64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#46242 hello! azt vettem észre hogy a zenéim között pár dal (szerintem amiben sok mély bass van) azok recsegnek...ez mitől lehet??
vírus vagy mi? eddig nem csinálta, hangfalat cseréltem ugysem jó
meert pl. van egy szám, recseg... de ha az mp4-ről ugyanazt lejátszom a gépen akkor már jó...wtf -
#46241 jó. megnéztem memtest progival, az se talált semmit. -
#46240 Próbálj meg egy Windows javítást először. Aztán ha az sem segít, akkor én újratenném a rendszert a helyedben. -
még mindig szar a gépem.
Pár hete jó volt, most meg az utóbbi pár napban így lépek be, hogy a második kép hibaüzenete fogadd.
Ma délben meg bekapcsoltam és nem engedte behozni az asztal ikonjait, amíg le nem okéztam az első kép üzenetét.
mit csináljak, tegyem újra, vagy mi?
-
CamelX #46238 Hali! Remélem tud valaki segíteni, mert már másodszor van ilyen agyameldobom furaság a gépemen :)
Ez kéremszépen egy bejegyzés a Programok telepítése és törlése menüben és kb. az Easy Tune 6 és az Empire Earth II között helyezkedik el. További ismertetőjele hogy eszméletlen nagy méretű, szóval kell görgetni rendesen míg a csíkok végére érek, de amúgy számbelileg 1etlen 1 bejegyzésnek van elkönyvelve, mert kurzor bill-el 1x-re "kijelölődik". Régi gépemen is volt már ilyen, akkor is jót mókáztak rajta spanok, ártani meg nem ártott, de most már megkérdem akkor, hátha tud valaki valamit erről. Mi a faxxom ez? :D
Ja, CCleanert futtattam már, úgyhogy lövésem sincs hogy tüntessem el. -
#46237 Hi Esa,
To determine if a driver is causing the problem I need you to enable driver
verifier.
Steps:
1) Windows Key + R
2) Type in 'verifier' and hit enter
3) Make sure 'Create Standard Setting' is selected and hit next
4) Click on 'Select all drivers installed on this computer' and hit Finish
5) Reboot
There is a possibility that your computer will crash on reboot. If this
occurs hit F8 when rebooting just before the windows logo screen and select
the safe mode boot option. Follow the same steps above but on step 4 choose
'Select driver names from a list'; hit next; check the box next to any
driver where the provider is not Microsoft; hit Finish; reboot.
This will slow the performance of you computer a little while enabled but
will hopefully catch the driver causing corruption. Next time you crash
the blue screen will hopefully say something like
"DRIVER_VERIFIER_DETECTED_VIOLATION". If this occurs please send the
corresponding minidump (by default it is at c:\windows\Minidump ) my way.
If you have any questions or I didn't explain something well enough don't
hesitate to e-mail me (remove "online") back. Good Luck,
Joshua Smith
OpenGL Test Lab
Microsoft
ezt találtam...
szal magayrul win+r gomb
beírod: verifier
enter
normál beállítások
az ezen számítógépen lévő összes driver autómatikus kijelölése
reboot
ha lefagy rebootnál
akk f8-és és csökkentetmódba indítsd a wint és válaszd az illesztőprogramok nevének kijelölése listábólt, x-elj be minden kockát ahol a szolgáltató nem microfot aztán restart
-
pero001 #46236 szevasztok!
lenne egy kérdésem hozzátok remélem tudtok segíteni:S
Tegnap vettem egy vadonat új gépet és el is kedztem töltögetni játékokat...tegnap és ma minden tök jól ment rajta,de délután kikapcsoltam kicsit mert egész éjjel ment: Aztán vissza kapcsoltam most estefele hogy játsszak egy kicsit erre kb 5 perc játék után lefagy kb 5 percig nem is csinál semmit és utána pedig az a drága látos kék képernyő ezzel a hibával: Kernel Stack Inpage Error :S ilyenkor mi lehet a gond? mit lehet egyáltalán tenni?
na köszi előre is... -
#46235 Nekem az a furcsa, hogy 2 különböző gép, igaz nem ugyan az a játék.
