!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már azon is tul vagyok
meg volt én magam huztam le és csatlakoztattam vissza!
minden csati bent van
minden csati bent van
igen, akkor még nem volt áram alatt!
Sziasztok!
Alaplap problémám volna egy Albatron k8nf4-es tipus, és lemerült az elem, ezt kicseréltem és most nem indul a gép, ill. amikor bekapcsolom a vinyo felpörög meg minden vele együtt, de a monitoron nem jönn be semmi!
Próbáltam az alaplapon jumperrel resetelni, de semmi! (áramtalanitás után átraktam reset állásba a jumpert vártam néhyány másodpercet majd vissza és újra áram alá helyeztem, így irta legalábbis a könyve)
Tud valaki valamilyen megoldással szolgálni?
Elõre is köszi
Alaplap problémám volna egy Albatron k8nf4-es tipus, és lemerült az elem, ezt kicseréltem és most nem indul a gép, ill. amikor bekapcsolom a vinyo felpörög meg minden vele együtt, de a monitoron nem jönn be semmi!
Próbáltam az alaplapon jumperrel resetelni, de semmi! (áramtalanitás után átraktam reset állásba a jumpert vártam néhyány másodpercet majd vissza és újra áram alá helyeztem, így irta legalábbis a könyve)
Tud valaki valamilyen megoldással szolgálni?
Elõre is köszi
vsync-et kapcsoljátok ki.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Törölt felhasználó
A trojan vundo az veszélyes vírus?
slisz:
Nem buherált...a napokban kezdte ezt el mûvelni. :S
Mostanában jelentkezett az is, hogy mikor bejelentkezek akkor kiír 1-2 hibaüzenetet. Gõzöm sincs mi lehet a baja...báár néha csak úgy magától elkezd sípolni a gép...és újra kell indítani a gépet. :S Lehet hogy ez is közrejátszik?
Nem buherált...a napokban kezdte ezt el mûvelni. :S
Mostanában jelentkezett az is, hogy mikor bejelentkezek akkor kiír 1-2 hibaüzenetet. Gõzöm sincs mi lehet a baja...báár néha csak úgy magától elkezd sípolni a gép...és újra kell indítani a gépet. :S Lehet hogy ez is közrejátszik?
Törölt felhasználó
Probáljátok az ujratelepítést.
vagy talán a monitor ms-se is okozhatja.
vagy régebbi kártyával esetleg.
Lehett hogy ez sérült nem tom
vagy talán a monitor ms-se is okozhatja.
vagy régebbi kártyával esetleg.
Lehett hogy ez sérült nem tom
Mi lehet a probléma ha a havreom vett egy AGP-s HD 2600XT-t... és Call of Duty 2 ben minimum grafikán van 60FPSe de az emgse mozdul.... (fps korlátot persze feljebb vittük) és pl egy Far Cry meg maximum grafikán 150fps el fut...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Törölt felhasználó
szeva matte én nem tom de én is pontosan ugyan ilyen visztát rakok majd fel magamnak és lehetne hozád egy pár kérdésem a cucal kapcsolatba?
1.Hogyan lehet kicsit felboostolni gyorsíani
2.Milyen az alap tûzfala mert a norton 360 nem a legjobb
3.És menyiért szerezted a videó kártyát?
A válaszodat nagyon megköszöném.
ui amikor legutób felraktam 4.9-es értékelést adott ki nekem
1.Hogyan lehet kicsit felboostolni gyorsíani
2.Milyen az alap tûzfala mert a norton 360 nem a legjobb
3.És menyiért szerezted a videó kártyát?
A válaszodat nagyon megköszöném.
ui amikor legutób felraktam 4.9-es értékelést adott ki nekem
üdv
ma raktam új videókártyát (hd 2600xt, 256 mb) és magától lecsíp a rendszermemóriából még 512mb-ot a videókártyának. Hol lehet ezt kikapcsolni, mert én nagyon nem szeretném ha így maradna.
VISTA Ultimate 32 bit
ma raktam új videókártyát (hd 2600xt, 256 mb) és magától lecsíp a rendszermemóriából még 512mb-ot a videókártyának. Hol lehet ezt kikapcsolni, mert én nagyon nem szeretném ha így maradna.
