Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • jackson021
    szerintem kezd erösen meghalni a tft monitorod! elöbb utobb egyre kevesebbet fogsz látni a képböl valoszinüleg! ha jol tudom akkor a hangfal lehet hogy ebben közrejátszott de ebben sem vagyok biztos!

Amugy a mai tft monitorok ha nem nagymárkárol beszélünk de még néha akkor is, nem akkora az életartamuk mint egy képcsövesnek én ezért nem is szeretem anyira öket! láttam egy párat elöregedni és meghalni is!

ha öt évet kibir egy tft HIBÁK NÉLKÜL!!!! Akkor az nagyon jonak számit!
    ugyanis kb 10 év körüli az életartamuk (max)!!! Mig az én képcsövesem többeközt ahogy a nagy átlaguk is kibirja 1995-ben gyártották turbo max a márkája és látom mostmár ahogy bevillan a kép de TÖKÉLETESEN MÜKÖDIK!!! és tultudom huzni még mindig a kontrasztott ami szintén nagy szo enyi idö és használat után!!!!