Proci nem melegszik túl az tuti, tuning nincs. -
#46234 Sokminden lehet. Melegedési probléma, VGA hiba, Proci hiba, magas tuning, ramhiba. Keress rá a hibakódra googleval. -
SkylineGTR #46233 szevasztok. olyan problémám van, hogy újraraktam a Windows-t és felakarom rakni a nero 9.0.9.4-et de mikor megcsinálja azt a vmit 100%ig utána kiír vmi hibát, és hogy a localsettingnél amit csinál nero mappát abba van vmi gebasz. pls help me. -
DJviolin #46232 Sziasztok! Egy picit bővebben leírom az esetet, hogy eddig mit is csináltam az új Acer Aspire 5935G notival, mert a múltkorit eléggé vérszegényesen írtam le:
A gyárilag feltelepített Vista Home premium 32bit helyett szerettem volna rajta használni a jó öreg 32 bites XP prof-ot. Rendben fel is raktam rá egy Sata driverrel bővített verziót, aztán szomorúan konstatáltam, hogy az ePower Management nevű program nem érhető el az Acer Support oldalán ehhez a notebookhoz. Nemcsak XP-hez, hanem úgy általánosságban nem rakták fel a felhasználói programjaikat, csak a drivereket. Még szerencse, hogy legelőször kiirattam a rendszerrel egy driver dvd-t.
Tudni illik hogy a noti hybrid grafikát használ, vagyis van egy alaplapra integrált Intel GMA 4500MHD karija, meg egy Geforce GT130M is. Így a rendszer alapból csak az integráltat látja és ezért kellene hozzá a program is, hogy egy gombnyomással tudjak váltani a két videókari között. Próbálkoztam azzal, hogy a eszközkezelőben letiltom az alaplapit. Aztán ekkor előjött az a probléma, amely a légszívatósabb. Nevezetesen az Nvidia honlapjáról leszedett driver az istenért sem akar feltelepülni. Elmentem a laptopvideo2go.com-ra, és az onnan leszedett módosított .inf-fel összetársított drivert ha az eszközkezelőben mellé telepítettem, nemhogy nem települt de újraindítás után nagy feketeség fogadott. Újraindít csökkentett módban, driver leszed, újraindít. Felraktam rá a Vista Ultimate SP2 x64-et is, ám ott sem települt a gyári nvidia driver, sem a laptopvideo2go-s sem, de viszont ott már felkúszott a gyári Acer által ajánlott nvidia driver. Így minden is rendben lett volna, de nem volt Cuda és PhysX. Az [L:http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=24041]itt[/L] található leírással és programmal kiiktattam a "Driver Signiture" metódust, de ugyanúgy nem fogadja el az Nvidia drivereket. Utolsó nvidia driver telepítésnél kékhalál, újraindítás, majd csak az egér tölt be. Itt tartok most, és az eRecovery partícióról mászik vissza a gyári oprendszer. Csinálok teljes recovery dvd-ket, majd visszateszem az Ultimate-ot, de ha biztosan tudnám, hogy a jelenlegi Vista driverek kompatibilisek Win7 RC-vel, akkor már inkább a Windows 7-et raknám fel. Annyi mindent dobtam most fel kérdésnek, hogy így a vége fele már én sem tudom rendszerezni. De talán a legfontosabb: Segítsetek. :)
Üdv:
DJviolin -
#46231 Az milyen hibára utal, hogy a játék képe megáll a hang megakad mint a bakelit lemez régen és néha bedob egy kék képernyőt, hogy Stop: 0x0000009C
Régi géppel is volt ilyen csak más játékkal :)
Régi gép: P4 3G, Asus P4P800-E Delux, 2x512 Kingston
Új gép: E8400, Gigabyte GA-EP43 S3l, 2x2GB Geil Ultra
Számíthat, hogy az alaplapi hangkártyát használom? Az SB kártyámhoz nem találtam működő drivert 64 bites xp-hez. -
DJviolin #46230 Néztem, nincs. A recovery particióról leszedtem egy ePower Management nevű fájlt, ám az csak Vistához jó. Ha XP-t használok, akkor csak az alaplapi integrált grafkarit tudnám használni, de én szeretném a GT130M-et is. :) -
#46229 Nem tesztelni akarom csak, hogy mit állítsak be riasztásnak -
jackson021 #46228 Hát lehetöleg ne teszteld!!!