VISTA Ultimate 32 bit
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Törölt felhasználó
Nah jó akkor ebböl szerintem vista lesz arra még életemben nem kaptam virust csak 2 év mire felrakok rá mindent.
Nem ismer valaki valami vista boost progit
Nem ismer valaki valami vista boost progit
Törölt felhasználó
semmi már vagy 1 éve.
És már probáltam virust vadászni de az sem segít
pedig service pack 3-asom van
És már probáltam virust vadászni de az sem segít
pedig service pack 3-asom van
Hát akkor adott a feladat 😊 Víruskeresésre fel, de ha adhatok egy tippet akkor csökkentett módban tedd meg. Még 1 kérdés nem lett mostanában valami driver cserélve?
Törölt felhasználó
Nah ez 100% vírus kiirta hogy kijelentkezés közben mási alkalmazás vagy program használta a rendszerleíró adat bázist
Törölt felhasználó
De most az autó frissítéseket is kikapcsolta önmagátol
És vissza se lehet már kapcsolni
És vissza se lehet már kapcsolni
Törölt felhasználó
lehet hogy ez hülye kérdés de az meg hol van?
Törölt felhasználó
ok
Törölt felhasználó
HÁt gondolom ez vírus akkor
Hy all
Azt szeretném kérdezni h a boltokban a Memoria Kit pl: 4 GB DDR2 1066MHZ GEIL ULTRA 2X2GB és van neki 1 ár írva, pl 18E. az 1 db memóriára utal vagy a KIT-re?
Azt szeretném kérdezni h a boltokban a Memoria Kit pl: 4 GB DDR2 1066MHZ GEIL ULTRA 2X2GB és van neki 1 ár írva, pl 18E. az 1 db memóriára utal vagy a KIT-re?
MSI GX600PX-214hu Notebook
Törölt felhasználó
start leálítás
Törölt felhasználó
A power gomb biztos nem mert ha hosszan nyomom akkor egybõl kikapcsol szoval az nem.
Törölt felhasználó
Nem nem a power gom van beragadva már néztem.
Adatok:windows xp professional
ram 2 gb csx
videókártya nvidia 7600 gs
wincshester 120gb samsung
proci 4800 dualcore amd
táp deer 400 w
alaplap k9neov3
hangkártya creative
enyi
Adatok:windows xp professional
ram 2 gb csx
videókártya nvidia 7600 gs
wincshester 120gb samsung
proci 4800 dualcore amd
táp deer 400 w
alaplap k9neov3
hangkártya creative
enyi
Nem lehet hogy a power gomb van beragadva. Már hogyha jól értem a problémád hogy kikapcsol a géped és után rögtön vissza.
Törölt felhasználó
De szerintem valami vírus lehet az mert én aztán bele nem nyultam már vagy 2 hónapja
Törölt felhasználó
Most se tudtok még segíteni
Márió!
Milyen op rendszered van?? Ha buherált xp-t vagy vistát használsz ott elõszeretettel tiltja le a készítõ ezeket a funkciókat. Nekem is volt bajom az XP-vel de nekem ez megoldotta... Nézz körül még a google-n hátha van még valami. Kulcsszó: regedit enable, dissable
Tuti mûködnie kellene... kivéve ha vistád van mert amit küldtem az xp-re van.
Milyen op rendszered van?? Ha buherált xp-t vagy vistát használsz ott elõszeretettel tiltja le a készítõ ezeket a funkciókat. Nekem is volt bajom az XP-vel de nekem ez megoldotta... Nézz körül még a google-n hátha van még valami. Kulcsszó: regedit enable, dissable
Tuti mûködnie kellene... kivéve ha vistád van mert amit küldtem az xp-re van.
Törölt felhasználó
Nem értitek oké ki akrtam ma kapcsolni a gépet és rendesen is kikapcsolt de halotam hogy még megy a gép.És hirtelen vissza kapcsolt.
Akármivel probálkozok nem jó.
Akármivel probálkozok nem jó.
Törölt felhasználó
NAh jolvan ma elégé ki vagyok akadva a gép miatt.
