64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Dizson #47163 Ez miért van?
9600Gt-vel is hasonló pontot ért el, annak is 10000körül kéne kapnia.
-
#47162 igen, azt írja hogy a gépben problémát talált és szabadítsak rá valami xy /f programot és nézzem meg nem vírusos-e. a partíció készítésig el sem jutok, a rendszert ellenőrzi. -
#47161 Melyik fázisban ír, és bővebben mit? Amikor másolja a filokat az elején? -
#47160 Hali!
Vettem ma egy MSI VR630X-221HU notebookot és 32 bites xp-t tolnék rá, nem sok sikerrel, telepítés közben azt írja problémát talált... ezek szerint felejtsem el az xp-t és próbálkozzak vistaval vagy van megoldás? -
#47159 Ja tegnap darabokra szedtem a gépet, hátha visszaáll a bios, de semmi. -
#47158 Forrasztott a BIOS-a az alaplapnak nem kivehető. De az a marhaság, hogy ezeknek a lapoknak elvileg Dual Bios-uk van szóval vagy egy úgynevezett pót bios ha elszáll akkor vissza tudja állítani a régit. Ha ez sem jön össze akkor dobhatom kifele az alaplapot. -
#47157 bisoba valami tuning?
esetleg kapd ki az elemt hogy reseteljen -
#47156 Na csak sikerül elbasznom. Bekapcsolom és állandóan indul újra fele. Ezek szerint meghalt a BIOS, pedig frissítésnél minden a legnagyobb rendben klappolt nem írt ki semmilyen hibát sem. -
Apocalipto #47155 Én azt az elvet vallom, hogy amíg a számítógép probléma nélkül működik felesleges a BIOS frissítés. Ráadásul ha a frissítés rosszul sikerül, akkor go szervíz... -
#47154 Bios frissítést érdemes lenne kipróbálni? rev. 1.0 lapom van. -
#47153 Adott egy ilyen proci, hozzá egy ilyen alaplap és ilyen memória. Na most, hogy elérjek 3500 MHZ-t, mert eddig szépen futott ennyit, de már sajnos nem emlékszem, hogy állítottam be a feszültséget. Azt, hogy már a szorzót emeltem vagy az FSB sebességet nem igen emlékszem. De mennyire függ össze ez a két dolog? Kb. mennyi plusz fesültséget adjak a procinak és ha +1000 MHZ-t húzok rajta? Memóriát meg 900 valamennyi MHZ-n futottak emlékszem rá, hogy 1000 felé nem nyomtam. Azt hiszem, hogy a ram-on nem húztam a feszültséget. -
#47152 Kész!!!444 Kiszedtem az elemet és ugyan az a szitu nem tudok tuningolni rajta semmit!! -
#47151 Van a lapon reset jumper is, de gyakorlatilag ha kiveszed az elemet ugyanazt a hatást éred el. -
#47150 Sajnos ez sem segített. Nem engedi, hogy overclock-oljam.
Ezek szerint már csak az elem kivétele maradt? -
Apocalipto #47149 Bemész a biosba és ott van olyan beállítási lehetőség ami az összes beállítást visszarakja alapra. Reset default settings, vagy valami ilyesmi néven lehet. -
#47148 Hogy tudom resetelni az egész bios-t anélkül a paraszt módszer nélkül, hogy kiveszem az akkut a gépből? -
#47147 Mikor bedugtam 2 vinyót 1 dvd írót, történt ez ma, mikor vettem sata kábelt a bios visszaállított minden amit overclock-oltam. most olyan szerencsétlen, hogy 100 MHZ-t nem tudok húzni a processzoron.
Hajam tépem... -
#47146 spyware írtót is futtasd le ha eddig még nem tetted meg :) -
#47145 köszi, kiprobálom majd ha hazajövök munkábol reggel! addig még tudtok lehetséges hibaforrásokat irni azt reggel elemzem :) maugy azt tartom furcsának h mikor tegnap elmentem még volt net, gép kikapcs azt reggel be és semmi.... elfogyott a net :D -
#47144 Router reset? -
#47143 jah, és már megint elszált a net a gépemröl, most a másikrol irok :S -
#47142 jah, más kábelt is kiprobáltam -
#47141 szevasztok! ma reggel bekapcsolom a gépet azt cseszik fellépni netre... kihuztam a modemet, routert, várok... de semmi. Azt irja ki h korlátozott a kapcsolat, megnéztem h a másik gép fellép-e és igen, ott problémamentes ezért kizártam a router hibát. Hát akkor a integrált hálokártyámmal lehet a baj, elővettem egy kártyát azt kiprobáltam azzal de szintén semmi ezért visszacsaptam az integráltba... hát gondoltam anyád, kikapcsolatam a gépet azt majd alvás után foglakozom vele, felkelek azt bekapcsolom a gépet, és láss csodát online lett, azt hittem h minden rendben, de azt vettem észre h torrent klienst elinditottam azt nem felel meg neki az eddigi port.... bemásztam a routerbe azt megnéztem h mi a száma, de hibátlan volt... ennek ellenére nem volt teljes a kapcsolat... és az a vicc h portot sem lehet változtatni mert nem marad meg.
sztetek mi lehet a baj? :O -
#47140 Ipon-ban mennyire alaposak a szervízben?
