Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Csibusz
    Sziasztok!
    Kisebb problémám lenne.. az egyik az mondjuk h tegnap csináltam egy restartot a reset gombal és 3 sipolt a gép 2x is.. aztán megjavult.. azóta semmi baj nincs vele..

de a nagyobb bajom, hogy tegnap óra m,eghülyültek a hangfalaim.. szóval nekem egy 5.1 hangrendszerem van a gépembe meg a bemeneti úgy van megoldva, hogy 3 színű a lyukak, és ugye felé ábrák h mi micsoda.. BŰtyám azt mondta, hogy ez azért van mert lehet 5.1 hangrendszert is bekötni a színek alapján, meg lehet headset-et is rákötni mármint a füleses mikire gondolok. Na és nekem idáig úgy volt megdolva h csak egy káblellel az 5.1-es mert írta a kis kézikönyve a hangrendszernek ha ilyen a bemenet így is meg lehet oldani... de tegnap elkezdte csinálni, hogy kiadja a hangot , de nem mindent.. Silent hill 5-nél pl. nem hallom a beszédhangot.. meg vízhanzik.. idáig nem csinálta.. nemtudom mi a baja.. pedig működik rendesen.. Ha az lenne a baj h mégiscsak mind3 kábel kéne.. akkor hol tudok hozzá venni? mert már sehol nem találom őket :S előre is köszi