vége a slave meg a középső csatlakozó és ennek megfelelően kell jumperelni az eszközöket is.
  • zutyu
    Hello.Pontosan mi is az? A vezetéket nézegetem ,hogy lehetne e máshogy bekötni.
  • Seithennin
    a következő hibaüzit dobta ki: Windows képernyő illesztő nem válaszol! A(z) nv4_disp képernyőillesztő meghibásodott. Mentse adatait, és a képernyő helyes működésének visszaállításához indítsa újra a számítógépet.

nah most akkor mi van beszart a vidkari?
  • Seithennin
    van esetleg olyan progi ami megtudja állapítani hogy jó e a vidkari? ilyen diagnosztika vagy mi xD
  • Seithennin
    eh -.- eddig semmi gondja nem volt, csak most voltam kicseréltetni a dvd írót és azóta viccelődik velem:(
  • Lacee86
    Nekem is simán 80 fok fölé megy a kártyám játék közben, de semmi baja nem szokott lenni tőle. Mondjuk az enyém passzív hűtésű, lehet a tiéd már picit sokallja azt a hőfokot. De mondjuk ilyet sztem akkor sem kéne csinálnia, azért nem 120 fokra megy fel. Nem akarlak megijeszteni, de még az is lehet, h más baja van a kártyának.
  • Seithennin
    sziasztok! van egy 8800 GT 512mB vidkarim, és játék közben 84 fokig melegszik ez normális? mert az a gondom hogy játékok közben kifagy a gép időnként kékhalál van, de gyakran csak szétesik a kép, aztán alt tab ki 5 percet várok és visszamegyek akkor megint jó 10 percig
  • offkorzreg
    ez lesz,mást amúgysem tudnék.köszi
  • Lacee86
    Sztem vegyél egy új hangkarit. Az nem olyan drága, 1-2 ezer Ft. Remélhetőleg más baja nem lett a gépnek.
  • SkylineGTR
    nekem a realtekbe nincs is drivers mappám :D csak az az installshield. akinek rendesen müködő hang van meg miki, és realtek audio progi, az nem tudná esetleg vhova feltölteni, vagy átküldeni nekem azt az egész realtek mappát? lehet hogy az segíteni. meg tegnap mikor újraraktam a windowst. felraktam a drivereket, és reset útán, kiírt vmi hibát a realteknél.
  • offkorzreg
    helósztok,azért írok hátha tud valaki nekem segíteni,tegnap volt egy kurva nagy villámcsapás itt a közelben,mellettünk lévő ház,eléggé szétbaszott mindent ott is,utcában,tévék dvd-k stb pc-k.na a lényeg most az végülis enyémnek nemtörtént nagyobb baja,hálókártya meghalt mondjuk de semmi egyéb.viszont.most mikor elindítok egy zenét akkor így hallgatom és 1-2 mpre lelassul az egész,ha videót nézek az is.először arra gondoltam hogy talán a fájlok sérültek meg.de mivel kipróbáltam hogy youtube-on indítok el valami zenét és ott is csinálja e,és bizony csinálja ezért tanácstalan vagyok.arra gondolok hogy haldoklik a hankártya.valami elszálhatott benne.:c
    valami ötlet?tipp?kódek nincs fent leszedtem azt is hátha az,de nem.meg hát eddig azza se volt gond,régóta használom már
  • Solten
    Probalj meg jatszadozni a hangegyensuly-al (sorry enyem angol): a fules-hangbeallitasoknal -> levels-> balance
  • Solten
    Ehh bazzeg, fel orat szenvedtem ezzel a qrva headsettel mire normalisan megnyikkant... Realtek rulz...
  • berlinboy6329
    Az mitől lehet,hogy a fejhallgatóm bal és jobb oldala fel van cserélve?ha jbbra húzom a pant,bal oldalon szól,ha balra,akkor a jobb oldalon.....Játék közben elég zavaró,h jobbról lőnek és balra hallom.
  • Garrett27
    Még azért ezt próbáld ki: állítólag ha a mic helyett a LINE-IN -be rakod a mikrofont, és "kézileg" kalibrálod a hangot ezzel a programmal: C:\Program Files\Realtek\Audio\Drivers\WDM\MicCal.exe , akkor állítólag kiszürkülve marad a mikrofon a windowsos kezelőn, de működni fog a csevegős programokkal.. talán egy próbát megér..
  • Bandi 18
    Jumperelés jó?
