Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Üdv!
Nemrég raktam be a gépembe egy 500GB Western Digital Caivar Black vincsesztert. Ez a leggyorsabb fajtája. Most ahogy benne van a gépbe egy 160 GB-os kínai Maxtor vinyó mellett, elég furcsa hangok jönnek ki belőle. (Mármint a WD-ből) Szóval így folyamatosan elhalkul és felhangosodik a vinyó és mikor felhangosodik akkor marhára rezeg az egész asztal (azért nem földrengés de picivel gyengébb mint egy telefon). Amikor beraktam a szar gépház ahogy toltam befele a helyére szépen lehúzta egy helyen a festéket, így gondolom garanciának lőttek.
Tápom az egy 450 Wattos FPS táp szóval nem kínai codegen meg stb. gondolom nem a táp lehet a gondja. A konfigom a következő: Gigabyte EP31-es alaplat, E5200-es Intel proci 3500 MHZ-n járatva, 2GB Kingmax DDR2-es ram 1000MHZ-n járatva és egy HD3850-es MSI videókártya.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a problémája?