Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
ok akkor elmondom meg1szer rovid tortenetem.ezelott masfel hettel kb...vettem egy hd4850-et eddig 8600gt-m volt azt csereltem ki.
nah most ment jol az uj kartya,legalabbis sokkal jobban mint a regi kitudja lehet az se a maxumimot adta,de az arnyekok egyszeruen nagyon rondak voltak midnen jatekba vele.jo elkonyveltem h hibas a kartya visszakuldom garancia stbstb.visszatettem a 8600gt-et ujraraktam a win-t es mostmar ez se a regi.az arnyekok vmivel szebbek mint voltak a 4850-en de nem olyanok mint reg.regebben 124k-t kapott aquamarkba most pedig mindosz 84k-t facsar ki magabol.kb ennyi lenne...nem hiszem h van meg ember a foldon akivel ilyen elofordult:((