!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
az elözö gondom megoldodott (talán) de itt egy másik :s
1-2 játék telepitése közben egyszerûen kifagy :s
lehet ez azért, mert kicsit huzva van a proci?? (sempron 2500+, jelenleg 1,8 GHz-n megy, de nem melegszik, 200-as FSB-n megy, az eredeti ha minden igaz 166)... ez megoldhatná a gondomat??
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
- AMD Phenom 9000+ fölötti
- Gf gx200
- 2 giga ram
no meg ott az alaplap, táp stb. és a BIOS-szal vigyázni 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
és a mai játékokhoz tartozó elárokkal az lenne sízves segíteni pár tipp kéne egy géet kéne "összerakni" 150000 Ft körüli összegbõl
ha rossz helyre írtam bocs
de attol még jöhet a segítség
kösz elõre is.
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
AMD Athlon Processors
AMD Duron Processors
200/266/333/400 MHz System Data Bus
szvsz cseréld le a lapot is
Ha még mindig nem menne, kapd kezecskédbe a lapod funny manualját, külön fejezet van benne hogy frissíts ötféleképpen BIOS-t...
Saor Alba
1. MAIN
HDD SMART Monitoring : DISABLED
ADVANCED
JUMPFREE CONF.:
Ai Tunning: AUTO
CPU CONF.:
Hyper Transport Freq.: AUTO
AMD Virtulization: ENABLED
AMD LIVE: DISABLED
AMD Cool Quiet: DISABLED
POWER:
ACPI SUSPEND type: S1 & S3
APM Conf.:
Restore on AC Powerloss : POWER-OFF
Power Button : INSTANT-OFF
Power on by PCI/PCIE devices: DISABLED
External modem : DISABLED
RTC Alarm: DISABLED
HPET Support: ENABLED
BOOT SETTINGS CONF.:
Case open warning: ENABLED
Quick boot: ENABLED
Boot up floppy seek: Disabled
Typemate Rate Settings: Disabled
OS select for DRAM: NON-032
Full screen Logo: Enabled
elég láma heléyzet de na
やられたらやり返す。倍返しだ!
asus support...
Aztán a letöltött file-t megkeresed az asus updete-al manuálisan és flasheli...
Saor Alba
a verzió:
1204-es
és most végre találtam biost, googliba beírtam a pontos alaplapomat és biost utána. és letöltöttem ezeket a verziókat:
0701
0801
1102
1201
0603
ezekkel mit kell csinálni? ki csomagolom, de semmi
nem a proci miatt van akkor ez?
most kapcsoltam be a gépet, mondom rá nézek már az sg-re, és elõtte ezt az üzenetet írta:
***System BOOT fail***
your system last boot fail or POST interrupted.
pls enter setup to load default and reboot again.
load to default meg volt... de ezt nem hiszem el, h tényleg a BIOS miatt mükodik így a gépem, h 30-40 perc múlva kikapcsol😞
Tényleg van ilyen?
vagy az új processzor miatt van ez?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
légyszi segítsetek
óránként elszáll a gépem ezzel az üzenettel (kék képernyõ)
kernel_data_inpage_error
please help
thx
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Kérlek segítsetek!
Ezt a hibaüzit találom 25 percenként inditás elõtt.
H/W Monitor Status Abnormal***
pls enter the setup to check Voltage, Fan Speed or temperature status.
ma volt BIOS frissítés. És kb 25-30 perc után kikapcsol a gép magától, és a fennt leírt problémát írja ki a gép elindításakor.
és az asus.com-on kerestem biost frissítéseket, de nem találok vagy nem veszem észre. a lényeg, h egy régebbi verziójú Bios kéne, 2007-es, de nem találok a neten sehol sem 😞
Az lenne a problémám, hogy túlmelegszik a chipset az alaplapon és e miatt fagy a gépem folyamatosan. A bios max 40-45 fokot ír a rendszer hõmérsékletnek, de én megmértem egy multiméterrel a chipseten lévõ hûtõbordát, mert kézzel nézve is sütött...vagy 70-75 fokot mértem... most eldöntöttem a gépet, ráraktam a chipsetre a házban lévõ hûtõventillátort, így most nem fagy... Ja és biztos hogy a túlmelegedéstõl fagyott, nem egyéb cuccoktól, mert kipróbáltam úgy hogy winyót meg mindent lehúztam róla, és még úgy is a bioszban kifagytam.:S Meg mondom, most "jó" így ventillálva. A kérdésem az lenne, hogy az alaplapon kívül okozhatja e vajon más a chipset melegedését, mittomén, pl a processzor, a táp, vagy esetleg a vga, de azt nem hinném, mert akkor a képpel is lenne valami gond szerintem. Ja és a ram hiba is kizárva, mert 2 db van nekem benne, kipróbáltam egyenként, de úgy is melegedett... Át néztem az alaplapot, nem látok rajta semmi elváltozást... Valami ötlet??
Szerintem ebbõl win reinstall lesz... :S 😞
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Szoval a legegyszerubb ha ugy oldod meg hogy nem latja egymast a ket HDD .
Az eszkozkezeloben egyszeruen meg tudod oldani.
ゾルターン
Más. Én is szeretnék 2 op. rendszert felrakni gépemre. Egy XP és egy Vista. Csak simán elõbb fölrakom az XP-t, aztán a Vista-t a másik vinyóra?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Kérnék egy kis helpet vkitõl. Van egy 2 Gb-os mp4-em, ami másfél éves, és meghülyült. van rajta kb 100 Mb adat, és mégis azt jelzi, hogy 1,6 Gb foglalt helye van, még úgy is, ha letöröltem róla mindent. Ezt miért csinálja? Eddig, ha tök csupasz volt, kiírta, hogy 2 Gb szabad hely van és tökéletesen mûködött. Tipp? Már mindent kipróbáltam, de továbbra is meg van õrülve. Nem tudom merjem e formázni, mert nemtom, hogy a gyári beállítások megmaradnak e rajta (az alapból rajta lévõ lejátszók, felvevõk, stb.) Elõre is köszi a segítséget!
Igen tudom, hogyx az XP képes kezelni ha két OPrendszer van a gépen, de hajlamos felborítani is mindent. A telepítés sorrendjén is sok múlik vagy tévedek?