Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • diegoam
    Sziasztok,

ez a múltkori problémám még mindig fennáll. Egyszer bejött egy hibaüzenet, hogy az nv4_disp fájl meghibásodott. Ennek miután utánaolvastam elég sok gyökere lehet. Drivereket cseréltem, elég sok mindent kipróbáltam, de továbbra is az a helyzet, hogy ha hardveresen letiltom az alaplapi hangkártyámat akkor müködik a gépem, video, játék stb. ha engedélyezem akkor azonnal lefagy amint elkezdek egy olyan alkalmazást ami hangot szólaltat meg. Dxdiag-ban a Directdraw és a Direct3d teszt is ugyanígy viselkedik. Ha a hangkari kikapcsolva, teszt lefut, hangkari bekapcsolva, teszt alatt is lefagy a gép. Szerintetek mi a fene lehet ez? Illetve ha veszek egy hangkártyát és azt használom (az alaplapi letiltva persze), akkor működhet? Csak itt lehet a probléma oka, vagy lehet más is amire nem is gondolok pl. RAM, VGA? Én csak azért szűkítem már az alaplapi hangkarira mert azt letiltva minden ok.
    Bocs, ha hosszú voltam.