Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Met
    Van egy kis problémám:

DVD film írásakor, (iso-ból) néha az ImgBurn W 11:30:16 Failed to Write Sectors 800 - 831 - Reason: Invalid Address For Write hibaüzenettel elrontja a lemezt, ha Shrinken átpörgetem a filmet utána kiírja csak ugye a Shrink Video és Audio TS könyvtárakat gyárt.

Lemez: Verba MCC 03RG20
    Író: Pioneer 115-D, 1.18-as fw-ről frissítettem 1.22-re de nem használt.
    IDE kábel: szabványos 40 eres nem hengeres, az író egyedül van rajta Masterként
    Csak Daemon van fent a gépen.
    Alaplapi driverek fentvannak.
    Az xp novemberi, decemberben még nem volt baja, akkor írtam ki nagyobb mennyiségű filmet.

Kb. 1 hónapja írtam utoljára akkor volt, hogy olyan 5-ből 2 isoval volt gond. Előtte nem volt felrakva semmilyen progi.
    Ashampooval is próbáltam kiírni az iso-t de az bele se kezdett az írásba, csak elrontotta a lemezt.

Valami tipp, hogy mi lehet a hiba?
    Másik gépben nem tudom kipróbálni, még garis augusztusig (feltéve ha az Ipon 1 évet ad rá) de nem hiszem, hogy pont akkor is rontana ha visszavinném.