!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Véletlenül nem a monitor sípol?

sgt anderson
Heló, nekem meg olyan gondom van, hogy ha elkezdek játszani az UT 2004-el, akkor elkezd sípolni, meg mindenféle fura hangot adni a videókártya. Ha ablakot nyomok, akkor egybõl abbahagyja, de amint visszalépek a game-be, megint kezdi. Más játéknál nem tom h csinálja-e, mert azóta mással még nem játszottam. Vkinek vmi tippje?

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Senkinek semmi ötlete rá?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

ööö,végigtapogattam a kondik tetejét,semeik sem púposodott fel.ha a proci szállt volna el annak kellett volna szaga legyen nem?
Anders
wint kb 2 hónapja raktam, és semmi egyéb jelét nem adja, hogy probléma lenne vele, biost viszont nem piszkáltam elõtte

A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe

Bence94
Üdv hatalmas bajban vagyok augusztusban még minden rendben volt de most egy csomó játéknál crysis, alone in the dark itt annyira nem zavaró,dirt,bionic commando szürkeség van vagyis csíkszerûségek a vide kártya drivereket cserélgettem vagy hármat de mondom régebben nem volt gond.a videokártya nem melegszik túl néztem húzva van de megnéztem alapon és akkor is rossz.mi lehet a probléma ? nem lehet hogy codec problémám van mert gondoltam arra is hogy felraktam valami szar játékot és feltelepített egy ismeretlen codecet ami már töröltem és szerintem amiatta van.lehet ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

amúgy kivettem már az elemet,inserttel is próbáltam indítani,meg jumperral is nulláztam a cmost.
Bandi 18
Szerintem a proci lesz a ludas mivel annak az értékét változtattad meg induláskor.

összegzem az egészet újból,mert közben sok dolgot kitudtam zárni:
cfg: egy epox alaplap,AMD barton 2500+,abit fx5200,coolink 350W táp.
bekapcsoltam a gépet,azzal fogatott hogy fail safe beállításokon fut a proci,bementem biosba benyomtam az optimális beállításokat.bootolt szépen semmi gond,VGA drivert telepítettem,kész volt,újraindításnál viszont kékhalál,és azóta nem indul a gép.VGA-t,memóriát,vinyót leteszteltem másik gépben,azok mûködnek.bekapcsolom a gépet,zúg de képet nem ad,nem adja a jellegzetes töltés hangot amikor bootol.egyre inkább proci/alaplap gyanúm van.lehet hogy nem véletlen indult alacsonyabb órajelen,és épp hogy élt már a cucc? az ölte volna meg hogy gyári beállításokra állítottam?
Cseréld ki a csapágyat. 😄
Viccet félretéve nem ártana egy új windows újraparticionálva, formázva, sõt lehetõleg a formázásnál ne gyors legyen hanem normál.
Elõtte azért nyomnék egy BIOS defaultot.

kulabácsi
boccs nem olvastam vissza..nem a driver miatt nem hal meg a cucc

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

még az jut eszembe,hogy mondta hogy valami hibát írt ki még régebben,és biztonsági beállításokon futott a proci... szal a 2500as barton 1800 helyett 1200-on ment.lehet hogy az nyírta ki,hogy valami baja volt alapból és én meg visszaraktam a gyári 1800mhz-re?
Anders
hi

a gépem lusta bekapcsolódni. pontosabban az alábbiakat írja ki: "Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key", és nem indul. nem kell lefordítani, én is tudom, mit jelent, viszont hiába mászom bele a bios-ba, jól van beállítva
ha így hagyom a gépet, akkor kb egy 10 perc és egy reset után beindul és jön rendesen a vindóz.
olyan, mintha csapágyas lenne a vinyó 😄 és 10 perc kellene neki a bemelegedéshez
tud valaki segíteni, hogy mi a francot csináljak vele?

A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe

hát omg,attól még sztem nem kéne meghalnia...amúgy beleraktam egy másik videókarit,azzal se indul.
kulabácsi
hát ha másik videókártya driverét tetted fel mint amilyen a tied, akkor szted? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

most nézem hogy nem is jó VGA drivert adott... szal másik videókari driverét telepítettem,de gondolom ennek nem kéne gondot okoznia...?
Bandi 18
Pedig ennek nagyon alaplap szaga van. Nekem sem volt semmi elõjele annak hogy tönkrement a lapom, annyi volt hogy egyik nap nem indult el és kész. A kékhalál lehet azért jött be mert meghalt a lap. A kondik rendben vannak rajta?

masodjara kerdezem! van vistamizer vagy hasonlo program 64 bittes xp-hez?
valaszokat kerek!

proci:AMD 64 x2 6000+ 2*3.10ghz vinyo:500gb RAM:2*1gb extreme memory dual chanel alaplap:ECS GF8100V-M3 +PSP Slim&Lite 5.00 M33-3 cfw

kulabácsi
amit a kártyához kaptál azt tuti feltod tenni, vagy driver.hu

csak az a baj h regebbit nem igazan lehet talalni!

kulabácsi
sokszor hallottam már h a legújabb driver bekavar, szedj le egy korábbi verziót azt jóva 😊

ok de akkor nincs vmi normalis frissites ?

kulabácsi
told fel újra a vga drivert

Segitseg!!!😄
Vmit nagyon elba**tam. Leszedtem egy driver firssitest fel is instalatam es mikor ujraindult a gepem pffff alig volt /van szine!!! 32bit helyet minimum 4 bit es azt irja h vmi vga kartyat hasznal ezert es nem az ati radeont!!! nem is ertem igazan plz help!

További kérdésem, hogy mi a primary és a logikai particio között a kölönbség?

