!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan gondom van, állandóan lefagy a gépem. Bármit csinálok (játék, filmnézés, dvd írás, csak simán netezek, vagy ha nem csinálok semmit akkor is), gondol 1et és lefagy. Van olyan h naponta 10x-15x lefagy. Már 3x újraraktam a Windows XP -t, de így is.
Ilyen gépem van:
Ház: Mercury KM84
Táp: CHIEFTEC CFT-750-14C 750W
Alaplap: MSI K9N SLI Platinum
Proci: AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition
Proci hüttõ: Titan TTC-NK34TZ
Videókártya: Gigabyte GeForce 8800 GTS 640MB
Ram: Kingmax 2x2GB 800Mhz
DVD Író: PLEXTOR PX-820SA
Winyó: Samsung 500 GB
Monitor: LG L226WTQ-SF
Hangfal: Logitech X-530
Egér: LOGITECH G9 Laser Mouse
Billentyûzet: GENIUS KB-21e
Légyszi segítsetek. Már nagyon idegesít, h állandóan lefagy.
Elõre is köszi.
Tudna nekem ajánlani valaki PC-hez rádios egeret, ami kb. 3m hatotával rendelkezik és akumlátoros!
-6000ft környékén
-böngészéshez (nem játékhoz)
elöre is köszi
Lenne egy kis gondom. Van egy otthoni hálózatom, egy wireless router eloszt egy 10 Mbites internetet. Van két teljesen ugyanolyan laptopunk, ugyanazzal a windows-al, ugyanolyan beállításokkal. Mégis, ha wirelessen csatlakozunk, az egyik gép 10 MBittel tölt bármilyen oldalról, bármilyen sebességteszt full sávszélességet mutat, a másik gépen viszont csak a fele sávszél van meg. Akármilyen oldalon, akármilyen sebességteszttel. Ha kábelen rádugom a routerre a gépet, akkor azon is megy a teljes sebesség, tehát a vezeték nélküli hálózattal lehet valami.
Van valami ötletetek, mi lehet a baj?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Adott 2 gép.
Egyiken XP masikon VISTA. Egy D-Link DI604 router van közöttük és egy D-link modemen keresztül kapcsolódik a netre.
namost. Lanozni akarunk, és egyszeráen azon a szar vistán nem lehet beállítani normálisan a hálózatot.... Futtatásból nem sikerült semmit se... hálózat beállítást jól elcseszték... mit kéne?
Jah, és én XPn látom az én gépem is meg a másikat is, de nem tudok belelépni, mertn incs hozzá jogom, stb...
Ott pedig cska magát látja és a ROUTERT...
légyszi segítsetek. Lépésrõl lépésre, hogy kéne beállítanom a hálózatot?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Saor Alba
Valaki lécci segítsen !! Nagy gondom van a gépemmel,a minap bekapcsolom a gépet és észrevettem hogy az E meghajtóm "átváltozott" cd-meghajtóvá,ezenkívûl van egy C,D és G meghajtóm és egy F dvd meghajtóm,semmit nem nyomtam félre,se telepítettem,nem állítottam át,nem tudom miért lett cd meghajtó az E-bõl,ha vki tudja mi lehet a gond lécci segítsen !! Elég sok fontos dolgot tároltam rajta,szerintetek eltûnt minden adat,vagy a hiba kijavítása után meglesz minden?
Elõre is köszi a segítségeteket !!!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
De azt a hftune error scant hogy kell beállítani, bocs hogy ilyeneket kérdezek mert még nem annyira értek hozzá.Nagyon jó lenne ha tudnál segíteni mert már nem bírom hogy ilyen lassú a gépem!!!!!!!!!!
A NOD32-vel megnéztem hogy a C: meghajtón van-e vírus de amikor a Windows/Win32-õt ellenõrzi mindig lefagy 93%-nál!!!!!!!
Valaki tud valamit ajánlani hogy tovább menjen a keresés!!!!?????
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Sikerült BIOS -t frissítenem, nem volt szükség visszaállításra, Már mûxik a SEMPRON.
Azért a kérdésem él még. Jól értelmeztem?
Köszi!
HG
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
# BIOS
Award V6.0PG PnP Green BIOS
stored in 2MBit Flash-memorychip
bootable from floppy, ATAPI, USB, SCSI
BIOS write protection
# Delivery Content
Az BIOS-write protection azt jelenti, hogy az alább leírt módon vissza tudom állítani a régit? Én így értelmezem.
System is unable to boot up after bios is updated/flashed?
Try following step closely:
* 1.Shut down system
* 2.Unplug power cord from power supply
* 3.Clear CMOS by hardware jumper(JP1)
* 4.Plug power cord back to power supply
* 5.Press and hold “Insert” key while press power button
Elõre is kösz a véleményeket.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
rakjál bele valamilyen 3.5-ös sima fülest,mert ha úgy jó akkor a kábellel van valami.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
telepíted,eltart egy ideig és tádám,SP3...szal nem olyan mintha új rendszert raknál és eltûnnek a cuccaid stb-stb.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Logitech Chillstream problémám van...
Bedugom 1 ezredmásodpercre kivillan a karika és a gép kiadja azt a hangot amikro bedugod. (tidi) de nem cska simán tidi, hanem tititit.. bedugom anyu laptopjába kivillan, fújja a levegõt, mûködik rendesen... mit csináljak? nálam csak ugye xp bibbibibibiipp és utána semmi..
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Egy gyors válasz érdekelne engem!
ASUS P5KC!!! Ez tudja amit tud! Egy másik ASUS tudásban hasonlo alaplap érdekelne engem!!!
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!!! (remélem gyors lesz 😊))
Honda - The Power of Dreams
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.