64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#46442 azért ez nem annyira bonyolult magyarul :)
win+pause egyértelmű onnan a rendszer védelem, vagy valami hasonló menüppont alatt van a rendszer visszaállítás,
a másik a speciális rendszerbeállítások, v hasonló fülnél a speciális, majd a teljesítmény gombra katt. Ugye a gépet újraindítottad, és utána nézted meg, hogy történt e valami változás? -
OsakaBandit #46441 Magyar rendszerem van,attól függetlenül bármit is ki/bepipálok,nem történik semmi!! Az I**** Ba**ná már meg hát... -
#46440 win+pause > advanced system settings > advanced > performance
a system restore-t meg a system protection fül alatt. -
OsakaBandit #46439 Ezt 1 kicsit bővebben letudnád írni,hogy hol kell?? Win7-em van. -
#46438 Kapcsold ki a lapozófile-t meg a rendszervisszaállítást. -
OsakaBandit #46437 Sziasztok! Nekem olyan problémám van,hogy:
-telepíteni akarom a Crysis-t (odaírom neki,hogy D MEGHAJTÓRA TELEPÍTSE,de ez a sz@r kér a C meghajtón ~6GB helyet,dehogy miért,azt nem tudom) Már mindent ami nem kell leszedtem,5,7GB szabad hely van rajt-->persze nem elég! Töredezettségmentesítés,lemezkarbantartó minden szir-szar lement már rajta,de nem tudom,hogy mit csináljak már,hogy nyerjek még egy kis helyet. Valami ötlet? -
#46436 Nyáá,aszittem beirtam,de mégse...Xp-m van. -
#46435 Rendszervisszaállítás? Árnyékmásolatok? Futtass egy lemezkarbantartót (már amennyiben Vistad van). -
#46434 De nem foglal semmi sem többet,ez a baj,én is néztem..Dokuments,esetleg Windows,de ugyanakkora mind,amekkora az elején volt.Meg,ha le lett formázva a C:,windowszal,minden bizbasszal együtt,akkor a registry is odalett,szzal reinstall után stzűz registryvel kellene h induljak,és már reinstall óta ilyen,ergo,nem hiszem h lenne benne vmi..Ha van is nem biztos h kitörölné..Szerintem. -
#46433 tedd fel a tune up utliest, takarítsd ki vele a registry-t meg hasonlókat, meg nézd meg vele melyik mappa foglalja a legnagyobb helyet -
#46432 Hi all!
Nem tudjátok,miért lehet az,h a C:-n folyamatosan fogy a hely?
Van 8GB,és szép lassan másodpercenként 1-2mb-t csökken..Azóta ilyen,mióta formázva lett a C: és Winreinstall volt...Nincs virus a gépen,nincs bekapcsolva a rendszer-visszaállitás se,és a VSSADMIN szerint még árnyékmásolatok sincsenek a gépen...Nem tom mi szivhatja még a helyet.:S -
#46431 Elképzelhető, hogy létezik még ilyen, teljesen jogos, hogy leírtad (én egyébként sem tudtam a különbséget:D), mindenhol csak DVI-I-t láttam. Az én kártyámon biztos, hogy mindkettő DVI-I, mert az előző analóg LCD-m működött mindkét DVI portjáról. -
#46430 ha jól emléxem, láttam már kínálatban olyat, amelyen csak "-D" volt, de lehet, hogy csak elnéztem, mindenesetre azért írtam le kiki-nak-nek #46407, hogy érdeklődjön mielőtt megvenné valamelyiket.. -
#46429 Csak DVI-I-al szerelnek már kártyákat szerintem. -
#46428 Fontos, hogy az egyik (a valszeg legalább két db) DVI csatlakozóval ellátott kártyán DVI-I -re legyen képes, így a "DVI-I to D-SUB" redukcióval megoldható.