THx

kulabácsi
igen emiatt olyan lassú, a rendszerkezelõben nézd meg h mi eszik a feladatoknál ennyit, azt lõdd ki, de valszeg vmi spyware lesz, vayg csak bekattant az egyik program...

Hello!

nem tudjûtok hogy a CPU használatom mért mindig 100%?
és emmiatt olyan lassu a gépem?
[/img]
SZiasztok!

Particionaltam a hard disk-em. Ilyen lett:
http://images.netbag.hu/20080918/16244889109.JPG

Kérdésem az lenne, hogy mit jelent a világoskék extended particio, mert azon belül még három particio van. pl. linux is

A másik kérdésem meg az lenne, hogy mit jelent, hogy primary, illetve logikai particio?

Elõre is köszi.
ÜDv.,

táp-vga-ram-vinyó jó benne,maradt az alaplap és a proci.remélem csak valami beállítás beli hiba lehet benne,én azért nem hinném hogy egy driver setup közbeni kékhalál megölné a gépet.remélem nem tévedek.
én is erre gondoltam,kiszedtem az elemet most várok.azóta kipróbáltam a ramját meg a videókariját másik gépben és tökéletesen mûxik...
Banyapapa
ha else indul gép,talán bios reset segitene rajta

Sati84
Ok, megpróbálom így is. Bár elég érdekes fogalmai vannak az újraindításról, ha ez neki az 😄

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

mégis rajta van,ABIT gfx5200 128 mb ram
valamilyen epox alaplap,amd barton 2500+,coolink 350w táp,meg valami régi szar APG-s geforce kari...nem tom pontosan milyen mert nincs rajta és a tulaj se tudja :S
Bandi 18
Az új vinyo ide vagy sata? Ha ide akkor átjumperolod a régit slave-re és ugyanarra a kábelra rákötöd amin az új van (a slave részére a kábelnek ez az a rész ami az alplaphoz közel van), ha sata akkor csak egyszerûen visszarakod oda ahol volt.

de a regi vinyot hova kossem be??? Lama vagyok de nem ertem XD csak sejtem

Bandi 18
Mi sem egyszerûbb. Bekötöd a régi a vinyót és simán átmásolod😊 Ha az új és a régi vinyón is van windows akkor az ójat állítod be a biosban hogy arról menjen a bootolás. Ha mind2 ide akkor az újat master-re rakod a régit pedig slavere, ha az új sata akkor semmit sem kell jumperelni csak a boot sorrendet beállítani.

Sziasztok!
Van egy olyan problemam h vettem egy uj winchestert de a regiben van minden fontos dolog(kepek,videok,jatekok,progik.stb...) hogy lehetne a regi vinyorol atrakni az ujra??? Elore is kosz.

Kéne egy konfig + pontosan milyen táppal hajtja meg.

Bandi 18
Amikor bekapcsolod nem sípol?

szal drivertelepítés közben dobott egy kékhalált,és azóta nem akar bootolni a gép,nem ad képet se... fizikailag tönkretehette szerintetek? :S szal ellõhette a karit? :S
könyörgöm valaki segítsen...
haverom szólt hogy nézzek rá a gépére mert feltûnõen lelassult.
bekapcsoltam,olyan kép várt hogy a proci nem alap órajelen megy...fogtam biosban beállítottam optimálisra,ment tökéletesen...beléptem a windowsba,láttam videókari driver nincs telepítve... feltelepítettem,felajánlotta hogy újraindítás szükséges.rányomtam hogy oké,erre megállt nem akart újraindulni,majd jött a kékhalál :\ ezzel nem is foglalkoztam nyomtam egy resit,és azóta nem ad képet a gép. zúg meg minden,elszállni nem szállt el legalábbis nem büdös vagy ilyesmi.elemet próbáltam nullázni,de azzal se akar indulni :S szal zúg de nincs kép. valaki ötleteket lécci 😞😞😞
Banyapapa
vezérlöpult-rendszer-speciális-inditás helyreállitás,és pipa ki az automata ujrainditásbol.

Sati84
Kipróbáltam másik bemenettel, de úgy sem jó! Szerintem itt más baj lesz... Hol lehet beállítani az XP-ben, hogy a kék halált mutassa inkább és ne vegye el az áramot?

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Sati84
Ja, a vinyónak külsõ energiaforrása van, viszont a másik mp3-lejátszónak nincs, meg ugye a pendrive-nak sem, és azokkal nem volt baj...

Sati84
Izé, hát ezek egyszerre nem szoktak mûködni, mindig csak egyet használok :-)

duracellmumus
húzz ki minden szart-ot usb-bõl csak a vincsit dugd fel... elvileg ha ehhez nincs külön táp akkor kell neki az usb-rõl fél amper. és meg pendrivével sem szeret osztozkodni ezen...

Apunak mindig igaza van! Most is.

Sati84
Ok, majd ha megint nem mûködik, akkor megpróbálom. Egyébként úgy frontális, hogy a hátsót vezettem elõre egy hosszabbítókábellel. De maga a kábel vége nem lehet zárlatos, mert másik mp3-lejátszó ill. PSP, valamint külsõ vinyó is mûködik vele rendesen. Csak a Sansával jön elõ a hibajelenség...

Titan
Dugd másik bemenetbe, ha még nem próbáltad!
Tapasztalatom szerint a frontális USB-k szoktak zárlatosak lenni..

Bandi 18
Elõbb partíciót kell létrehozni rajta addig nem látsz semmit a sajátgépben. Partícionálás: Sajátgépen jobb klikk keztelés majd ott válaszd a jobb oldalon a lemezkezelést és ott válaszd ki az új vinyót a többi már adja magát.