Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hello! Lehet, hogy egy kicsit off lesz, amit kérdezek, de szerintem itt tudnak a legtöbben segíteni.
Tegnap gondoltam egyet, és megnéztem, hogy játék után hány fokos a notebookban a cpu és a gpu. Eléggé meglepődtem, mert a GPU 60 fokos volt, a cpu magok meg egyenként 40 fokosak. Mondom ez azért durva, na de egész nap ment szinte, majd holnap megnézem megint.
Ma bekapcsolom, de nem a tápról, hanem az akuról, és teljesen energiatakarékos üzemmódra tettem. Semmit se csináltam rajta, csak neteztem, és megint 60 fokos GPU-t meg 40 fokos cpu-kat mért.
A program neve Speedfan.
Érdekes, hogy a noti egyik alap programja miatt kap egy hibaüzenetet, pedig elvileg nem kéne, hogy nagy port kavarjon, főleg, hogy nem is nagyon használom (data security).
Vajon a program hazudik, vagy tényleg ennyi a GPU hője? Most, hogy a kezem a notebook mellé teszem, egyáltalán nem jön meleg, tegnap ennél sokkal melegebb volt...