DVI-D -- digital (analóg CRT-nél nem fog működni)
DVI-A -- analog (csak analóg CRT-hez van)
DIV-I -- digital/analog (mind CRT-t, mind digitális csatlakozást ismer) -
#46427 Nekem hasonló problémám volt, de sajnos nem az IDE kábelekkel segítettem rajta.
Nálam sem akart az új VGAval elindulni a gép - csak akkor, ha a hozzá csomagolt PCIe kábelt használtam, ami "Y" alakban kétfele ágazik, amely így két csatlakozóban végződik, a táp KÉT KÜLÖN kábelcsomójához kötöttem. Úgy nem akart működni, ha a táp egyetlen kábelcsomóján akartam két csatlakozójába illeszteni. -
#46426 Nincs beállítva BIOS-ban olyasmi, hogy "Wake on LAN" vagy "Wake on USB" (esetleg PS/2) stb? Ha "wake on LAN" "Enabled"-re van állítva, és szignált kap a hálózatból, akkor bekapcsol a gép.. más nem jut eszembe.
Szélsőséges esetben még a táp is rosszul működhet - áramingadozásnál reagál a táp (? villanyosok kommentálni kéretik..) -
#46425 huhh köszönöm, most megnyugtattál :D
amúgy gondolkoztam, hogy beszerzek egy hűtőpadot, van valakinek tapasztalata ilyen téren?
Elég olcsó cuccok, és hátha több ideig fogja kihúzni tőle... -
#46424 Ezek teljesen normális értékek, terhelve nekem 80 fokig is felmegy a proci (Pentium DC T3200), de 105 fokig jó azt írja az intel. -
#46423 működik csak rámegy még az unokáid gatyája is :D
most tárgyalnak az EU-ban evégett ha jól tudom :o -
#46422 Ha benne van a szoba árában a net akkor nincs gond, ha nincs akkor megnézed milyen kapcsolatok vannak és tuti lesz olyan ami nincs levédve, (kint jóval több wifi jel van mint itthon), de ez nem szép dolog -
#46421 hát ha fizetsz a hotelnek, akkor kapsz egy bizonyos sávszélességű nethozzáférést WiFi-n keresztül, azaz kapsz a hotel hálózathoz egy jelszót. Más hálózatokra is tudsz kapcsolódni, ami esetleg nyílt is lehet, pl a nagyobb plázákban meg tereken lehetnek ilyenek, viszont a sávszélesség nem biztos, hogy a legjobb :). Ha fontos a net, akkor szerintem érdemes a hotelnetért fizetni egy összeget, ha nem túl drága. -
#46420 ebben a világban semmi sincs ingyen :)
hotelba valszeg kapsz jelszót azt az ottani hálózatra tudsz csatlakozni, vagy viszel mobilnetet ami nemtom h működik e külföldön... -
#46419 Sziasztok!
Valaki esetleg tudna nekem abban segíteni, hogy van nekem egy Laptopom és a közeljövőben tervezem hogy külföldre kiviszem magammal viszont szeretnék internetezi is nem csak játszani rajta.
Szóval ez a Wifis dolog hogyan működne? A hotelnak van külön internete amiért fizetni kéne de nem nagyon dobnék ki rá pénzt.
Szóval mondjuk Ausztriában hogy tudnék internet kapcsolatot létesíteni?
A laptop képes a Wifit fogni csak azt nem tudom, hogy ez ingyen lehetséges-e?
Vagy hogy én majd ott a Hotel hálózatára kapcsolódok majd? -
#46418 Különben az Everest nem tudja valamiért megmondani, hogy hány fokosak a cuccok, úgyhogy remélem a Speedfan-él is csak egy méréshiba van :S -
#46417 rádugtam a tápot, hátha így jobb lesz a hűtés, hát stabilan 59 fok.... -
#46416 Hello! Lehet, hogy egy kicsit off lesz, amit kérdezek, de szerintem itt tudnak a legtöbben segíteni.
