64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#46202 Igen. De ha baja is van a CSX modulokra 5 év gari van. Gondolom nem 5 éves a géped :) -
#46201 ha memoria probléma van akkor csak a csere jöhet szóba? -
#46200 vagy hiren's boot cd, abba van memtest is -
#46199 Legegyszerűbb módja ha leszedsz mondjuk egy Ubuntu cd-t kiírod bebootolsz róla és ott van memtest86. vagy leszeded magát csak a memetest86-ot és valami bootlható eszközre rárakod. -
#46198 azt hogy??? -
#46197 Dos alól futtass memtestet nem windows alól, és várd meg több körig. -
#46196 Szerintem rá tapintottál a lényegre! Ugyanis azért raktam újra a gépet nert csomószor ki írta h
The instruction at "0x00000000" referenced memory at "0x00000000".The memory could not be "read".
Click on OK to terminate the program
Click on CANCEL to debug the program
Ha nem csináltam semmit akkor is, de a legbosszantobb meg mikor elakartam indítani gta-t akkor írta ki.
Ha tényleg ez a probléma, hogy tudok megbizonyosodniróla? Még mikor "működött" a gépem a régi rendszeren akkor futtattam memo tesztet elvileg nem talált hibát. Ez elég gáz ha a memoriával van a gond mert lehet hogy már nincs rá gari és direkt márkásat választottam hogy nelegyenek problémák. -
jackson021 #46195 ja igen! van olyan is amikor a régi rendszer már föntvan egy ideje és hát közben mondjuk a memoria meghibásodik egy picit, kicsit namost ehez van hozászokva a rendszered! De ha ujrahuzod akkor észleli és többet az életben nemtudod használni azt a memoriát mert kibukott a hiba!
de lehet más fizikai hiba is rosszabb esetben! -
jackson021 #46194 Vatera? vagy ilyesmi!
ja! nem ismered véletlenül dover85-öt???
-
jackson021 #46193 vagy telepitsd ujra fatostul vagy ntfs-tül az egész gépet de ugy hogy ha van d particiod akkor mentsd oda a cumodat! aztán driverek kodekek stb majd viruselenörzés!!!!!!!!!!!!!
ugyanis az elég gyanus hogy ujraraktad a rendszert és nem ment!
valoszinüleg virus inkább!!
Amugymeg nod32 az jo lesz rá!
És ha nem megy máskép akkor a régi rendszert használd egyenlöre! (ami müködött)!
-
SkylineGTR #46192 hi. izzé :) van nekem ez a hálózatelosztóm, és el szeretném adni. és hogy a prohardveren ezt milyen kategóriába rakjam ahol ilyen fajta dolgok vannak.addig eljutottam hogy hálózati termékek, de azon belül még van: - modemek, - vezetékes eszk., - wlan, - antennák, - egyéb. most beraktam a vezetékesek közé, de gondoltam több helyre rakom, többen látják. szerintetek? ha esetleg vkit érdekelne, az írhat egy pm-et :) köszi
-
#46191 Újra raktam a gépet egy sima sp3-as xp vel felraktam rá a drivereket és utánna rögtön kipróbáltam, h működik-e a GTA IV vagy még mindg hiba üzit ír, de még az installig sem jutottam mert egyik percről a másikra olyan lassú lett h még a lomtárat sem lehetett megnyitni mert attól is befagyott, alt+ctr+del-t sem hozzta be, újra kellett indtani a gépet. Ezt eljátszottam 4-5 ször. Ismét újra raktam egy Black xp vel, hátha szar volt a sima xp... De sajnos még mindíg ugyan ez a problémám. :(
BIOS ban lehet a baj vagy a hardwer ben? Esetleg egyéb ötlet? -
#46190 Nem lesz gond, mennie kell simán. -
#46189 Kösz mindenkinek... Amugya kartya N vidia Ge force 6600, 256 mb. Ram : 1GB, windows xp service pack 3. akkor szerintetek nem lesz gond? -
#46188 Jah, így is lehet mondani, igen. Nálam mindent túlértékel: a videokarit is mint írtam, meg a procimat is, mivel kétmagos meg 3 GHz, akkor qva jó, pl ha 2,4-es Core 2 Duo a követelmény, kipipálja azt is... -
tmisi #46187 Az egy rakás szar. Már nem tudom melyik játéknál volt, lepontozta a procimat, hogy cseréljem ki mert nincs meg 3GHz. Persze ő egymagosnak számolta.
