!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hatha itt hamarabb kapok valaszt.
valaki megtudna mondani hogy meddig lehet biztonsagosan huzni a procim?
illetve hogy gyari hutovel meddig birhatja.
konfigom alairasban.
igazabol a videokarim miatt akarom huzni hogy jobban kitudjam hasznalni.
elore is thx.
esetleg mondhattok konkret ertekeket is hogy mit mire kell allitani.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Ha veszek egy SATA2-es vinyót, de csak SATA1-et kap, akkor ugye menni fog rendesen csak SATA1 módban? 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
De jó lenne valahol utána olvasni, mert lehet, hogy ez a kötelességük, csak mondjuk átakarnak majd verni... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Jobb klikk > Hozzáadás az archívumhoz... > Kötetnagyság byte-ban > DVD+R: 4481 mb > OK
Majd õ feldarabolja.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
total commanderrel lehet csak az a baj hogy 700 mb a max méret kb olyan kéne amit DVD méretre lehet darabolni!?!?!?!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
fotográfik kolomp edisön :D
Lenne egy kérdésem.
Ha valami tönkremegy, de garanciás, akkor ugye kötelesek kicserélni azt.
A kérdésem az lenne, hogy ha pl 40ezerért vásároltam egy terméket, és tönkrement, de ma "csak" 20ezret ér, és már nem elérhetõ ugyanolyan termék, akkor milyen értékûnek kell lennie az újnak, amit adnak?
20e, vagy 40e?
Kicsit bonyolultan írtam... 😄
Van ilyen témával foglalkozó EU-s oldal is (a vásárlással és a jogainkkal, mint vásárló), de azt én nem találtam meg.
Elõre is köszönöm a választ!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Tudtok nekem mondani valami programot, amivel be tudom állítani a laptopom procijának frekvenciáját, vagy a ventillátor sebességét?
Fujitsu Siemens Amilo Pro V2030 0.5J Intel Celeron M procival. A BIOS-om 1.0 ás(ha van jobb, és tudtok róla, ne halgassátok el 😊 )
Minden választ köszönök!
Üdv.: Szilárd
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
nvidia 9600GT
AMD athlon64 X2 6000+
2x1GB RAM
Legfrisseb driver van fent.
Köszi elõre is!
😊)
Egy elég érdekes problémával találkoztam és szeretném kikérni a véleményeteket. Van egy USB2-es 16 gigás Kingston pendrive-om. Eddig klappolt vele minden 20k-val lehetett rá másolni. Most viszont egyáltalán még egy 5 megás file-t sem tudok rá felmásolni. A hiba az, hogy elkezdené másolni de a %-ék nullán áll. A pendrive-on meg a led villog, tehát úgy néz ki mintha dolgozna, de semmi. Aztán kis idõ múlva megszakítja a kapcsolatot a pendrive-al.
Namármost a pendrive-ot kipróbáltam a laptopomon ott minden kóser a PD-vel. Az asztali gépre meg rádugtam egy másik PD-t és arra viszont szépen másolt a gépem. Egy haveromnak ugyan ilyen típusú pendrive-ja van és azzal is ezt csinálta.
Ja és lefele szépen tudok róla másolni.
Tehát szerintem valahol a windows-ban lehet a hiba, de ilyet újratelepítés nélkül hogy lehet javítani?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
van nekem egy Eurocase 550W-os táp!Asus maximus formulára, 2gb 1066mhz ramra, gainward 9800gtx+ 512mb és egy q6600 proci alapfeszen és alap mhz-n!a procit 4napja tettem bele!
jáccok a gta4-el és egy idö után elkezd kercegö hangot kiadni, de ha manübe lépek elcsendesül vagy halkabb lesz, ha kilépek a játékbol egyböl csendben van!
szerintetek mi lehet a probléma?
kezd elromolni?nem ad le annyit amennyit kéne?
de csak a gta4nél csinálja!
Némi segítség kéne, mert tanácstalan vagyok. Tesóm gépén tegnap óta süket a monitor, mikor bekapcsolom, szépen felpörögnek a ventik, látszólag elindul a gép, semmi sípszó vagy hasonló, de egyszerûen nem kap jelet a monitor. Próbáltam már a saját videókártyámmal, monitorommal, de azokkal se javult a helyzet. Viszont az én gépemmel mindkét kártya és monitor szuperál. Mi a franc történhetett? Meghalt volna az alaplap?
http://joeperry.blog.hu/
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
egyenlõre nemtudom hogy hardveres vagy szoftveres gondom van-e, ezért itt is felteszem a kérdést.
akármilyen USB-s eszközt csatlakoztatok a géphez (bármelyik usb porton keresztül) kékhalállal kifagy a gép (viszont nem azzal a szolid kékhalállal, hanem azzal ami memoria gondokkor szokott jönni)
van erre valamiféle ellenõrzõ progi ami minden hardvert leellenõriz? mert akkor kizárhatnám a hardveres problémát
Rendeltem egy 1TB-os vinyót, de nem igazán sikerül mûködésre beírni. Valamiért limitálva van, csak 32 GB-ot lát a windows is, és a bios is. Nézegettem a papírját, de én úgy láttam, hogy jól van jumperelve, a Vista rögtön telepítette hozzá a drivert, látszólag teljesen jól mûködik, csak a méret nem stimmel. Windows Vista SP1 x64 oprendszerem van, a vinyó egy Samsung 1000 GB 7200 rpm SATAII 32 MB, alaplapom pedig Gigabyte GA-P35-DS3 Rev. 2.0. Próbálkoztam más jumperelessel, vagy másik alaplapi porttal, de eredménytelen. Igazából azt sem tudom hol rontom el, tehát ha valakinek lenne ötlete azt nagyon szépen megköszönném...
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!