De ha a biosban azt irja ki már a procinál a hardver monitor hogy kb: 55-60 fok akkor jobb ha kitisztitod a proci hütését mert késöbb elkezd leállogatni egyre többször(max pár ho)! ezután ugyis kénytelen leszel kitisztitani! -
jackson021 #46227 ja igen amugy általábban szokták ábrákal is mutatni hogy hogyan kell beüzemelni! Ha van ilyen akkor jol, alaposan figyeld meg és probáljátok meg berakni! -
jackson021 #46226 a hp oldalán valoszinüleg le lessz irva pontosan hogy hogyan kell beüzemelni! -
#46225 E8400-es procinak és Gigabyte GA-EP43-S3L alaplapnak mi a max hőmérséklet amit még elbírnak? -
jackson021 #46224 Nootbokokal ritkán szoktam foglakozni de azt tudom hogyha ez a szoftver,driver
a laptopodhoz tartozik akkor a laptopod gyártojának az oldalán garantáltam meglesz! ha kell akkor az angolnyelvü (acer.hu vagy acer.com) oldalon keresd meg de ott tuti fent van! -
#46223 Hát a CRTék se mennek 20 évet azért, Magom 8 év után úgyhalt meg, hogy majdnem szétrobbant de képe már nem volt :D Általában 5-6 év után már elkezdenek ciripelni meg sípolni, meg minden bajuk lesz. Igaz LG TFT-m 3,5 év után halt meg. CRT-k nagyok, sokat zabálnak és elavult technológia, igaz a képük az nagyon szép.
Az acer pedig szerintem is meg fog halni szép lassan vagy kifakul mindenütt aztán megszűnik a képe vagy rögtön eldurran (foltokban az én LG-m is világosabb volt már aztán egyik nap az egész képe eltűnt teljesen). -
jackson021 #46222 szerintem kezd erösen meghalni a tft monitorod! elöbb utobb egyre kevesebbet fogsz látni a képböl valoszinüleg! ha jol tudom akkor a hangfal lehet hogy ebben közrejátszott de ebben sem vagyok biztos!
Amugy a mai tft monitorok ha nem nagymárkárol beszélünk de még néha akkor is, nem akkora az életartamuk mint egy képcsövesnek én ezért nem is szeretem anyira öket! láttam egy párat elöregedni és meghalni is!
ha öt évet kibir egy tft HIBÁK NÉLKÜL!!!! Akkor az nagyon jonak számit!
ugyanis kb 10 év körüli az életartamuk (max)!!! Mig az én képcsövesem többeközt ahogy a nagy átlaguk is kibirja 1995-ben gyártották turbo max a márkája és látom mostmár ahogy bevillan a kép de TÖKÉLETESEN MÜKÖDIK!!! és tultudom huzni még mindig a kontrasztott ami szintén nagy szo enyi idö és használat után!!!! -
bmate17 #46221 hello
én most vettem egy HP LaserJet M1120 MFP típusu nyomtatót és hozzá adtak egy 36A típusu tonert és az a problémám h a használati utmutatóba az van h huzzuk ki azt a szallagot...kihuztuk v 30centire de utána azzal mit kell csinálni mert erröl sehol nem találok semmit.
segicsetek pls h azzal mit kell tenni!
elöre is köszönöm -
DJviolin #46220 Kérem aki tudja, hogy honnan szerezhető be az Acer Powersmart Manager, az segítsen! -
DJviolin #46219 Nekem az a gondom, hogy letöröltem a gyári opot, és a feltett xp-hez kellene ez a progi, hogy tudjak váltani az integrált és a GT130M-es vidkari között egy kattintással. -
#46218 Itt nezd meg: link
Ujabban ePower Management neven fut, ha nem talalsz a tiedhez, nezz meg masik peldanyt, pl: 5930G -
DJviolin #46217 Szükségem lenne az "Acer Powersmart Manager" nevű programra Acer Aspire 5935G típusú notebookhoz nem tudjátok, hogy honnan tölthetném le? -
csoola #46216 köszi szépen, suliban közben megnéztem neten, erre a sipjelzésre vga-t irt kb az összes BIOS fajta, majd itthon szétszedtem és tényleg, nem teker a hütöventije a 7600 gt-nek
remélem az asus cuccokra két év gari van, holnap majd beviszem boltba hogy cseréljék vagy csinálják
köszi mégegyszer! -
orion128 #46215 Sziasztok!
