!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!

A kérdésem a következõ:
A gépemben van két HDD, és azt szeretném, hogy mindkettõre legyen egy-egy windows telepítve, melyek közül bootoláskor én választom ki amelyikre éppen szükségem van.
Boot managelést milyen programmal tudom megoldani? Esetleges buktatókra is hívjátok fel a figyelmem
köszönöm!

SD456
Igen mértem és 70°C fölé sosem ment. Azt mondják ez normális hõmérséklet ennél a kártyánál.

PS3 ID: SDani456

Bandi 18
Nekem sikerült csökkentett módban kivenni a jelszót 😊. Ha jól emlékszek beléptem rendszergazdaival és akkor így ki tudtam törölni.

a lóf... semmi nem látszik éppen hogy csak hozzá kellett érinteni a pákát, többször is leszedtem nem látszik semmi
Met
viszont így valószínûleg ugrott a gari, visszaviszed az eladó alaposan megnézni mi a franctól eshetett ki a kondi és meglátja a gányolást, nem hiszem, hogy úgy forrasztasz mint egy gép 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

visszaforrasztottam õket, nem látszik semmi, az alaplap elindul, majd meglátjuk holnap ha telepítek is rá valamit, ha szaraxszik még vissza küldhetem mert simán le bírom szedni õket 😊
DJ GamerGirL
Namost nekem olyan problémám van, hogy lejelszóztam a gépem. Restart, beírom neki szépen, de nem fogadja el. <#idiota> #@!$
Azért kellett a jelszó, mert különben a 2 gépünk között nem tudtam volna mappákat megosztani, illetve én csak így tudtam megcsinálni. Másik gépen szépen beírtam az enyém jelszavát, mikor megosztási mappába akartam belenézni, szépen el is fogadta. A sajátom meg neeeem! <#wow3>
Valaki tud valami megoldást? Nincs kedvem most gépet szerelni+telepíteni... <#szomoru1>

nem értem a gyári hûtõ sehogy sem akar rendesen felmenni a 4 pöcköt átlósan próbálom bepöccinteni, de mindig 2 kipattan, ferde az alaplapom vagy béna vagyok?
az e 5200as proci gyári hûtõjén lévõ paszta elegendõ szerintetek?
DJ GamerGirL
<#idiota>

kulabácsi
csak a kezemet figyeljék mert csalok <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DJ GamerGirL
Az érdekes lett volna, mivel elõttem bontotta ki. 😄

kulabácsi
biztos kilopott belõle vmit 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DJ GamerGirL
Én úgy vettem, hogy kibontotta az eladó a dobozt, szval láttam, mi van benne. Így alapból nem lehet szar. 😄

Solten
😄

Saor Alba

kulabácsi
miért ha hazaviszed és úgy jössz rá akkor jobb? 😄
(nemhiszem h a boltban nekiálsz kibontani a dobozt...)

DJ GamerGirL
Nem, mert akkor ki kéne cseréltetni, és az nem lenne valami jó. <#ejnye1><#wow3>
Ez szerintem nem nagy segítség volt, de nincs mit. 😄

(Ezért nem jó netrõl rendelni alkatrészeket...)

kulabácsi
lol 😄
am tuti hibás, az mehet vissza sajna, ilyenrõl még nem is hallottam h leestek a kondik 😄

nem tennéd meg hogy letörögeted õket és megnézed megy e? <#idiota> mindenesetre köszi a segítséget
DJ GamerGirL
Megnéztem, és rajta van... örülhetsz. <#eplus2>

mivel a gyári képen ott volt és a zacskóban is ott voltak, gondolom nem pótalkatrésznek küldték 😛 aminek aztán qrvára fogok örülni mert legalább 1 hét lesz mire visszaküldöm és a többi
DJ GamerGirL
Ugyanilyen alaplap van tesómék gépébe. Ha gondolod, megnézhetem, hogy rajta vannak-e azok a kis 'bigyók'... már ha lesz olyan kedves elmenni húgom a géptõl. <#idiota>

webshop-ból megjött a gygabite ep43-ds3 alaplap. ha itt megnézitek a nagy képét a bal felsõ sarokban egy piros kis csati felett van 8 db kis tranzisztor vagy mi. ebbõl nekem 6 csak úgy leesett úgy hogy a zacskóban volt nem én törtem le. gyanítom felesleges össze szerelnem?
Bandi 18
És játék közben is mérted valamivel? Mert attól hogy alapon megy 65-ön az nem jelent semmit.

SD456
Túlmelegedést már kizártam mert mindig 60-65°C on megy, és ment mindig. Akkor nekiállok VGA-t keresni.

Bandi 18
Igen VGA gond lesz vagy meghalt vagy pedig túlmelegszik.