Ma megint összeomlott a gép.
Xp-64 bit alatt lefagyogatott, Vista Ultimate 64-bit alatt kiírja, hogy "A(z) atikmdag képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt." majd elsötétedik a kép.
Ha beviszem szervizbe akkor ezt tudják tesztelni?
Leírás
A videohardver hibája miatt a Windows nem működik megfelelően.
Probléma-aláírás
Problémaesemény neve: LiveKernelEvent
Operációs rendszer verziója: 6.0.6002.2.2.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
-
Sybilla #47139 Még nem, de kipróbálom, köszi! -
jackson021 #47138 Ja igen! kb 2-4 giga adat ( rendszer+driverek+progik) visszatöltve kb 5-10 perc max!!!!!!!!! -
jackson021 #47137 Ha ghost-al csinálod akkor az tuti müködni fog! Amugy én drv image-t használok évek ota és az is nagyon tuti! Amugy nagyobb hálozatoknál is ezeket a progikat használják és hát aki jobban ért egy kicsit és okosabb a pc-hez az nem huzza az idöt a telepitgetésekkel!
Végre valaki aki nem csak folyton telepit hanem egy okosabb és gyorsabb megoldást használ!!! -
K Ace #47136 HElosztok. Adott egy vad új gép. Minden ok vele, 1 dolgot kivéve. Windows xp-ből való kikapcsolás után leáll rendesen, venti megáll stb úgy ahogy kell, majd rá egy 5 mp múlva magától újra bekapcsol. Mitől lehet? Most csak úgy tudjuk kikapcsolni, hogy a power gombot hossza nyomva tartjuk, mert csak így nem kapcsol vissza, viszont ez a módszer nem egészséges. -
#47135 Realtek hangkártyád van? -
#47134 Szerintem érdemes újra feltenni, nem tart sokáig. -
#47133 Mégis van még 1 kérdésem.
Ki van mentve a Windows XP, Norton Ghost-al amire fel van pakolva minden driver. (alaplap, vga, szkenner, nyomtató, fényképező stb.) Ha ezt a egészet előmentem a WD-s vincseszteren akkor a működni fog vagy inkább érdemes az egészet elölről feltenni a WD-re. -
#47132 Okés köszi szépen a segítséget, ha van valami akkor még írok! -
#47131 Akkor csak annyi a dolgod hogy leteszteled a vinyót a progival amit írtam és ha rossz visszaviszed csak a hibás alkatrészt ennyi. Nekem is meg van karcolva a gépem több helyen is, koleszos gép ezért nem is vettem jobb házat, de anno simán gariztattam a vinyómat, és egyben vittem be. -
#47130 Most mind kettő vincseszteren van Windows. Maxtor-ról boot-oltattam be és most 2 vinyóval iszonyatosan lassú sebességgel töltötte a a dolgokat.
Aztán ez a Winfos XP is nyávog, hogy frissítsem az CD kulcsát csak félek, hogy már nem lehet annyiszor. -
#47129 Gépet is össze raktam. Felét helyi boltból vettem,(helyi boltból van a Maxtor vinyó) másik felét pedig a netről rendeltem. A WD vinyót múlt héten rendeltem megint csak egy másik boltból ami ma jött meg. -
#47128 Csak a hibás alkatrészt kell visszaküldeni és nem az egész packot egyben.
Mert máshol vetted az új vinyót mint a régit? A gépház le volt ragasztva vagy ilyesmi? -
#47127 Ja csak az a baj, hogy nem ugyan abból a boltból vettem. Szóval ha visszaküldeném, hogy: nézd már milyen szar és látják rajta, hogy leszedtem egyik oldaláról a festéket akkor tuti azt mondanák, hogy te rontottad el ezért nem vállalnak érte garanciát. -
josi #47126 Firmaweret, frissitetél? ha nem itt van firmware
Talán ez megoldja a problémádat. -
#47125 Miért lőttek volna a garinak? Max a házat nem veszik vissza gariba ha a karcolás miatt vinnéd vissza... Arra nem gondoltál hogy a ház rezeg? Vagyis hogy a 2 vinyó akkora rezonanciát kelt hogy emiatt a ház rezegni kezd.
Ha nincs 1 éves a maxtor akkor vissza is lehet vinni mert azért zekere is jár 1 év gari :). HDtune error scannel teszteld le és kiderül hogy mi a ludas, a vinyó vagy a ház. -
#47124 #47104