64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#45402 próbálkozz másik vírusírtóval, kaspersky, avast, nod...
kaspynak van webes víruskeresője is ha jóltudom, bár ez nemtom mennyire hatékony -
#45401 Ja még annyi, h ezttaláltam a vírusról, de sajnos nem írnak megoldást... -
#45400 Hali! Egy nagyon nagy problémám van. Bekaptam vmi Virut.CF vírust... Ez, ahogy utánaolvastam, elég nagy gondokat csinál, és tapasztalom is, szarrá vágta a windowst gyakorlatilag. Na most, a vinyóm úgy néz ki, h van 3 partícióm, az egyiken volt a windowsom, de egy másikon is voltam programok. Egy másik partícióra feltettem a windowst megint, de sajnos a régi windowst is fennhagytam. Most h feltettem az új windowst, ez is megfertőződött... Jó tudom, elég hülye voltam, h nem formáztam le előtte a másik partíciót, de nem gondoltam h átterjed. Kérdésem, h most mi a fenét csináljak, h ne kelljen az egész vinyóm leformázni, egyáltalán ki lehet-e ezt a szart irtani vmivel? Eddig norton internet securityvel próbálkoztam, de az akárhányszor azt írja ki, h megoldotta a problémát, mindig visszajön a vírus. Légyszi vmi tippet, nagyon fontos lenne!! Előre is köszi! -
#45399 vagy egész egyszerűen ha eddig jó volt, most meg szar, akkor megadta magát az integrált hangkártya, nekem eddig 2 lapomon is behalt... -
#45398 Csak csendben megjegyzem, hogy sztem az a "visszhangos" hang, amit az egyik játékból is hallasz, azért lehet, mert 5.1 van beállítva, de sztereó jack van nálad bekötve abba a bemenetbe, amibe az ún. "rear" hangfalaknak kéne bekötve lenniük, ezért tulajdonképpen mintha a háttéri hangokat hallanád... -
#45397 kell hozzá az öszes kábel, külömben csak amelyik be van dugva az a sáv szól (lehet nálad csak a háttér hang) nemtudom milyen 5.1-ed van de szerintem rca->jag átalakító kell neked, amit elektronikai boltokban tudsz beszerezni. gondolom ilyen kell neked
optikai bemenet van az 5.1-en? milyen az 5.1? -
#45396 Akkor is hiányoznak, vízhangoznak a hangok, ha headset-ről játszassz? -
#45395 tedd fel teis az új drivert, neked milyen vga-d van? -
WorldTorrent #45394 nah en felraktam az uj drivert, mostmar varom a hibakat!:D -
#45393 Már akkor is lefagy ha netezek!!Ha valaki tud rá megoldást légyszi írjon!!!Köszi -
#45392 Nekem is ez a problémám,xp-n mindíg kiáll vpu recover hibára!Felraktam az redeti wista home op rendszert de azon meg nem indulnak el a játékok!! -
WorldTorrent #45391 oke kiprobalom majd;) -
WorldTorrent #45390 Ati hd 4830, de mier csak xp-n csinal ilyet? -
#45389 ja már látom :)
tedd fel a legfrisebb drivert. 9.4-es a legújabb tegnap jött ki.
INNEN tudod lekapni. -
#45388 milyen karid van? próbáltad már a legfrissebb drivert? -
#45387 vga vagy táp, mindkettő tud ilyen hangot kiadni magából, álltalában nem problémára utal, csak a kondenzátorok sercegnek... -
WorldTorrent #45386
Itt amirol beszeltem, most akkor fagyott le amikor a tv-t inditottam:D -
#45385 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha én skint(témát, kinézetet) akarok rajzolni az XPnek tehát megrajzolom a menüt a hátteret meg a grafikus felületet, tehát mindent.
Abból hogy lehet témát csinálni?
Mert van fenn a neten egy raklap téma de én egyedit, sajátot akarok, amit teljesen én csináltam és olyan ami nekem tetszik...
