64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • [HUN]FaTaL
    Persze, mono lesz, amennyiben a TV-re kötöd a hangot is. Másik kérdésedre passz.
  • BIZ0906
    ja és a TV-m monó hangot ad az azt jelenti, hogy a Scart kábelen is mono lesz?
  • BIZ0906
    Hogy tudom vagy milyen progival kiszűrni TV-ről scart kábelen keresztül fel vett hang zaját úgy, hogy a minőség ne romoljon csak a zaj tünjün el végre? És milyen kábelt érdemes venni ami még ha egyáltalán van ilyen nem gyűjti össze az feszültséget vagy áramot Scart kábel olyan ami TV-ből megy gépbe. Remélem értitek :) THX a segítséget!!!
  • tigerbácsi
    ehhe félre értetted :-DDDD a windows commander s a total commander amik nem indulnak el :-)
  • [HUN]FaTaL
    Hát ha nem indul el a windows hogy indulna el a tcmd?:D

Rakd újra a winfost.
  • tigerbácsi
    sziasztok Emberek!

volna egy olyan problémám, hogy sem a windows se a total commander nem indul el, hiába rakom bármelyiket is újra. s akárhonnan is szedem le. a képernyő elsötétül, majd visszadob az asztalra :-( szóval szerintetek mi lehet a gond?
  • Blackrav3n
    Üdv! Van egy acer travelmate 4270es gépem, ami pár hónapja elég szépen beázott. Azóta nem volt az lcdnek háttérvilágítása, csak néha visszajött pár percre, külső monitorról ment a noti. Eszembe jutott valamelyik nap, hogy majd rákötöm külső áramforrásra, és jó lesz. Ennek neki is láttam ma, a monitor kábele mellett van egy kisebb csatlakozó, amiben csak egy piros és fekete vékony kábel van, azt hittem az adja az áramot a háttérvilágításhoz. Kihúztam az alaplapból, és bekapcsoltam a gépet, hogy biztos az-e, erre minden gond nélkül ment a noti, jó volt a háttérvilágítás, wifi, hang, hűtés, ment minden jól. ha visszadugom a kábelt, a háttérvilágítás újra elmegy. Ha nyomogatom vagy mozgatom egy kicsit a csatlakozónál működés közben, néha bevillan egy picit a képernyő, de általában sötét. Na az a kérdésem, hogy mi lehet az a kábel? A bekapcsoló gomb és az akku között megy le az alaplap alá, itt a dvi és a lan csatlakozó található. Én ezek közül tippelek valamelyikre. Nem tudja valaki pontosan hogy mi az?
  • [HUN]FaTaL
    Ja most nézem, hogy másik gépben megy. Hát akkor winreinstallnál jobb ötletem sajnos nincs. :/ Esetleg formázd meg a másik gépben.
  • Máté94
    De a mondom a másik gép látja csak ez nem.:)
  • [HUN]FaTaL
    Ja most nézem, hogy másik gépben megy. Hát akkor winreinstallnál jobb ötletem sajnos nincs. :/
  • [HUN]FaTaL
    Akkor pendrive kuka.
  • Máté94
    Hát itt se látszik semmi:(
  • [HUN]FaTaL
    Vezérlőpult->Felügyeleti eszközök->Számítógépkezelés->Lemezkezelés
    Control Panel->Administrative Tools->Computer management->Disk management
  • Máté94
    És az hol van?:)
  • Máté94
    xp
  • [HUN]FaTaL
    Nekem creative driver okozott ilyet, de sokminden lehet sajna. :(
  • ÁjjLe BoBBi
    valaki tudna segíteni?!
  • [HUN]FaTaL
    lemezkezelőben formázd meg
  • Solten
    Pista vagy XP particiokezelojevel.
  • kifli
    alaplap driverét frissítsd
  • center86
    hmm. köszönöm a választ. A helyzet az hogy ez a probléma csak akkor jelentkezik ha egy másik egeret csatlakoztatok. Eddig volt egy logitech mx518-as egerem, de az néha magától lakapcsol. Most vettem egy új egeret. Genius ergo 555. Szóval amikor ezt csatlakoztatom usb-re, akkor jelentkezik a fejhallgatónál ez a hiba. Tehát nem hiszem hogy a kábel lenne megtörve. Kipróbáltam minden usb- portot. Nem hiszem hogy azzallenen a gond. USB drivert hogyan frissítsek? Elméletileg xp-nél nincs szükség ilyenre. Az lehet megoldás hogy egy USB hub-ot használok külön tápról?
  • marsu
    miért nem tudok Firefox-al bejelentkezni az SG-re?????
  • Máté94
    Igen.
    Igen.
  • josi
    Más USB-és eszközt felismer az előlapi csatlakozó?
    Rendesen be van kötve?
  • Máté94
    Hogyan ha nem ismeri fel?:D
  • Solten
    Probalkozz be egy formazassal...
  • Máté94
    HELP!
  • Csibusz
    azt vágom xD Ha itthon lettem volna, simán megcsináltam volna, csak ugye most lesznek a gépírói szövegszerkesztő vizsgáim, és az összes gépet lebutították az osztályba:)
    Ergo: no telepítés, no MSN, meg minden xD
  • tmisi
    Irfanview. Lehet vele kivágni, méretet változtatni, forgatni, színeket babrálni, és ingyenes.
  • fery02
    Görgettem felfele az oldalon és a kép alját meglátva azt hittem a Doom 3-ból linkeltél valami képet. :D
  • Csibusz
    sziasztok megtudnátok mondani, h van egy képem 5120*3840-es a méretei. Milyen programmal tudnám átszerkeszteni A/4 papírlapra? Photoshop-on kívül.
  • kifli
    SDK az a fejlesztőknek van
  • Csibusz
    éppen most tettem újra azért szedek frisseket:)
  • BIZ0906
    Ha azt akarod, hogy meg is legyen ha újratennéd a rendszert akkor csak ezt feldobod DirectX Redist (March 2009) és már is frissítve lesz és ez újrarakás tán is jó :)
  • [HUN]FaTaL
    vagy a redist az nem tölti le a cuccokat a netről, de amellé is érdemes lefuttatni az end-user-runtimeot (dxwebsetup.exe) hátha azóta jött ki újabb.
  • Csibusz
    basszus de hülye vagyok... igazad van :S
  • [HUN]FaTaL
    end-user runtime
  • Csibusz
    Ezek a directX-ekből melyik kell nekem mi a különbség a 2009-esek között?
    értem én most az SDK-ra pl...

• Csibusz
    Azért mert mondom a Wheelman-t csak a poweriso kezeli és csak azzal ment az install... dameon tools-nál hibát írt ki telepítésnél.. powerisonál simán végigment
  • [HUN]FaTaL
    csinálhatod de mi a fenének