Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hello
szoftveres gondok miatt fordulok hozzátok.
Ugye Firefoxot szeretek használni böngészéshez, meg Xfire-t is használok, mert az is egy jó progi. És akkor bekapcsolom a gépet, hát a Firefox nem nyílik meg. Megint megnyomom a parancsikon, hát cseszik megnyitni. Aztán kb 10 perc elteltével megnyitja a Firefox kezdőlapját, vagyis azt írja, hogy ca cím nem található. Xfire dettó, 10 perc után megnyílik az meg a DNS-t nem találja. Ezzel szemben az Explorerben vígan tudok netezni semmi gond. Csak a Firefox meg az Xfire vacakol. De azok sem mindig, csak egyes bekapcsolások után... Nem értem mi lehet a gond. Én talán hibás parancsikonokra gyanakodnék, de nem tudom. Windows XP-m van, Service Pack 3as.
Plz segítsetek!