Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Blackrav3n
    Üdv! Van egy acer travelmate 4270es gépem, ami pár hónapja elég szépen beázott. Azóta nem volt az lcdnek háttérvilágítása, csak néha visszajött pár percre, külső monitorról ment a noti. Eszembe jutott valamelyik nap, hogy majd rákötöm külső áramforrásra, és jó lesz. Ennek neki is láttam ma, a monitor kábele mellett van egy kisebb csatlakozó, amiben csak egy piros és fekete vékony kábel van, azt hittem az adja az áramot a háttérvilágításhoz. Kihúztam az alaplapból, és bekapcsoltam a gépet, hogy biztos az-e, erre minden gond nélkül ment a noti, jó volt a háttérvilágítás, wifi, hang, hűtés, ment minden jól. ha visszadugom a kábelt, a háttérvilágítás újra elmegy. Ha nyomogatom vagy mozgatom egy kicsit a csatlakozónál működés közben, néha bevillan egy picit a képernyő, de általában sötét. Na az a kérdésem, hogy mi lehet az a kábel? A bekapcsoló gomb és az akku között megy le az alaplap alá, itt a dvi és a lan csatlakozó található. Én ezek közül tippelek valamelyikre. Nem tudja valaki pontosan hogy mi az?