-
tmisi #46186 Nem mai darab? Egyből arra gondoltam hogy régi egymagos, mert DC cerka nem régóta van. Úgy látom csak RAM kell neki jobban. Íme:
* XP (Service Pack 2)
o Processor Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+
o Memory 1 GB
o Graphics GeForce FX 5900 / Radeon 9500
o Graphics Ram 128 MB
* Vista (Service Pack 1)
o Processor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+
o Memory: 1.5 GB
o Graphics: GeForce FX 5900 / Radeon 9500
o Graphics Ram: 128 MB
Ez úgy 4-5 éve faxa játék PC volt, manapság már szinte nulla. Neked ennél biztosan sokkal jobb van, főleg hogy DC cerka. Kivéve ha integrált a videókártyád, mert abból még lehet gond. -
#46185 Ja és ha a Can You Run It-en nézted, az hülyeséget ír egy csomószor, videokártyákat abszolút nem tudja kezelni (pl. 8500 GT-met megfelelőnek vélte amikor 7900 volt a követelmény, nyugodt szívvel kipipálta...), procikat se nagyon; nem sokat ér az az oldal. -
#46184 Ha P4-ből 2 GHz kell, akkor sztem még egymagos Celeronból is bőven elég lenne a 2,93-as. -
#46183 Írd le a többi összetevőt is. Amúgy a Celeron proci ha két magos ha nem nagyon gyenge. -
#46182 Egy kis segítség kellene a gépigénnyel kapcsolatban, mert nem vagyok tisztába a processzorok különbségében...Van egy internetes oldal, amin meg tudod nézni, h. el fog e-indulni a kívánt játék a számítógépeden. Én megkerestem, vajon a A sims 3 elindulna-e még a gépen, ami már nem mai darab. Minden kritériumnak megfelelt, egyedül a processzor volt kevés. no ezt most nemértem. Mert állítólag egy Pentium 4 Processzor kell hozzá 2 Ghz-vel. Nekem pedig egy Intel(R) Celeron(R) CPU 2.93GHz processzorom van, és a dobozon rajta van, h. Dual core, vagyis hogy 2 magos( vagy ez nem azt jelenti?) Na a 2 magos processzor nem jobb mint az 1? Szerintetek akkor fogom tudni élvezni a játékot, ha a többi követelmény megüti a szintet? csak ez a processzor nem? Köszönöm a segítséget. -
tmisi #46181 Ajánlom a CCLeanert-t, registryt is tisztít. No meg a feleslegesen induló tételeket is ki lehet végleg törölni, míg msconfig.exe-ben csak kikapcsolni.
Egyébként jól bevált módszer hogy C:\-n csak a Windows legyen, okosabbak a Program Filest és s Dokumentumokat is átpakolhatják (csak buherált XP telepítővel lehet).
30 giga elég neki, oszt hadd szemeteljen, hetente kitakarítod a fenti progival + egy defrag neki(ne a beépített szarral hanem valami spéci progival pl. Auslogics Disk Degrag). Megy majd mint a pinty.
Nálam így van megosztva a 320GB:
C:\ 40GB - XP + Programok
D:\ 180GB - játékok
E:\ 60GB - egyéb dolgok (saját kép, videó, letöltött dolgok közül ami tovább megmarad de nem írom ki, pl. sorozatok)
F:\ 40GB - letöltések helye (ez is töredez rendesen, azért van külön), szigorúan tranzithely, innem megy E:\-re vagy DVD-re -
Noodlee #46180 C:\windows\temp könyvtár tartalmát simán kitörölheted, abba csak a szemetet pakolja a windows, és nem pucolja ki maga után.
