Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Darkynt
    Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni tőletek a gépemmel kapcsolatosan.
    kb. fél éve jelentkezett egy számomra nagyon érdekes probléma.. A Gépem gondolt egyet és csak úgy minden ok nélkül hirtelen kikapcsolt..semmi előzmény, semmi hiba üzenet, semmi!
    A dolog a napok múlásával egyre rosszabb volt.. Minden egyes nap egyre kevesebb idő maradt a gépemnek és a kikapcsolások egyre gyakrabban történtek. Egyik nap a dolog nagyon elfajult, nem akart bekapcsolni a gép. Éppen bootolt be a rendszer és a szokásos logót látom a képen amikor egyszerűen kikapcsolt..és akárhányszor indítottam újra mindig itt halt meg.
    Sokat próbálkoztam és kb 15p múlva bekapcsolt rendesen ám ahogy betölt a rendszer kb 5 percem van és kikapcsol megint és a problémák újra jönnek. De ! Ha 5 perc alatt elindítom gyorsan a kedvenc játékomat akkor nem kapcsol ki a gép..volt hogy 12 óráig bekapcsolva volt a játék és nem halt meg. De ahogy kiléptem a játékból szinte azonnal meghalt.
    A jelenség persze egyre furcsább volt és már nem volt mit tenni újra kellet rakni az akkori Op.rendszert..Vistát cseréltem ugyan olyan Vistára...(kb 5 hónapig használtam a Vistát és csak ezután jelentkezett az első probléma)amikor újra raktam a rendszert hetekkel később újra kezdődött és pontosan úgy zajlott le ez a jelenség ahogyan elsőnek.. Még egy párszor eljátszottam ezt amikor is kb 1,5 hónapja felraktam
    a Win7-t. Azóta semmi gond nem volt minden ment simán..pár hete viszont megint jelentkezett egy tünet... játék közbe kikapcsolt magától a gép..Gyorsan újra indítottam és semmi gond nem volt ám vasárnaptól már megint komoly gondok vannak..ha egyszer kikapcsol a gép vagy újra indul akkor aznap tuti nemfog bekapcsolni..de ez is fura..ha kikapcsol és megpróbálom beindítani a bootolásnál meghal de ha várok egy napot akkor tökéletesen elindul..
    Mivel már ismerem a tüneteket ezért kitudom számolni hogy kb még 2 nap és a gép megint meghal..de már csak a Reinstal fog segíteni (itt jegyezném meg hogy a Vista DVD-t anno nem akarta be bootolni mert ugyan úgy meghalt a gép, ezért elsőnek fel kellett raknom az XP-t és csak utána a Vistat)
    Röviden ennyi... Ha valaki tudja mi a probléma az kérem segítsen... akárhány magát "profinak" hívó embernek elmondtam csak hülyeségeket beszélt.. (gondolok itt a " biztos a hűtés a rossz" nem rossz ötlet de ha belegondolunk az..)
    Nagyon fontos lenne már csak bennetek bízok! Segítsetek!