Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Nem valószínű, hogy a legjobb helyen kérdezem, de hátha tud valaki segíteni.
A helyzet az, hogy van egy jó kis fülhallgatóm, de sajnos a kábele elszakadt egészen a tövében, amint láttam még a leragasztott része alatt. Szóval "szépen" levéstem a burkolatot és leszedtem a kábeleket. Ezek sajnos nem élték túl az eltávolítást :)
Most adott egy csupasz 3,5 jack dugó és 4 kábel. Két vezeték van, ez egyikben egy zöld és egy zöld-piros csíkos kábel, a másikban pedig egy piros és egy arany kábel.
Én viszont nem tudok rájönni, hogy melyiket hova kéne tennem. Az, hogy a jack dugón melyik forrasztás mi, azt tudom, de a kábeleket már nem sikerült beazonosítanom.
Annyit sikerült beazonosítanom, hogy a gyűrű forrasztásaból (tudtommal ez a jobb oldal) egy piros vezetékdarab lóg ki.