Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Egy kis segítség kellene a gépigénnyel kapcsolatban, mert nem vagyok tisztába a processzorok különbségében...Van egy internetes oldal, amin meg tudod nézni, h. el fog e-indulni a kívánt játék a számítógépeden. Én megkerestem, vajon a A sims 3 elindulna-e még a gépen, ami már nem mai darab. Minden kritériumnak megfelelt, egyedül a processzor volt kevés. no ezt most nemértem. Mert állítólag egy Pentium 4 Processzor kell hozzá 2 Ghz-vel. Nekem pedig egy Intel(R) Celeron(R) CPU 2.93GHz processzorom van, és a dobozon rajta van, h. Dual core, vagyis hogy 2 magos( vagy ez nem azt jelenti?) Na a 2 magos processzor nem jobb mint az 1? Szerintetek akkor fogom tudni élvezni a játékot, ha a többi követelmény megüti a szintet? csak ez a processzor nem? Köszönöm a segítséget.