Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Kontrakcio
    szevasztok! ma reggel bekapcsolom a gépet azt cseszik fellépni netre... kihuztam a modemet, routert, várok... de semmi. Azt irja ki h korlátozott a kapcsolat, megnéztem h a másik gép fellép-e és igen, ott problémamentes ezért kizártam a router hibát. Hát akkor a integrált hálokártyámmal lehet a baj, elővettem egy kártyát azt kiprobáltam azzal de szintén semmi ezért visszacsaptam az integráltba... hát gondoltam anyád, kikapcsolatam a gépet azt majd alvás után foglakozom vele, felkelek azt bekapcsolom a gépet, és láss csodát online lett, azt hittem h minden rendben, de azt vettem észre h torrent klienst elinditottam azt nem felel meg neki az eddigi port.... bemásztam a routerbe azt megnéztem h mi a száma, de hibátlan volt... ennek ellenére nem volt teljes a kapcsolat... és az a vicc h portot sem lehet változtatni mert nem marad meg.

sztetek mi lehet a baj? :O