Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Lacee86
    Hali! Egy nagyon nagy problémám van. Bekaptam vmi Virut.CF vírust... Ez, ahogy utánaolvastam, elég nagy gondokat csinál, és tapasztalom is, szarrá vágta a windowst gyakorlatilag. Na most, a vinyóm úgy néz ki, h van 3 partícióm, az egyiken volt a windowsom, de egy másikon is voltam programok. Egy másik partícióra feltettem a windowst megint, de sajnos a régi windowst is fennhagytam. Most h feltettem az új windowst, ez is megfertőződött... Jó tudom, elég hülye voltam, h nem formáztam le előtte a másik partíciót, de nem gondoltam h átterjed. Kérdésem, h most mi a fenét csináljak, h ne kelljen az egész vinyóm leformázni, egyáltalán ki lehet-e ezt a szart irtani vmivel? Eddig norton internet securityvel próbálkoztam, de az akárhányszor azt írja ki, h megoldotta a problémát, mindig visszajön a vírus. Légyszi vmi tippet, nagyon fontos lenne!! Előre is köszi!