!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Olyan gondom van, állandóan lefagy a gépem. Bármit csinálok (játék, filmnézés, dvd írás, csak simán netezek, vagy ha nem csinálok semmit akkor is), gondol 1et és lefagy. Van olyan h naponta 10x-15x lefagy. Már 3x újraraktam a Windows XP -t, de így is.
Ilyen gépem van:

Ház: Mercury KM84
Táp: CHIEFTEC CFT-750-14C 750W
Alaplap: MSI K9N SLI Platinum
Proci: AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition
Proci hüttõ: Titan TTC-NK34TZ
Videókártya: Gigabyte GeForce 8800 GTS 640MB
Ram: Kingmax 2x2GB 800Mhz
DVD Író: PLEXTOR PX-820SA
Winyó: Samsung 500 GB
Monitor: LG L226WTQ-SF
Hangfal: Logitech X-530
Egér: LOGITECH G9 Laser Mouse
Billentyûzet: GENIUS KB-21e

Légyszi segítsetek. Már nagyon idegesít, h állandóan lefagy.
Elõre is köszi.

kemszi2
na itt is felteszem a kérdésemet : heló mindenki.-van 1 samsung syncmaster 720n monitorunk.teljesen megbolondult.nem lehet kikapcsolni,állandóan állítani akarja a világosságot,de nem a gombok vannak beragadva.nem lehet belépni sem a menüjébe.egyik gombra sem reagál.gondolom valamilyen probléma lehet a saját "szoftverével",mert a képpel egyébként nincsen gond.A meglehet ezt otthon csinálni,vagy szervízben,esetleg kuka az egész?
Hali

Tudna nekem ajánlani valaki PC-hez rádios egeret, ami kb. 3m hatotával rendelkezik és akumlátoros!
-6000ft környékén
-böngészéshez (nem játékhoz)

elöre is köszi
Üdv!

Lenne egy kis gondom. Van egy otthoni hálózatom, egy wireless router eloszt egy 10 Mbites internetet. Van két teljesen ugyanolyan laptopunk, ugyanazzal a windows-al, ugyanolyan beállításokkal. Mégis, ha wirelessen csatlakozunk, az egyik gép 10 MBittel tölt bármilyen oldalról, bármilyen sebességteszt full sávszélességet mutat, a másik gépen viszont csak a fele sávszél van meg. Akármilyen oldalon, akármilyen sebességteszttel. Ha kábelen rádugom a routerre a gépet, akkor azon is megy a teljes sebesség, tehát a vezeték nélküli hálózattal lehet valami.

Van valami ötletetek, mi lehet a baj?

norbi56
Hmmm értem megpróbálom megoldani.Köszi.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Unitedfanatics
Hello, nálam egyik pillanatról a másikra egyik videó sem kezd indulni egyik videómegosztó, sõt semmilyen videó ami a neten van. Talán Vírus???? De a Nod32 nem jelezte ki és nem is tom futtatni, mert minden fájl zárolva van, azt írja

Molnibalage
Ennél kicsit több infó kéne. Harverelemek? Oprendszer? Gép hõmérséklet? Milyen progi?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

valaki segítsen pls ma vettem újgépet és ha elindítok egy játékot pár perc múlva az asztalon találom magam és semmi hiba üzenetet nem kapok ez mitõl lehet ?
Bandi 18
Engedélyezni kell a megosztást legalábbis XP-nél, lényeg hogy legyen mappa megosztva mind2 gépen, szerintem csak ennyi baja van. De próbáld meg megpingelni egyik géprõl a másikat dosboxban példa: ping gép ip címe.

ChuckyHUN
SEGÍTSETEK lécci..
Adott 2 gép.
Egyiken XP masikon VISTA. Egy D-Link DI604 router van közöttük és egy D-link modemen keresztül kapcsolódik a netre.

namost. Lanozni akarunk, és egyszeráen azon a szar vistán nem lehet beállítani normálisan a hálózatot.... Futtatásból nem sikerült semmit se... hálózat beállítást jól elcseszték... mit kéne?
Jah, és én XPn látom az én gépem is meg a másikat is, de nem tudok belelépni, mertn incs hozzá jogom, stb...
Ott pedig cska magát látja és a ROUTERT...
légyszi segítsetek. Lépésrõl lépésre, hogy kéne beállítanom a hálózatot?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Bandi 18
Get Data Back-el vissza tudod hozni és után formázhatod is akár, de ha csak így eltûnik lehet hogy maga a vinyó rosszalkodik. HDTune error scan vagy HDSentinel és kiderül ha baja van.

fery02
Ne akarj jobbat.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Bandi 18
És a % szabadnál mennyi ír mellé?

