64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#45882 Persze, mono lesz, amennyiben a TV-re kötöd a hangot is. Másik kérdésedre passz. -
BIZ0906 #45881 ja és a TV-m monó hangot ad az azt jelenti, hogy a Scart kábelen is mono lesz? -
BIZ0906 #45880 Hogy tudom vagy milyen progival kiszűrni TV-ről scart kábelen keresztül fel vett hang zaját úgy, hogy a minőség ne romoljon csak a zaj tünjün el végre? És milyen kábelt érdemes venni ami még ha egyáltalán van ilyen nem gyűjti össze az feszültséget vagy áramot Scart kábel olyan ami TV-ből megy gépbe. Remélem értitek :) THX a segítséget!!! -
#45879 ehhe félre értetted :-DDDD a windows commander s a total commander amik nem indulnak el :-) -
#45878 Hát ha nem indul el a windows hogy indulna el a tcmd?:D
Rakd újra a winfost. -
#45877 sziasztok Emberek!
volna egy olyan problémám, hogy sem a windows se a total commander nem indul el, hiába rakom bármelyiket is újra. s akárhonnan is szedem le. a képernyő elsötétül, majd visszadob az asztalra :-( szóval szerintetek mi lehet a gond? -
Blackrav3n #45876 Üdv! Van egy acer travelmate 4270es gépem, ami pár hónapja elég szépen beázott. Azóta nem volt az lcdnek háttérvilágítása, csak néha visszajött pár percre, külső monitorról ment a noti. Eszembe jutott valamelyik nap, hogy majd rákötöm külső áramforrásra, és jó lesz. Ennek neki is láttam ma, a monitor kábele mellett van egy kisebb csatlakozó, amiben csak egy piros és fekete vékony kábel van, azt hittem az adja az áramot a háttérvilágításhoz. Kihúztam az alaplapból, és bekapcsoltam a gépet, hogy biztos az-e, erre minden gond nélkül ment a noti, jó volt a háttérvilágítás, wifi, hang, hűtés, ment minden jól. ha visszadugom a kábelt, a háttérvilágítás újra elmegy. Ha nyomogatom vagy mozgatom egy kicsit a csatlakozónál működés közben, néha bevillan egy picit a képernyő, de általában sötét. Na az a kérdésem, hogy mi lehet az a kábel? A bekapcsoló gomb és az akku között megy le az alaplap alá, itt a dvi és a lan csatlakozó található. Én ezek közül tippelek valamelyikre. Nem tudja valaki pontosan hogy mi az? -
#45875 Ja most nézem, hogy másik gépben megy. Hát akkor winreinstallnál jobb ötletem sajnos nincs. :/ Esetleg formázd meg a másik gépben. -
#45874 De a mondom a másik gép látja csak ez nem.:) -
#45873 Ja most nézem, hogy másik gépben megy. Hát akkor winreinstallnál jobb ötletem sajnos nincs. :/ -
#45872 Akkor pendrive kuka. -
#45871 Hát itt se látszik semmi:( -
#45870 Vezérlőpult->Felügyeleti eszközök->Számítógépkezelés->Lemezkezelés
Control Panel->Administrative Tools->Computer management->Disk management -
#45869 És az hol van?:) -
#45868 xp -
#45867 Nekem creative driver okozott ilyet, de sokminden lehet sajna. :( -
#45866 #45832
valaki tudna segíteni?! -
#45865 lemezkezelőben formázd meg -
#45864 Pista vagy XP particiokezelojevel. -
#45863 alaplap driverét frissítsd -
center86 #45862 hmm. köszönöm a választ. A helyzet az hogy ez a probléma csak akkor jelentkezik ha egy másik egeret csatlakoztatok. Eddig volt egy logitech mx518-as egerem, de az néha magától lakapcsol. Most vettem egy új egeret. Genius ergo 555. Szóval amikor ezt csatlakoztatom usb-re, akkor jelentkezik a fejhallgatónál ez a hiba. Tehát nem hiszem hogy a kábel lenne megtörve. Kipróbáltam minden usb- portot. Nem hiszem hogy azzallenen a gond. USB drivert hogyan frissítsek? Elméletileg xp-nél nincs szükség ilyenre. Az lehet megoldás hogy egy USB hub-ot használok külön tápról? -
#45861 miért nem tudok Firefox-al bejelentkezni az SG-re????? -
#45860 Igen.
Igen. -
josi #45859 Más USB-és eszközt felismer az előlapi csatlakozó?
Rendesen be van kötve? -
#45858 Hogyan ha nem ismeri fel?:D -
#45857 Probalkozz be egy formazassal... -
#45856 HELP! -
#45855 azt vágom xD Ha itthon lettem volna, simán megcsináltam volna, csak ugye most lesznek a gépírói szövegszerkesztő vizsgáim, és az összes gépet lebutították az osztályba:)
Ergo: no telepítés, no MSN, meg minden xD -
tmisi #45854 Irfanview. Lehet vele kivágni, méretet változtatni, forgatni, színeket babrálni, és ingyenes. -
#45853 Görgettem felfele az oldalon és a kép alját meglátva azt hittem a Doom 3-ból linkeltél valami képet. :D -
#45852 sziasztok megtudnátok mondani, h van egy képem 5120*3840-es a méretei. Milyen programmal tudnám átszerkeszteni A/4 papírlapra? Photoshop-on kívül. -
#45851 SDK az a fejlesztőknek van -
#45850 éppen most tettem újra azért szedek frisseket:) -
BIZ0906 #45849 Ha azt akarod, hogy meg is legyen ha újratennéd a rendszert akkor csak ezt feldobod DirectX Redist (March 2009) és már is frissítve lesz és ez újrarakás tán is jó :) -
#45848 vagy a redist az nem tölti le a cuccokat a netről, de amellé is érdemes lefuttatni az end-user-runtimeot (dxwebsetup.exe) hátha azóta jött ki újabb. -
#45847 basszus de hülye vagyok... igazad van :S -
#45846 end-user runtime -
#45845 Ezek a directX-ekből melyik kell nekem mi a különbség a 2009-esek között?
értem én most az SDK-ra pl...
-
#45844 Azért mert mondom a Wheelman-t csak a poweriso kezeli és csak azzal ment az install... dameon tools-nál hibát írt ki telepítésnél.. powerisonál simán végigment -
#45843 csinálhatod de mi a fenének