Mert amikor kikapcsolom akkor fogja magát és vissza kapcsol automatikusan.
Valami vírus ez vagy mi a fene?
Kérlek segítsetek rajtam!
Mert amikor kikapcsolom akkor fogja magát és vissza kapcsol automatikusan.
Valami vírus ez vagy mi a fene?
Kérlek segítsetek rajtam!
Én is mondok egy hülyeséget akkor. <#idiota>#idiota>
Beletettem a rackbe a winyót, és nem látta a gép, aztán észrevettem, hogy nem is érintkezik, belecsavaroztam a rackbe, utána már jó volt. Te ugye belecsavaroztad? XD
Codegen tápot szerintem cseréld re, nehogy attól romoljon el a géped.
Beletettem a rackbe a winyót, és nem látta a gép, aztán észrevettem, hogy nem is érintkezik, belecsavaroztam a rackbe, utána már jó volt. Te ugye belecsavaroztad? XD
Codegen tápot szerintem cseréld re, nehogy attól romoljon el a géped.
😊
akkor jó, am én külön szoktam telepíteni az alább leírt 3at azt kalap
akkor jó, am én külön szoktam telepíteni az alább leírt 3at azt kalap
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Codegen táp van ebben is... 300 vagy 350-es most nem tudom pontosan, mert nem vagyok otthon.
Én is erre tippeltem egyébként, de majd megpróbálom még azt is, hogy kiveszem a rackbõl, hátha úgy jó!
Köszi a segítséget. 😊
Én is erre tippeltem egyébként, de majd megpróbálom még azt is, hogy kiveszem a rackbõl, hátha úgy jó!
Köszi a segítséget. 😊
ha a rack le van húzva, akkor szerintem is táp, nekem is csinálta ezt 300-as codegen mint a kollégának (eloxidálódik a molex csati rajta, nem érintkezik rendesen)...
fotográfik kolomp edisön :D
Nekem gyanús, hogy a rack a ludas a dologban. Pont tegnap járt nálam egy gép ugyanilyen hibával. Nem tudom miért de rack nélkül minden simán megy.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Sziasztok!
A konfigomat láthatjátok az aláírásomban, (winchester rack-ben van).
Az a gondom, hogy pár napja a gép menet közben lefagy, egy kattanással leáll a winchester.
Pár napja jelentkeztem egy hibával hogy a másik gépem nem indul el és valszeg a ram vagy a winchester a rossz benne, ki is vettem abból a dolgokat és átraktam az enyémbe. Ahogy beraktam a ramot már is megvolt hogy õ a ludas, mondom szuper, akkor benne hagyom a másik winchestert is hogy amég nem veszek új ramot, tudjam használni a rajta lévõ dolgokat, és innentõl jelentkezett az én gépemben a hiba, hogy menet közben leáll a saját winchesterem. Gondoltam a táp nem bírja a másik winchestert már és azért csinálja ígyhát azt ki is húztam belõle (tehát maradt az eredeti konfig), de így is lekapcsol magától a winchester.
Mi lehet a hiba? :S
A konfigomat láthatjátok az aláírásomban, (winchester rack-ben van).
Az a gondom, hogy pár napja a gép menet közben lefagy, egy kattanással leáll a winchester.
Pár napja jelentkeztem egy hibával hogy a másik gépem nem indul el és valszeg a ram vagy a winchester a rossz benne, ki is vettem abból a dolgokat és átraktam az enyémbe. Ahogy beraktam a ramot már is megvolt hogy õ a ludas, mondom szuper, akkor benne hagyom a másik winchestert is hogy amég nem veszek új ramot, tudjam használni a rajta lévõ dolgokat, és innentõl jelentkezett az én gépemben a hiba, hogy menet közben leáll a saját winchesterem. Gondoltam a táp nem bírja a másik winchestert már és azért csinálja ígyhát azt ki is húztam belõle (tehát maradt az eredeti konfig), de így is lekapcsol magától a winchester.
Mi lehet a hiba? :S
http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=3652&k=15
ezt néztem... ebbe azok vannak..
ezt néztem... ebbe azok vannak..