Molnibalage
Szerintem igen. Mellesleg, ha terhelve van a proci két perc alatt kb. beáll az egyensúlyi hõmérséklet. Az, hogy onnantól hány órát használod édesmindegy.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kongy
Ezek a proci értékek normálisnak mondhatóak 6 óra folyamatos mûködés és játék után?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

jaja ezt már néztem énis,ami zölden van (144 GB-os) az lenne az E meghajtó,be is tudnám állítani,de csak leformázva...azon pedig nekem volt kb 90 GB-nyi adat,és nem lenne jó ha elveszne,vagy már el is veszett? :/

Bandi 18
A sajátgépen jobb klikk kezelés--lemezkezelés ott nézd meg mi a helyzet, lehet hogy valami vírust kaptál vagy spyware-t.

Solten
Megy a háttérben valami "windózos okosság": superfetch, windows search, automatikus töredezettség-mentesítés, stb.

Saor Alba

Sziasztok!

Valaki lécci segítsen !! Nagy gondom van a gépemmel,a minap bekapcsolom a gépet és észrevettem hogy az E meghajtóm "átváltozott" cd-meghajtóvá,ezenkívûl van egy C,D és G meghajtóm és egy F dvd meghajtóm,semmit nem nyomtam félre,se telepítettem,nem állítottam át,nem tudom miért lett cd meghajtó az E-bõl,ha vki tudja mi lehet a gond lécci segítsen !! Elég sok fontos dolgot tároltam rajta,szerintetek eltûnt minden adat,vagy a hiba kijavítása után meglesz minden?

Elõre is köszi a segítségeteket !!!

norbi56
Nem csak marhára zavar h miért ugrál apámnál az E4400-nál semmi ilyen probléma nincs.Ott szépen ketyeg 3-5%-on nekem az E8200 meg itt ugrálgat össze vissza:@:S

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Molnibalage
Gátol ez téged bármiben is?

norbi56
MIért van az h amikor csak netezek v messenger a processzor terhelés ugrál 4%-és 40% között valaki tud segíteni?

Hallo van nekem egy Acer Aspire 5310 típusu laptopom ahoz kellene egy bluetooth driver...ha vki tudna egyeet adni megköszöném xp van rajta....vki segítsen sehol sem tanálok driver packba nincs benne...hallo...

Az AVG8-ra tudsz feltenni egy linket???Megköszönném!!
De azt a hftune error scant hogy kell beállítani, bocs hogy ilyeneket kérdezek mert még nem annyira értek hozzá.Nagyon jó lenne ha tudnál segíteni mert már nem bírom hogy ilyen lassú a gépem!!!!!!!!!!
Bandi 18
Csökkentett módban keress, de a #42132 hszben már írtam rá, olvass kicsit vissza.

Bocs rosszul írtam le!!
A NOD32-vel megnéztem hogy a C: meghajtón van-e vírus de amikor a Windows/Win32-õt ellenõrzi mindig lefagy 93%-nál!!!!!!!
Valaki tud valamit ajánlani hogy tovább menjen a keresés!!!!?????
Pláne ha Codegen, Mercury, Vargán és tsa modellek valamelyik képviselõje... 😊

Molnibalage
Ilyen szétesés akkor volt nekem mikor a gép túlmelegedett. A gond az, hogy nálad lehet, hogy végzetesen megsérült valami. De ez csak tipp részemrõl. A táp szokott még ilyen huncutságokat csinálni.

rvn
Hello! Minap nagy böszen jácottam aztán szépen egyszercsak szétesett a kép és lefagyott a gép. Mondom 1 restart csak megoldja. Hát nem. Resi után gép csipog no signal felirat monitorrol eltünik, majd kis szinárnyalat váltás. Mondom jóvan csinált már ilyet ramokat megmozgatni, vgat megmozgatni eddig e szokásom mindig jó ereményre vezetett. De most nem. Ezért fordulok felétek. Létezõ memóriák és foglalatok kipróbálása jött tehát. Sajnos nincs eredmény. Vga kivétele takarosan megpucolgatása. Égett szag sehol, leégettnek tünõ alkatrész sehol. Ujra hûtõzsírozás szépen, takarosan ahogy kell. Vga vissza, no hatás. Utolsó reményem a kontakt spary volt. Foglalatok lefujkálása várakozás mig csöppet elpárolog. Mondanom sem kell nem vezetett eredményre, ugyhogy kérlek Titeket !!!SEGITSÉG!!! Nagy bajban vagyok! Itt a szünet és nem jó a gépem.:S

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Sziasztok!