SD456
Hi all!

Valószínûleg meghalt a videokártyám. Na de kezdjük az elejérõl... Tegnap leültem a gép elé, neteztem egy kicsit aztán elkezdtem WoW-ozni egy pár perc után rózsaszín csíkok és kockák jelentek meg aztán egy kék halál. Mondom biztos valami driver hiba. Felraktam egy újabbat, ugyan az. Aztán megpróbáltam egy régebbi drivert és ekkor jött az, hogy már a win ben is megjelentek a csíkok és a kockák és utána kék halál. Aztán szétszedtem megnéztem, semmi hibát nem találtam, összeraktam és ezután újra raktam a Windowst, teljesen formáztam a vinyót. Bekapcsoltam és amit a Vista felraktam drivert azzal tökéletesen megy, de ezzel semmit nem tudtam kezdeni, egyik játék sem megy vele. Aztán felraktam azt a drivert amit adtak a karihoz, azzal ment egy ideig de megint elõ jött a hiba kb 20 perc után. Ezután letöröltem a drivert, szétszedés megint,ram-okat kiszedtem nem megy, hangkártyát kiszedtem nem megy. Egy pár indítás után pedig már a BIOS képnél meghal, ilyen csíkokat húz és megfagy. A csíkokból gondolok VGA gondra. A kék halál azt írja, hogy a nvlddmkm.dll a hibás érte. Valaki tud segíteni ? <#nemtudom>

hát... köszi srácok, ma is tanultam valami újat 😊)

nemsoká hozzáfogok az xp64 installhoz.
kiváncsian várom...

Bandee !

Köszi szépen, akkor maradok azthiszem, és majd ha muszáj akkor váltok.
rooney8
Az elõzõ ide ment 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Nekem nem :/ 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Jó, ez így oké... De mondjuk éppen kell valami ami a Program Files-ba van... Akkor mennyek át a másik géphez másoljam át egy másik mappába és utána még az én gépemre is másoljam át. Ezt így én is tudnám 😊 Ezért kérdeztem, hogy nem lehet-e valahogy megcsinálni.

Bandi 18
Driverbõl más kell hozzá de semmi gyorsulást nem veszel észre 😊. Max akkor érné meg ha több mint 4 giga ramod lenne.

Bandee !

Hát , nem tudom... szerintem már maradok a vistá-nál, de érdeme-e leszedni és a 64-est felrakni? lesz-e érezhetõ különbség, és a driverek azonosak vagy más kell hozzá?
DJ GamerGirL
Nagyon szívesen. 😄

Bandi 18
Én láttam Laptopon Vistát futni és egy jól belõtt XP 100x gyorsabb volt 😊.

Köszönöm mindkettõtöknek!

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Bandi 18
Amúgy ja 😄 Az én 4 éves AMD procim volt az elsõ 64 bites procik egyike és azóta már szinte csak 64 bites van, kivéve a régebbi Sempronok de ma már azok is 64 bitesek ha jól tudom.

Bandee !

Megvan, basszus ez x64-es. Akkor most érdemes lenne x64-es vistát felrakni, vagy maradjon az eredeti?
Bandi 18
Akkor töltsd le a CPUid-t és az asszem mindent kiír a procról.

DJ GamerGirL
Ha az én õsrégi P4-es procim tudja a 64bitet, akkor szerintem ez is. 😄

DJ GamerGirL
Tedd fel mindkettõt, és megtudod, hogy melyik a jobb. 😄

Bandee !

Nekem csak ezt írja ki a procira az everest: Intel Pentium dual-core T2310

akkor ez most milyen?
viszont a 64bites xp-hez meg driver nem sok van.... mi a lóf...t csináljak?

Bandi 18
Mondjuk felraksz egy everest ultimate-et és az kiírja, de az össze új proci már 64bites archira épül.

fcuk.
de még mindig kecsegtetõbbnek tûnik számomra a 64bites xp mint a vista...

Bandi 18
A 32 bites csak 4 gigáig tud címezni. Ebbõl lejön a VGA ramja meg egyéb tárolók ezért nem látja a 4 giga ramot

DJ GamerGirL
Az összes 32 bites progi, amit eddig használtam, megy 64 bites Vistan is. ^^

na ez meg a másik... nekem nem játékra, melóra kell.
kicsit kellemetlen lenne ha az összes x86 progit dobhatnám ki a túróba emiatt.
mellesleg a 32bites vista tudja a 4gb ramot? vagy az is csak 3-ig tudja címezni?

Szia Gamergirl !

honnan tudom egy prociról, hogy az x64-es vagy csak 32-es?

nekem Intel Pentium dual-core T2310-esem van, az milyen?