!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! vetem egy PINNACLE PCTV Stereo kártyát és nem boldogulok a beálitásal tudna valaki segiteni?
Köszi a tanácsot úgy néz ki h a videókártya volt a ludas, leszedtem a legfrissebb drivert és mostmár mennek a filmek. Köszi!
mivel ujra raktad a masinát feltetted a legujjab drivereket?videokártya alaplap? bill egér?? stb.
nem tom mit telepítettél de ha xp-t akkor nem ártana pl k lite codec , divx,xvid stb.
Sziasztok nem tudom h jó helyre írok-e de remélem tudtok segíteni. Az lenne a problémám h egyszerûen semmilyen filmet/videot nem tudok lejátszani. Most raktam újra a rendszert és azóta bármit indítok el bármilyen lejátszóval a rendszer belassul majd a képernyõ el kezd feketén villogni és csak a reset után áll minden a helyére. Vmilyen codec-et kellene letöltenem talán? Ha vki tudna segíteni azt nagyon megköszönném. 😊
hazamegyek megnézem kössz
Hallo van egy Asus m2n alaplapom abba vennék egy phenom procit szerintetek kezeli gondtalanul????nincs véletlen vkinek ilyen??mert a honlapon írja hogy phenomot támogat...de azért rákérdezek..

Vezérlõpult-->hangok és audioeszközök-->speciális(a középsõ)--> és ott nézd meg hogy nincsen e lenémítva.
(Ha nem jelenne meg akkor Tulajdonságok és ott megint a speciális menü és pipáld ki az összeset.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Próbáld meg azt h felmész a lapodat gyártó cég honlapjára és leszeded csak a hang drivert és felrakod.Ha így sem okés akkor tuti beállítási hiba van.Az a baj h nekem Vistám van és már régen nem használtam XP-t.Nem emlékszem h hol lehet állítani de megnézem anyámén vagy apámén.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

mikor lebontottam a gép oldalát látom h van zsinor oda sztem be van kötve de a vezérlõpultba nem állitottam semmi se holkell és mit??
alaplap cd-rõl mindent feltettem amit felkell bár volt vmi ami 0kb-t es volt lehez ez a problem?
Kártyaolvasóhoz driver nem szükséges,legalábbis én soha nem hallottam ilyet.ha elõl nincsen hang az azért is lehet mert nincsen rákötve az alaplapra vagy nincsen beállítva a vezérlõpult-->hangok menüben.Esetleg az alaplapi cd-n lévõ hang drivert telepítsd fel,ha még nem lenne.

#42912 re ötletek?
Egy márkás 400W-os is elég hozzá.

[HUN]FaTaL
Akkor neked legyen jumper, de mit jumpolsz pl. egy HDD leden?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Nightwish006
Akkor gondolom a régi alaplapjaim manualjaban írták helytelenül ! Elnézést kérek a félreértésért !!!
'-.-

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Shifter
VGA... ahogy elöttem író is leírta...

ಠ_ಠ

n3whous3
vga memóriája elszállt

púúúúú

450W al nem kotyog el???? mondjuk furcsa, hogy nincs fullos gépem és néha a 450 w os táppal alig indul ez azt jelenti hogy kevés vagy mi?

Shifter
500W bõven elég 😊 illetve nem biztos hogy bõven de ha fullos gépet raksz össze akkor legalább 600-650W

ಠ_ಠ

Hány W-os táp kéne egy HD 3870 x2- hez???

elöre isk kössz..

Bandi 18
Nincs a VGA húzva? Nem melegszik? Ezeket ellenõrizd elsõ körben (hõmérséklet Everest újabb verziója)
Ha ezek rendben vannak akkor valszeg kezd behalni a VGA ramja.

Sziasztok! az miért van hogy mostanság elõjött hogy a monitoromon zöld csíkok meg kockák jelentek meg, sõt most kékhalál volt oylan üzenettel, hogy ati2evx.exe vagy, hogy a driverel van valami baj, meg vmi fizikai memoria hibát írt. pls segítsetek, mert iiyet még nem láttam és néha teljesen beszarik a képernyõ :S

[HUN]FaTaL
Be kell dugdosni de azt a büdös életben nem hívják jumpernek 😄

Nightwish006
fapados laphoz fapados ház jár. De biza ez a kõkorszak, és tudod nekem van fasza kis power sw meg hasonló kis tyúkbelem a házhoz, amit bekell dugdosni a lapba. Örülnék, ha nem néznél teljesen hülyének ;> De hála istennek a megérzésem helyes volt, és a kb. 60lehetséges variációból sikerült elsõre eltalálni !