Sikerült BIOS -t frissítenem, nem volt szükség visszaállításra, Már mûxik a SEMPRON.

Azért a kérdésem él még. Jól értelmeztem?

Köszi!

HG
rooney8
Köszi neked is meg Met-nek is

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sziasztok! Van egy Shuttle AN35N ULTRA alaplap. Ez egy Socket "A" -s Nforce 2 chipes cucc. Biost frissítenék benne, mert nem támogatja a SEMPRON procikat. A leírásában van egy ilyen:

# BIOS
Award V6.0PG PnP Green BIOS
stored in 2MBit Flash-memorychip
bootable from floppy, ATAPI, USB, SCSI
BIOS write protection
# Delivery Content

Az BIOS-write protection azt jelenti, hogy az alább leírt módon vissza tudom állítani a régit? Én így értelmezem.

System is unable to boot up after bios is updated/flashed?
Try following step closely:
* 1.Shut down system
* 2.Unplug power cord from power supply
* 3.Clear CMOS by hardware jumper(JP1)
* 4.Plug power cord back to power supply
* 5.Press and hold “Insert” key while press power button

Elõre is kösz a véleményeket.
De lassan és biztosan 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nekem sikerült 3GHz-ra húzni fesz emelés nélkül csak a memoriét kellett 667MHz-ra kellett állítani HT pedig 1GHz amit 1,2-õn hajt és a ramok is 800-om mennek így.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Molnibalage
Mert abban van copy partition. A bátyus használta és múködött. Csak éppen sima XP-re és nem XP64-re... A Norton Gohost 14-es verzióval SEMMIT sem lehetett csinálni. Volt kép opció, de egyik sem volt jó semmire. Amennyi idõt elpocséloltam a megoldás keresésére annyi idõ alatt újra is rakhattam volna a rendszer. Az lesz...

Partition Magicnek ehhez mi köze? Az partició buhera program, nem pedig rendszer backup készítõ. A P.M. készítõinek is van ilyen cucca, csak nem ugrik be a neve, de ott van pl. a Norton Ghost ...

próbáltad másik jack csatival is? a jack csati teljesen bele van dugva?
rakjál bele valamilyen 3.5-ös sima fülest,mert ha úgy jó akkor a kábellel van valami.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Nemtud valaki segíteni?
Marci0115
amd x2 4800+ (2,5ghz)-t kb meddig lehetne húzni?

Molnibalage
Milyen programmal tudok operációs rendszert (XP64) klónozni? Partition Magic 7.0 és 8.0-cal nem megy...

Ha nem fontos a DDR3 akkor p5QE esetleg Delux

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

igen olyan mint egy patch...
telepíted,eltart egy ideig és tádám,SP3...szal nem olyan mintha új rendszert raknál és eltûnnek a cuccaid stb-stb.
ChuckyHUN
jah, és a G25 tökéletesen mûködik, tehát nem az usb porttal van a baj....

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
help pls..
Logitech Chillstream problémám van...
Bedugom 1 ezredmásodpercre kivillan a karika és a gép kiadja azt a hangot amikro bedugod. (tidi) de nem cska simán tidi, hanem tititit.. bedugom anyu laptopjába kivillan, fújja a levegõt, mûködik rendesen... mit csináljak? nálam csak ugye xp bibbibibibiipp és utána semmi..

DJKonya
jó rendeb. köszi a segítséget majd mindjárt elvállik

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

AlieN911
Sziasztok!

Egy gyors válasz érdekelne engem!
ASUS P5KC!!! Ez tudja amit tud! Egy másik ASUS tudásban hasonlo alaplap érdekelne engem!!!

Köszönöm szépen a gyors válaszokat!!! (remélem gyors lesz 😊))

Honda - The Power of Dreams

kulabácsi
nem raktam még igazából 2-re 3ast, de elvileg csak olyan mintha feldobnál egy patch-et, de majd jön vki aki biztosra megmondja neked 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DJKonya
de így teljesen ki kell cserélnem a windivst vagy ez olyan mintha csak felraknék egy kiegészítést vagy akármit?

kulabácsi
tedd fel az sp3-at, le tudod szedni a microsoft oldaláról

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DJKonya
sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy nincs olyan program vagy módszer amivel az SP2-es windowsomat át "konvertálhatnám" SP3-assá?