Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Lacee86
    Nézd már írtam neked korábban: alaplap + proci + Ram + VGA csere, ezt jelenti a szó szoros értelmében, mert a vinyó meg DVD író, gépház stb. attól még maradhat, nekem is úgy volt tavaly. Pl. egy új alaplap, egy E5200-as proci (ezzel már bőven játszani is lehet) plusz 2 GB DDR2-es Ram kerülne kb. 40 ezer Ft-ba. Ugye még VGA-t nem számoltunk: írtam h ha erre most nincs pénzed, vagy olyan alaplapot vegyél, amin van valamiféle integrált VGA (ezzel játszani nem fogsz tudni az igaz), vagy ideiglenesen vmi régi használt videokarit szerezz be pár ezer Ft-ért. Aztán a videokártya az sok féle lehet, nagyon széles a választék manapság. De egy 20 e Ft körül már egész jót lehet venni, amivel játszani is tudsz. Természetesen ezek, amiket leírtam, egy elég olcsó kategória, de lehet h nem lesz olyan időtálló, mint ha drágább CPU-t meg VGA-t vennél. Mérlegelni kell, h mennyit tudsz/akarsz rászánni. Esetleg ha egy konkrét összeghatárt írnál, talán jobban tudnánk segíteni.