Ezt hogy lehetne megcsinálni???
Kössz -
#45384 VGA -
WorldTorrent #45383 jah es van amikor sipol is egyet a gep, es ritkan egeszen le is fagy de a hang hallatszik tovabb -
WorldTorrent #45382 Nekem is szokott olyat csinalni hogy lefagy aztan elmegy a kep 2 masodpercre kb es utanna bejon a VPU recovery teszem hogy ne kuldjon es minden megy tovabb , mitol van ez?:S vistan nincs ilyen -
#45381 Sziasztok!
Kisebb problémám lenne.. az egyik az mondjuk h tegnap csináltam egy restartot a reset gombal és 3 sipolt a gép 2x is.. aztán megjavult.. azóta semmi baj nincs vele..
de a nagyobb bajom, hogy tegnap óra m,eghülyültek a hangfalaim.. szóval nekem egy 5.1 hangrendszerem van a gépembe meg a bemeneti úgy van megoldva, hogy 3 színű a lyukak, és ugye felé ábrák h mi micsoda.. BŰtyám azt mondta, hogy ez azért van mert lehet 5.1 hangrendszert is bekötni a színek alapján, meg lehet headset-et is rákötni mármint a füleses mikire gondolok. Na és nekem idáig úgy volt megdolva h csak egy káblellel az 5.1-es mert írta a kis kézikönyve a hangrendszernek ha ilyen a bemenet így is meg lehet oldani... de tegnap elkezdte csinálni, hogy kiadja a hangot , de nem mindent.. Silent hill 5-nél pl. nem hallom a beszédhangot.. meg vízhanzik.. idáig nem csinálta.. nemtudom mi a baja.. pedig működik rendesen.. Ha az lenne a baj h mégiscsak mind3 kábel kéne.. akkor hol tudok hozzá venni? mert már sehol nem találom őket :S előre is köszi -
#45380 Azt írja: Feature 8-channel IntelŸ High Definition Audio
Ezek szerint hozzá köthető több csatornás rendszer, maximum 8 csatornás (gondolom 7.1-es a maximum ezek szerint...)
ITT lejjebb rollozva látni a képen, mire képes a 8 csatornás - avagy az Intel HD audio, vagyis az ábra szerint lehet rajta dvd-t nézni 5.1-en az egyik szobában a tv-hez, miközben a másik szobában a számítógépen cd-t lehet hallgatni... (a leírás szerint -so you can listen to two different streams simultaneously in two separate rooms
- ez az általad említett lapon is így műxik) -
#45379 6 audio jacks (Line In / Line Out / MIC In/Surround Speaker Out (Rear Speaker Out)/Center/Subwoofer Speaker Out/Side Speaker Out)
elvileg integráltal is mennie kéne -
#45378 A "Location and default content" címszó alatt itt láthatod, melyik rendszerben hol található ez a file. Ha nehéz az angol, a mappa a lényeg, pl. xp-ben itt található: C:\windows\system32\drivers\etc\ -
#45377 Milyen CPU van benne ??? -
LacHUNt3r #45376 ©TomBond a DVDFab Platinummal is detto volt a helyzet..
"Nem sikerült a DVD írás!
Újra akarja írni?"
Pörgette -ugyan úgy ahogy már korábban minden programnál tette- a lemezt, majd kiírta ezt az üzit és kész.. -
#45375 Sziasztok!
A segítségeteket kérném!
