Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Hegi90
    Sziasztok!
    Nemrég vettem meg a laptopom (Acer), tegnap vettem hozzá egy logitech fejhallgatót, amibe elég szépen szól a basszus. Ma pedig egy elég furcsa dologra lettem figyelmes. Amikor kihúztam a fülest, elég furcsán szólt a laptop hangszórója. Tudniillik van benne két hangszóró, meg 1 "Tuba" sub woofer. Nos, mintha a subwoofer nem is létezett volna úgy szólt. Gondoltam próbálgassuk egy kicsit, hátha megszólal. Beraktam winampba egy számot, amibe elég jó a basszus. Először meghalgattam félhangerőn, simán. Aztán elkezdtem az equalizerben matatni. Annyit tapasztaltam, ha 0-án van a balansz, és leviszek minden éles hangot (csak a mélyek maradtak), akkor alig hallani valamit. Aztán visszaállítottam a hangszínt, és a balanszt próbálgattam: a bal mintha kicsit hangosabban szólna a jobbnál. Ezután felvettem a gépet maxhangerőre, és úgy próbáltam csak a basszust úgy meg elkezdett "ugatni" (aki már hallott ilyet, az tudja miről beszélek). Eléggé meglepett a dolog, ugyanis a gépet nagyon ritkán hallgatom max hangerőn, mindig félhangerőn van szinte, így kizárt, hogy kiütöttem volna.
    Egy másik számmal is kipróbáltam, de ott a balansz piszkálgatásánál úgyanúgy szólt a kettő (ebben a számban kevesebb mély volt).

lehetséges, hoyg valahol valamit elállítottam? Vagy gyárihibás? Vagy csak a fülem rossz? :D

Még valami: van benne Dolby Home Theater, lehet ez zavart meg :S