Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
tomee92 #45682 hello!
tegnap volt 3 kékhalál a gépen!
xp-t rakni nemvolt több türelmem tegnap ezért ma megcsináltam!
mikor készlettem mindennel a ramok késleltetését beállítottam 4-4-4-12re ami a gyári értéke a ramoknak 2,1V-on(geil ultra kit 800mhz)
akkor jól indult is a gép,de most este nem akart elindulni mint tegnap este amikor azon szenvedtem hogy megpróbáljam felrakni az xp-t de nemsokra jutottam vele mert a kékhalálok után semmit nem akart csinálni a monitor tök fekete volt a rendszer nem akart indulni!
elemet kivettem és utána indult, rögtön biosba mentem és beállítottam mindent a ramokat is!
akkor ugyanúgy nem akart semmi bejönni!
most azon a beállításon megy ahogy azt a bios alapból megcsinálja!
így indul a gép de nemértem mi baja lehet mert eddig is ezekkel a beállításokkal működött!
én ramokra gyanakszom mert ha beállítom azokat a beállításokat amiket a ramoknak gyárilag tudni kéne akkor nemidnul
élettartam gari van rá úgyhogy remélem ezekkel van valami gond ha valaminek baja van :D:D
szerintetek mi gyengélkedhet?