  • Bandi 18
    Nekem X-530 van és teljesen meg vagyok vele elégedve.
  • zutyu
    Sziasztok. Olyan probléma merült fel, hogy van egy pentium600Mhz procival ellátott ECS P6BXT-A alaplapon.Elvileg cs-rom van benne. Megpróbáltam bele tenni egy LG DVD írót. Nem ismeri fel! Mi lehet a gond? Ugyan azokat a kábeleket tettem bele ami a CD-ROM-ba volt. Kell valami extra hozzá? Vagy ezek az alaplapok kezelik egyáltalán a DVD-írót?
  • Lcapitant
    hi!
    szerintetek milyen lesz az új hangfalam? :
    Logitech X-540 5.1 hangfalszett
    # Teljes effektív teljesítmény: 70 W
    # Magashangsugárzók: 45 W effektív (első hangsugárzók: 2 x 7.4 W; középső: 15.4 W; hátsó: 2 x 7.4 W)
    # Mélynyomó: 25 W (effektív)
    # Összesített csúcsteljesítmény: 140 W
    # Frekvenciaátvitel: 40 Hz � 20 kHz
    # Hangszóróállvány: Az egyszerű falra rögzítéshez és beállításhoz elforgatható.
    # Matrix üzemmód
    # FDD2 hangsugárzó-technológia
    # Dinamikus, valós idejű basszuskiemelés
    # Magashangsugárzók: 2 darab 5 cm-es hangsugárzó hangszórónként
    # Mélynyomó: 13.3 cm-es, kivezető nyílással ellátott hangsugárzó
    # Magashangsugárzók mérete (ma x szé x mé): 21.3 x 8,1 x 12.7 cm
    # Középső hangszóró mérete (ma x szé x mé): 19.8 x 12 x 9.5 cm
    # Mélynyomó mérete (ma x szé x mé): 28.6 x 16.5 x 24.8 cm

köszi
  • norbi56
    Akkor körülnézek először:)
  • [HUN]FaTaL
    Mielőtt tuningolsz szerintem nézz körül a PH-n, ott találsz hozzáértőbbeket is. A ramot oszd vissza 800ra, emelj az fsb-n és egy picit a feszen és nézd meg hogy mit csinál rá :)
  • norbi56
    Azt igazából nem is tudom hogyan kell,nem nagyon tuningoltam még,de amikor a régi hűtővel húztam xp alatt akkor nem volt soha gond.Intel Burn test el sem indul ezt kapom:
  • SkylineGTR
    beállítom hogy mikrofon az alap :D, de így se, sehogy se jó.mondom még a windowst is újraraktam és az se segített. a mikrofonnak nincs baja, mert bátyám laptopján müködik. ott is ilyesmi realtek progi van, és ott neki lehet állítani a cuccokat nekem meg nem.
  • [HUN]FaTaL
    Rendesen beállítottál mindent? RAMot visszaosztottad?
  • rooney8
    #47319 ?
  • norbi56
    Na a ramot nemtudom elvileg 1066-os mind a négy.
  • kifli
    ram mennyin megy? osztót beállítottad rendesen?
  • norbi56
    Most 3.0GHZ de ha 3.2 akkor már kékhalál:S
  • norbi56
    Köszi,Kulabá és Fatal még annyi hogy most vettem CM Hyper 520-at de ha húzom a procit rögtön kékhalál windows 7 bootoláskor mi lehet a gond?:S(E8200)
  • SkylineGTR
    tudom hogy már kértem, és írtatok is dolgokat, de mégse müködik ez a szemét mikrofon. ezért beírom a hsz számát még1x hátha meglátja egy olyan is aki esetleg tud vmi okosat mondani. .ma újraraktam a windows-t hátha jó lesz, és nem lett jó. ezért kérek helpet megint.47301-es hszbe leírtam nagyjából mi a baj.
  • Lacee86
    Kösz, én ezt nem találtam. De azért ha vki ismeri az említett telót, ne fogja vissza magát itt sem. ;-)
  • MR ME
    itt a topik amit keresel
  • Lacee86
    Hali! Nem igazán ide tartozik, de nem találtam ennek való jó topikot, úgyh megkérdem itt:
    Haverom mobilt akar venni, Sony Ericsson W302-t nézte ki. Vkinek van/volt-e ilyen telója, vagy ismeri-e netán? Csak vmi vélemény kéne róla, h jó/nem jó stb. Köszi előre is.