Ha régóta fent van az op rendszered, akkor elég sok xar össze tud ott is jönni. -
pista89 #46179 C-ről átteszed a cuccokat D-re és más van is jó pár gigád C-n :) -
#46178 estét.. windowsnak nincs elég szabad hely, hogy tudnék a C meghajtóra (hamár azon van, de ez most biztos lényegtelen) jópár gigát "áttenni"? olyan programok amik kipucolják a rendszert a helyhiány miatt már voltak, viszont így egy töredezettségmentesítésnek sincs helye, nem csak windowsosnak, semmilyennek... kb. mennyi szabad hely kell a windowsnak, meg a tempnek ahova kicsomagolja a gép a dolgokat (meg esetleg ahova a böngésző dolgait menti)? thx előre is, remélem érthető voltam :| -
#46177 Újra raktam a gépet egy sima sp3-as xp vel felraktam rá a drivereket és utánna rögtön próbáltam ki h működik-e a GTA IV vagy még mindg hiba üzit ír, de még az installig sem jutottam mert egyik percről a másikra olyan lassú lett h még a lomtárat sem lehetett megnyitni mert attól is befagyott, alt+ctr+del-t sem hozzta be, újra kellett indtani a gépet. Ezt eljátszottam 3-4 szer. Ismét újra raktam egy Black xp vel hátha szar volt a sima xp... De sajnos még mindíg ugyan ez a problémám :(
BIOS ban lehet a baj vagy a hardwer ben? Esetleg egyéb ötlet? -
#46176 kösz -
#46175 Megint én -.-" Most egy másik problémám van. Már a a photoshop is panaszkodott az opengl-re és most az after effects is kezdi (after effects kiír egy hibaüzenetet és utána kilép, photoshop meg csak kiír valamit az opengl-ről, de folytathatom a munkát) Gondolom a videókártyával van valami. Tudtok mondani valami teszt programot? -
#46174 Getdataback-et ráeresztesz visszanyered az adatokat egy másik partícióra, majd formázod. És után egy HDTne error scant futtatsz rajta hátha bad sectoros a vinyód és azért csinálta. -
#46173 Meg van mi a megoldás. Egy másik fórumon találtam
"Én megnézném a D: meghajtón, hogy nincs-e rajta autorun.inf, recycled mappa, ctfmon.exe. Rejtett fájlként fordulnak elő és a vírusirtó se mindig találja meg őket. Ha mégis van akkor töröld mindet, nézz szét a többi meghajtón is. Ha használtál azóta pendrive-ot azon is rajta lehet. Ha minden meghajtóról letörölted a windows-ban se hagyd meg a ctfmon.exe-ket (az indító pultban se), kivéve a windows/system32-ben levőt nem szabad törölni." -
#46172 Hát gondolom, az már nagyon durva lehet. -
Bence937 #46171 Sziasztok/
Lenne egy kis probléma ugye bár...
Eltűnt a D meghajtóm. Ha a sajátgépbe rá akarnék meni akkor azt írja hogy még nincs megformázza fomázzam most? gondolom ez nem, jó mert nem akarom elveszteni a rajta volt dolgokat.
Mit csináljak????????
V A L A K I H E L P P L S ! ! !
KÖSZÖNÖM
BENCE -
Ari18 #46170 Hát igen Sennheiser, és ez még, csak egy 2000Ft-os darab tőlük. Képzeld mit szól egy 8-12e Ft-os. Örülök, hogy tetszik. -
dolfy #46169 Sziasztok!
A következő lenne a problémám: A gép bekapcsolása után a monitorom nem jeleníti meg a képet de a vista indul rendesen mert az oprendszer elindulásakor lehet hallani a bejelentkező hangot. Ez után várni kell egy pár percig és egyszer csak bejön a kép és minden tökéletes. Újraindítás után mintha mise történt volna megy minden. Ezt akkor csinálja ha huzamosabb ideig ki van kapcsolva a gép. Eddig nem próbáltam más videókártyát és monitort rádugni. Szerintetek mi lehet a gond? -
#46168 tudom olvastaam, de tiltsd is le, lehet valami baja van, vagy próbálj meg egy biosfrissítést... -
#46167 Úgy is bekapcsol a gép ha ki van húzva a lankábel. -
BIZ0906 #46166 AVG 8.5 Free -
#46165 biosba tiltsd le a wake on lan-t hátha az segít... -
#46164 1 jó ingyenes vírus irtót tud valaki ajánlani? :D -
#46163 Ha kivan kapcsolva a gép, és mondjuk túlfeszt kap a táp, attól még nem kéne bekapcsolnia, szerintem. Max ha bevan kapcsolva és feszültségingadozás van, akkor kikapcsolnia, de fordítva kétlem. Próbáld meg talán egy túlvesz védelemmel ellátott elosztóról használni a gépet, mert az megvédi a fesz.ingadozástól a gépet. Ha azután is csinálja, mondj el 5 miatyánkot :)