Van egy 2 éves Acer 1912-es TFT monitorom. Vmi nem stimmel, mert hónapok óta érdekes foltok vannak a képernyőn, mintha egy sötétebb árnyalat folyna szét rajta.
A mellékelt képen érzékelhető a próbléma.
Volt a monitor képernyője alatt 3 cm-rel 3 db pendrive, mellette közvetlenül pedig egy kissebb hangfal, kb. 1 évig. A segítségeteket kérem, hogy mitől lehet a probléma, és hogy ha lehet orvosolni, akkor mivel?
Köszönöm. -
#46214 Nem hiszem, mert a sípolásból pontosan memória hiba.(szerintem) -
jackson021 #46213 bocs nemnéztem kinek irtad!
de ez csak az utolso lehetöség lehet (memoria!)!! -
jackson021 #46212 A gta4-es játékal kapcsolatban? volt a memoria? -
jackson021 #46211 ezt a t-online os dolgot anyira nem ismerem de lehet hogy odafigyel az ip-cimre de ez lehet hogy hüjeség a lényeg hogy én utálom az outlokot és ezért mindent a freemailel irok! ha meg éppen nem müködik a szerverük akkor meg citromailel! Tuti hogy valamejikbe ha bentvagy akkor az müködni fog!!!!!!! (mindig) -
#46210 Memória gond. -
jackson021 #46209 Lehet alaplap, proci, táp, talán más is de! elöbb halgasd meg hogy mikor bekapcsolod és nézd meg a kezeddel hogy megy-e a táp!!!(fujja e a levegöt!) aztán probáld ki ugy hogy huzd le a vinyot, dvd-t, esetleg ha van plussz ventilátor azt is ill a proci hütést is kihuzhatod DE CSAK KB: 5-6 másodpercre!!! hagyhatod hütés nélkül bekapcsolva a procit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mert leég! holnap irok és válaszolok ijen tájt hogy mi lehet a baj! de ez már mint látod a felsorolásbol nem egyszerü! Ebböl fojuk tudni hogy a tápnak vane köze vagy nincs az egészhez! (olcsobb egy táp mint egy alaplap vagy proci!) -
jackson021 #46208 Kérj kölcsön valamelyik haverodtol memoriát és rakd azt bele!!! és ugy rakj rá gyorsba rendszert meg a többit stb.. (Tesztként ugye!)
Vagy kérd meg az egyik ismerösödet hogy segitsen neked és várja ki lehetöleg az instalok végét!! kb enyi!!
90-százalék hogy egyböl müködik a felrakott rendszer! ha mégsem akkor még lehet virus vagy vincseszter probléma. PROBÁLD KI! -
jackson021 #46207 hát ja!!!!4 :)))))))))) -
Noodlee #46206 Ide is beszpemmelem a kérdésemet, hátha a másik fórumot nem olvassa valaki :P
Hiho!
Outlook beállítási, illetve levél küldési problémám van.
A fiók beállításainál a tesztüzenet elküldése után ezt a hibaüzenetet kapom:
"E-mail tesztüzenet küldése:Nem sikerült elküldeni a tesztüzenetet. Ellenőrizze az E-mail cím mezőt."
Melóból működik, minden beállítás ugyan az, csak a kiszolgáló SMTP más.
Otthon a mail.t-online.hu nem működik.
PLX HALP! -
laller0077 #46205 hali.
az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy minden újraindításnál amikor bekapcsol a gép vissza állítja a felbontást 800X600-ra és utána mindig vissza kell raknom amilyenre én szeretném. -
csoola #46204 hello! nagyon sürgös segitség kellene! asus m2n-e alaplapom van, sulibol irok, mert nem indul a gépem, a monitor ledje villog inditéásnál, közben egy hosszu és két rövid spiolás megy, a vinyo sem tölt. mi a hiba? nem találtam jelzést sehol, hogy mit jelent a sipolás! légyszi segitsetek -
tmisi #46203 Mostanában 10 évet adnak.