A haveromnak telepítettem a gépét,(zsír új gép:alaplap asus m4a78-e,vid kari asus hd 4670)elősször az xp sp2-őt raktam fel de a vid kari mindíg kiállt vpu recover hibára.A meglepőbb,hogy nem játéknál, hanem ahogy felmentem a netre 1 perc után lefagyott!Utánna felraktam a Vista home basic sp1-et ez eredeti itt viszont nem indulnak el a játékok!A MOHA Airborne azt írja ki,hogy a videó kártya nem támogatott!!Aki tud megoldást kérem írjon köszi!!! -
#45374 Venni kell bele egy 5.1-es hangkártyát. Nem olyan drága, 3000 Ft-ért már kapsz ha jól tudom. -
#45373 HALI!
nagyon fontos kérdésem lenne, még ma kell rá válasz!
adott ez az alaplap. a számítógéphez szeretnénk venni 5.1 hangrendszert. a kérdés a következő: lehet e ehhez csatlakoztatni? integrált hangkártya van benne. ha ehhez nem lehet , akkor hogyan\és mivel lehet csatlakoztatni? körülbelül mennyibe kerül?
válaszokat előre is köszönjük!!! -
TomBond #45372 Próbáld ki a DVDFab Platinum-ot. -
LacHUNt3r #45371 én direkt azért szeretném duplarétegűre írni hogy meglegyen tömörítetlen minőségben... -
#45370 nemmindegy milyen az az eredeti dvd. Külömboző másolásvédelmek vannak rajta. gurubefree írt hogy ő pl sony dev-ket nemtud másolni any dvd-vel sem -
#45369 Hát én pár éve 1x másoltam eredeti DVD filmet Neróval gond nélkül. Persze azóta lehet változott a helyzet. -
tmisi #45368 Nem lehetne kiírni sima DVD-re? Ha filmet másolsz nem kell egy az egyben, pl. a Shrinkkel át lehet tömöríteni egyrétegű lemezre is, és meg sem látszik. Ekkor persze érdemes kilőn az extrákat, felesleges hangsávokat és a menüt.
Szerk: remélem nem eredetit akarsz közvetlenül másolni mert az NERO-val nem fog menni. -
#45367 Meg is mondom neki.Remélem jó lesz.Köszi -
tmisi #45366 Amikor a P4-emre felraktam az SP3-at nekem is kékhalálozott rendesen. Ajánlott SP2-es XP-t telepíteni, arra a gépre bőven elég. -
#45365 Helló.Segítség kéne.A haveromnak a szgépe mostánaba folyamatosan lefagy.Pl. játékot vagy alkalmazást indít el és autómatikusan be is zárja.
Egy "intel rock lake d865perl" van benne és egy ati 9600 xt vga.
Néha kiírja az atitool hogy túlmelegedett de közbe állandó normál sebességgel megy.Megnéztünk cpuspeeddel meg gpu-z vel is de a hőmérséklet nem nő és nem csökken.A hűtés is meghapja a feszültséget és normál fordulatszámon megy.30-40% között ingadozik a cpu terhelése.
Tehát nem hardveres hiba van.Most lett egy hónapja újrarakva a win(xp32 sp3).
Megköszönném hal valaki tudna valami megoldást vagy legalább is kiinduló pontot.Ja és van benne 2 x 256 ram (ezeknek kisebb az órajele) meg 2 x 512 ram (Ez megegyezik)
Előre is köszönöm. -
LacHUNt3r #45364 Na mostanra próbáltam 4x-es írással is holott a lemez 8x-osan írható, de így is ugyanez a probléma. Lehet, hogy DVD-író problem? Bár nem örülnék neki, sose volt vele gond, de ha nincs más megoldás... -
LacHUNt3r #45363 Az van hogy elindulna ugye, de 0%on áll és ugye felgyorsul lelassul stb... Leállni is csak pár perc késéssel áll le miután rányomtál a leállít gombra különben csinálná magától sz isten tudja meddig... És amikor nagynehezen engedelmeskedik a leállítás parancsnak kiírja ugye hogy írás a felhasználó által leállítva. De mondom direkt everest-tel megnéztük a cuccost és kiírja hogy DVD DL+-os típusú lemez olvasását és írását is támogatja... Ennél fogva nem értem miért nem megy egy programmal sem.