Tegnap gondoltam egyet, és megnéztem, hogy játék után hány fokos a notebookban a cpu és a gpu. Eléggé meglepődtem, mert a GPU 60 fokos volt, a cpu magok meg egyenként 40 fokosak. Mondom ez azért durva, na de egész nap ment szinte, majd holnap megnézem megint.
Ma bekapcsolom, de nem a tápról, hanem az akuról, és teljesen energiatakarékos üzemmódra tettem. Semmit se csináltam rajta, csak neteztem, és megint 60 fokos GPU-t meg 40 fokos cpu-kat mért.
A program neve Speedfan.
Érdekes, hogy a noti egyik alap programja miatt kap egy hibaüzenetet, pedig elvileg nem kéne, hogy nagy port kavarjon, főleg, hogy nem is nagyon használom (data security).
Vajon a program hazudik, vagy tényleg ennyi a GPU hője? Most, hogy a kezem a notebook mellé teszem, egyáltalán nem jön meleg, tegnap ennél sokkal melegebb volt... -
TomBond #46415 Egy olyan gondom lenne, hogy a céges gép nem fogad el minden pendrive-ot. Pl. ha az én, vagy az egyik kollégám pendrive-ját bedugjuk akkor kiírja hogy nem ismerhető fel az eszköz. Egy másik kollégám ezer éves pendrive-ját viszont rendesen kezeli. Ezt tegnap óta csinálja azelőtt minden rendben volt. A pendrive-ok jók mert minden másik gépben mennek. A céges gépen XP SP3 van. -
#46414 Van hozzá átalakító. Általában mindegyikhez adnak, de egyébként egy D-SUB - DVI átalakító kb 300ft. Sapphireról biztosan tudom hogy ad a kártyáihoz. -
#46413 normalis ha felhangositum az 5.1 esem sisergest hallok? -
#46412 Van valakinek ötlete, hogy Genius bill. (kkb-2050) media billentyűit hogyan lehetne átprogramozni? -
C7 #46411 Ilyen gondom van: a gépet szabályosan leállítom, de újraindul. Nem azonnal, hanem 30-40 másodperccel később. Van amikor nem. Mit lehetne tenni? -
#46410 odt fájlt mi olvas? -
#46409 van egy kis problémám. az új vgammal nem indul el a gép. nem tudom mi baja lehet :(
radeon hd2400pro
msi 865g neo2p
elindítom, a szokásos pittyenés sem hallom, csak búg egymagába. tegnap vhogy sikerült megcsinálnom, kicseréltem az összes IDE kábelt, és vmiért jó volt..aztán megint szar. sztetek lehet az alaplap hibája ? -
#46408 Nemtom ezt honnan veszed, sztem használhatóak CRT-vel is. -
#46407 hi!
elnéztem ezeket az uj VGA-kat, és ahogy látom a legjöbbjükkel tényleg nem használható régi CRT monitor, merthogy nincs a VGA-kon olyan csatlakozó?
vagy hogy megy ez? nem igazán vágom
-
#46406 Üdv!
Kb. 1 hete elkezdett panaszkodni a photoshop, meg az after effects is az opengl-re. A ps csak kiírja, hogy töltsem le a legújabb drivert, mert a mostani szar, de az after effects le is fagy (és kiír valami hibát az opengl-el kapcsolatban), hogyha bekapcsolom az opengl támogatás... Már újraraktam a vidikari drivert, de most is ezt írja :S Help pls! -
ZsirosKenyer #46405 üdv ismét!
nekem volt a ciccegős problémám (lásd lejjebb)
Annyit sikerült megállapítanom, hogy a processzor terhelésekor jön elő és kezd erősödni ez az elektromos sercegés, ciccegés.
Szerintetek ez konkretizálja a probléma forrását? TEhát ez esetben kizárható a táp vagy nem? -
#46404 Azt hittem onnan próbálod törölni, akkor irogatja hogy írásvédelmi hiba. -
#46403 Ezzel mit akarsz mondani?