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

RedDevilsza
Sziasztok, Xp mellé szeretnék telepíteni Vistát egy másik partícióra de akárhogy is próbálom a telepítõ Completing Installation-nél megáll és nem mozdul onann tovább :S Nem tudjátok mi lehet a probléma?

Bandi 18
Tölts le az MSI oldaláról egy manualt hozzá, a lap típusa bele van gravírozva.

[HUN]FaTaL
Jumpereket? Sehova 😄 Ez nem a kõkorszak, p1es gépekkel..

Nightwish006
Hali! Ma vettem egy fapados msi lapot, és az a gond hogy nem adtak hozzá user manuált és a lapon nincs semmi segitség, hogy hova kellene a jumpereket dugdosni. Vkinek ötlet? Elöre is köszi 😊

Shifter
nekem a telefonomra esett a szén 😄 a telefonnak annyi 😄 még akkor a V3i-m volt és az a vékony fos nyitva volt és ráesett egybõl elolvadt 😄

ಠ_ಠ

w77d
nem kell szégyelni az ilyet, velem is megtörtént már XD

Bizony! Még mielõtt jön a kérdés. Nem az én laptopom, és nem is én ejtettem rá😊
Shifter
ezt akartam írni 😄

ಠ_ಠ

w77d
vizipipa? XD

Nem,neem. Úgy tudom külsõ hatásra (egy darab izzó szén😊.
Shifter
mostantól csak folyékony nitrogénnel szabad használni 😄

ಠ_ಠ

w77d
hát ha a CPU termelt neki ilyen hõt, akkor már régen gond van ott....

rvn
megolvadt? ezt valami külsõ hatásra avgy a gép hõjétõl?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, ha tud valaki segíeni, hogy egy laptop külsõ, a touchpad melletti részén egy sérülés, elég csúnyán megolvadt a borítás.
Az érdekelne hogy van e budapesten olyan megbízható cég aki ilyesmivel, esetleg kimondottan ilyesfajta problémák megoldásával foglalkozik.
A gép egyébként zavartalanul mûködik.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Üdv! Van egy lassan 2 éves laptopom, (Acer travelmate széria) és mostanában a ctrlt csak akkor érzékeli, ha használat elõtt nagyon erõsen lenyomom, vagy fél órát csapkodom. Néha sehogy sem mûködik. Ha egyszer érzékeli, akkor ha arrébb viszem a gépet, vagy néha csak úgy magától is ismét mûködésképtelen lesz, újból lehet szenvedni. Már kivettem a gombot a helyérõl, nincs alatta semmi, és vagy mind a kettõ ctrl mûködik, vagy egyik sem. Hogy lehetne ezt megszüntetni?
Shongi
Nem nincs integrált vga és nincs +tápcsatlakozója a VGAnak sem.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

n3whous3
arra te ne alapozz, hogy elméletileg ez meg ez, mert nekem az elõzõ lapom ugyanezt mûvelte.

púúúúú

nemrég vettem egy uj gépet amihez van eggy ilyen 5.in1 kártyaleolvaso sd mc kártya stb..namost irtam a boltnak ahol vettem h kéne driver vagy vmi de még nem kaptam választ. szétszedtem de nem találtam semmi márkajelzést ötletek honan találhatnék drivert? hozzá
jah és elvileg az alaplap se 100as mert alaplapra integrált 5.1 audio cucc van nah most az elõlapi kivezetés(mikrofon fejjhalgato) semmi sem megy
hátul bedugom a hangszoromat a zöldbe semmi hang nincs de ha szürkébe dugom akor van hang(5.1 hangrendszert még nem is proábltam)ami az alaplap hang driver szerint az 5.1 középsugárzojának van Meg a hangfalamnak is zöld a csatlakozoja
w77d
jó, de már régóta használom így és eddig soha nem volt baj...

w77d
háhá 😄
a lelkét is kitaposom amíg lehet 😄

Bandi 18
Elvileg automatikusan kapcsolja.

n3whous3
Csak mert elõször arra ráillene dugni a monitort és átkapcsolni PCI-E módba és aztán a normál vga.

púúúúú

n3whous3
Integrált vga van a gépben?

púúúúú

MR ME
háhá 😄
nem kéne széthajtani a gépet 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nem bírta a tuningot. Vagy legalábbis akkor nem sikerült neki bebootolni magasabb órajelen. Látom 4GHz-en hajtod...

w77d
Sziasztok! Ma reggel a gépem elsõ bekapcsoláskor csak hosszan sípolt semmi mást nem csinált. Második indításkor a képernyõn egy overclocking failed felirat jelent meg, ezután belépve a biosba, majd kilépve tökéletesen ment a gép... mi lehetett??

Bandi 18
Kimaradt, a VGA-ra ia rádugtad a plusz tápcsatit?