Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
petere16 #45800 Sziasztok!
1 Hónapja bővítettem a gépem:
Asus M4a78pro alaplap
AMD Phenom2 X3 720be proci
4GB Corsair 1066Mhz ddr2 ram
Ati 4670 vga
2db vinyó (200+80)GB
és az egész egy 480 Wattos tápon
A probléma a következő: 3-4 hétig tökéletesen ment, de az utóbbi időben nem kapcsol be amikor megnyomom a POWER gombot. Felvillannak a LED-ek, a procihűtő megmozdul egy pillanatra de azután síri csend. Az alaplapon zölden világít az állapotjelző lámpácska, de azon kívül semmi.Várok 2-3 mp-et, megint megnyomom, ekkor abszolút semmi nem mozdul. Eddig azt csináltam, hogy tápot lekapcsoltam, vártam egy picit, visszakapcs, megint megnyomtam a bekapcsgombot és elindult a gép. Amikor ez se ment többszörös megismétlődéssel, akkor kihuzigáltam a kábeleket, megmozgattam mindent a gép belsejében hátha érintkezési probléma van, majd vissza az egész, és ezután elindult.
tl;dr Megvettem a gépet, összeraktam, ment normálisan, mostmeg nem akar bekapcsolni mikor megnyomom.
Miért csinálja ezt a gépem?