!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék segítséget kérni, hogy esetleg nem tudnátok mi lehet a gond, ha a gép 5-10 perc után megfagy. Kép az van, de nem megy semmi. Fagyás van mindenhol: Windows, Bios, memóriateszt (hibát nem ér csak megfagy)...
Gép adatai: GA-E45-DS3L, GA-ATI-4850HD-512MB-ZALMAN, 2X 2GB KINGMAX 1066 MHZ-S RAM, GA SUPERB 550W TÁP
Van egy IBM Lenovo R61e-s (típus: 7650, model: DPG) gépem, xp-vel és a w-lan drivert nem találom hozzá, jobban mondva megtaláltam a Lenovo oldalán (http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-68232), felraktam, de nem mûködik, mi lehet a probléma? Segítségeteket elõre is köszönöm!
http://goo.gl/gd6Zi5
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Olyan problémám van, hogy vettem egy laptop-ot (ASUS F5N) pár hónapja, de még mindig nem sikerült beüzemelnem a benne lévõ bluetooth-t, pedig felraktam a driver-t (WirelessConsole2) hozzá és mégsem mûködik. A wifi mûködik ez nem. Miért lehet ez?
Elõre is köszi a segítséget.
A konkrét problémák: akinek van ilyenje az tudja, hogy van egy "Realtek HD audio input" és "output" csatorna, de igazából az inputnál felsorolt sávoknak (pl. mikrofon, line-in vonali bemenet) nem állítható a jelerõssége, csak némíthatóak. Egyedül a fõ felvétel hangerõ állítható. Az output csatornánál persze ki lehet ezeket (pl. rear blue in, rear pink in) választani és ott már a hangerõ sincs letiltva, de ezeknek nem itt lenne a helyük, hanem az input csatornában, ezzel meg is bolondítják a Pinnacle TV tuner kártyát is (amely kimenete a hangkártya rear blue in bemenetére van kötve), mert a tuner progi "okosan" a HD audio input csatornát telepíti fel magának mint felvétel és playback csatorna, csakhogy ahogy mondtam az érintett sávok nem itt hanem a HD audio outputban vannak valami rejtélyes oknál fogva. Így nem mûködik a TV tunernél a tv némítás, és hangerõ változtatás egyszerûen azért, mert a HD audio input csatornában nincs semmi, ami "enabled" státuszú, így a tuner programban a lenyíló lista üres marad, szóval nem lehet kiválasztani, h a programban a némítás és a hangerõ változtatás melyik sávra vonatkozzon.Ha van vkinek Asus M+N HD/HDMI alaplapja az privizzen rám.Elöre is köszi.
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
a lényege, hogy a törlés az nem fizikailag megy a vincsin, mármint õõõõ... Szóval a lényeg, hogy csak a bejegyzést távolítja el a windows, miszerint melyik területen mi található. Rajta van az adat a vincsin, csak már üresnek látja, mert kitörli, hogy mi található ott.
Ez a progi meg megtalálja végülis az adatokat. Csak azért nem ártana sürgõsen csinálni, mert az üres helyre bármikor bemászhat egy-egy új adat valamiért ugye és annyi a régi cuccnak.
púúúúú
ha nem: rakj fel egy MÁSIK PARTÍCIÓRA sürgõsen egy undelete programot és futtasd le. Nem fog mindent visszahozni valószínûleg, de jobb mint a semmi
púúúúú
Véletlenül mindent kitöröltem a Downloads mappámból ahová töltöm a dolgokat játék minden... hogyan tudom visszahozni? Rendszervisszaállítással vagy mivel?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Más is szarakoddot az aláírásomban szereplõ gépnél a proci hûtõ berakással (amit adtak a procihoz...)? 😄 Ha beppantitok 2 lábat, akkor a többit egyszerûen nem lehet, mert feszül az egész. Már egy délutánt elszenvedtem vele és most úgy van, hogy oldalra döntöttem a gépet és csak simán ráraktam a hûtõt. Így most jó, mert ~38 fokos, de ez nem megoldás 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Kéne nekem egy kis segítség, ugyanis a monitorom olyat csinál, hogy egy idõ után mikor a gép már bemelegedett, elkezd kicsit vibrálni a kép majd van hogy erõsebben vibrál aztán megint csak kicsit. A Monitor tuti jó mert kipróbáltam másikkal is és ugyanezt csinálja. Valami ötlet esetleg, videokártya lehet elszállt???
Elõre is köszönöm a segítséget.
Az bekapcsolásos abnormalitásnak is az lehet az oka? :S
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
Köszönöm a segítségeket!
ASUS P5Q PRO TURBO, Intel Core 2 Duo E6550 2,33 GHz, 4x1GB Kingston DDR2 800 MHz RAM, ATI RADEON HD 5670 1GB DDR3, Kingston 64 GB SSD, Gigabyte Triton ház, HP w2207 22"
ASUS P5Q PRO TURBO, Intel Core 2 Duo E6550 2,33 GHz, 4x1GB Kingston DDR2 800 MHz RAM, ATI RADEON HD 5670 1GB DDR3, Kingston 64 GB SSD, Gigabyte Triton ház, HP w2207 22"
Csak a szemem nem szúrta ki. Viszont az enyém nincs is benne. Akkor az azt jelenti, hogy nem is támogatja egyáltalán? És ha így van, akkor sem lehet vele semmit kezdeni, csak azt, hogy veszek egy másik lapot?