!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs ez nem ide szólt😄
Bocs, h megint zargatlak, d bízom a tudásodban😄
az egyik gépemen az alábbi a probléma:
van rajta egy windows reborn nevezetû rendszer egyszercsak a képernyõ azt csinálja, h elfeketül aztán visszajön. jó, leformázom c-t újra partíció újra felrakom a rendszert ami eddig is fenn volt, miközben telepítek ,ez az elfeketülés nem jelentkezik. mihelyst fenn van a rendszer, akkor betölt a windows és megint elfeketül és visszaöjn a kép. a rendszer egy félévig semmi baja nem volt, ez a probléma csak most jelentkezett. gondolom monitornak nincsen baja, hisz telepítés közben nem ment el, a videókarinak gondolom szintén nincsen, mer a driverét feltettem és mûködött.
nem tom milehet a baj sokmindennel találkoztam már de ilyennel még nem😄
remélem tud vki segíteni!
elõre is kösszi
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
ha valaki tud segítsen. Nemrég vettem egy Sapphire Radeon HD 3650 512mb GDDR3 -as AGP-s videokártyát. Nem tudom a gépre felrakni, a telepítõ ezt írja ki: Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system.
Xp Prof-om van.
kérdés: van egy pci-es ati x1600 pro-m és kicseréltem rajta a hûtõbordát egy jobbra, használtam hûtõzsírt a gpu-n minden szuper, el is indult a gép, kép minden van, akkor beléptem a biosba, ezt azt nézegettem, pl. cpu hõmérséklet, aztán kék fehér csíkok jelentek meg egy pillanatra és elment a kép. namost volt reset, meg minden, de egyszerûen nincs kép. induláskor egy síphang van ami azt jelzi, miden oké. a gép megy is, csak kép nincs. tudja vki, hogyan lehetne, megtudni, hogy akkor a videókari rossz-e vagy más a probléma, vagy mi a fene van... komolyan 3-4 percig tök jól ment a gép
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
hogy lehet egy 200GB os merevlemezt ketté választani?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
mi lehet a baj? coh-nál 1perc után lefagy.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Az smss.exe:
smss.exe
Kategória:RENDSZER
Fájl neve:smss vagy smss.exe
Folyamat neve:Session Manager Subsystem
Program:Microsoft Windows Operating System
Veszélyesség
Vírus:Nem
Spyware:Nem
Trójai:Nem
Szerzõ, fejlesztõ:Microsoft Corp.
Rendszefolyamat:Igen
Háttérfolyamat:Igen
Hálózat használat:Nem
Hardverhez kapcsolódó:Nem
Hibák:N/A
Az infó innen van.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Csakis e miat hitem hogy ez az de akkor miért irnak ilyeneket??
Mindegy lehet hogy valami msn vagy ilyesmi.
És nincs megfertözve most.
A cpu controlt hogy kell helyesen használni? Szal úgy, hogy ha egy játékban több procira lenne szükség, akkor ezzel javítsak a helyzeten.
Jah csak hogy a francba szedjem ki????????????
Lényeg: Session Manager Subsystem and is responsible for handling sessions on your system
PLZ HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már nem took senkihez se fordulni csak hozátok.
Ma vettem egy Logitech Dual Action gamepadot, de az XP (sp.3) ismeretlen eszközként jeleníti meg. Feltelepítettem a driverét a cd-rõl majd a honlapról is.
A gamepad mûködik, mert egy laptopon kipróbáltam, egybõl felismerte, mindenféle lemez nélkül...
Van valakinek valami ötlete?
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
#acm
Válaszokat elõre is köszönöm!
akkárhogyis nagy esélyel csere
ez általában hardwares probléma
Nekem is volt anno ilyen problémám spontán újraindulás, nekem pl akkor csinálta legtöbbet ha bezártam egy ablakot, na de röviden hosszas probálkozás után alaplap gond volt nálam, igy cseréltem alaplapot és procit ezután nem volt pobléma!
A következõ problémára várok megoldást:
Bizonyos idõközönként újraindul a gép (Win XP). Az esetek cca. 70 százalékában akkor, amikor bármely program "nyomtatás" parancsára klikkelek. A maradék 30 százalék alkalmával teljesen spontán.
A tápegység és a RAM cseréje nem oldotta meg a problémát. Újratettem a nyomtató driver-t, az sem. A Windows kb. 2 hónapja lett újratelepítve, de a probléma elõtte is és azóta is fennáll(t). Az újraindulás standard reboot, ergo nincs kék képernyõ vagy teszt vagy más egyéb.
A gépet tûzfal védi, víruskeresõk nem hoztak eredményt.
Hol kereshetem még a probléma forrását a fentieken túl?
Elõre is köszönöm az építõ jellegû javaslatokat!
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
A BIOSban nekem PCI-re van állítva valami csatoló vagy mi, már nem emléxem rá.
a 8800 GT az nem PCI-Express-es? szal ne állítsam át pcie-re a biosba? vagy hagyjam ugy ahogy van?
Összeraktam egy új gépet: Asus P5Q delux, Intel Core 2 duo E8500, 4X1 Gb ddr2 1066 Mhz ram, Gigabyte GTX 260 vga, 500 W Chieftek táp. Nos a gond a következõ a gép mûködik meg minden de amikor elkezdek vele játszani pár perc elteltével a kép eltorzul és szinte semmit sem lehet látni. Szerintetek mi lehet a probléma elõre is köszönöm a válaszokat!