!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
cfg: egy epox alaplap,AMD barton 2500+,abit fx5200,coolink 350W táp.
bekapcsoltam a gépet,azzal fogatott hogy fail safe beállításokon fut a proci,bementem biosba benyomtam az optimális beállításokat.bootolt szépen semmi gond,VGA drivert telepítettem,kész volt,újraindításnál viszont kékhalál,és azóta nem indul a gép.VGA-t,memóriát,vinyót leteszteltem másik gépben,azok mûködnek.bekapcsolom a gépet,zúg de képet nem ad,nem adja a jellegzetes töltés hangot amikor bootol.egyre inkább proci/alaplap gyanúm van.lehet hogy nem véletlen indult alacsonyabb órajelen,és épp hogy élt már a cucc? az ölte volna meg hogy gyári beállításokra állítottam?
Viccet félretéve nem ártana egy új windows újraparticionálva, formázva, sõt lehetõleg a formázásnál ne gyors legyen hanem normál.
Elõtte azért nyomnék egy BIOS defaultot.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
a gépem lusta bekapcsolódni. pontosabban az alábbiakat írja ki: "Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key", és nem indul. nem kell lefordítani, én is tudom, mit jelent, viszont hiába mászom bele a bios-ba, jól van beállítva
ha így hagyom a gépet, akkor kb egy 10 perc és egy reset után beindul és jön rendesen a vindóz.
olyan, mintha csapágyas lenne a vinyó 😄 és 10 perc kellene neki a bemelegedéshez
tud valaki segíteni, hogy mi a francot csináljak vele?
A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
valaszokat kerek!
proci:AMD 64 x2 6000+ 2*3.10ghz vinyo:500gb RAM:2*1gb extreme memory dual chanel alaplap:ECS GF8100V-M3 +PSP Slim&Lite 5.00 M33-3 cfw
Vmit nagyon elba**tam. Leszedtem egy driver firssitest fel is instalatam es mikor ujraindult a gepem pffff alig volt /van szine!!! 32bit helyet minimum 4 bit es azt irja h vmi vga kartyat hasznal ezert es nem az ati radeont!!! nem is ertem igazan plz help!
THx
nem tudjûtok hogy a CPU használatom mért mindig 100%?
és emmiatt olyan lassu a gépem?
[/img]
Particionaltam a hard disk-em. Ilyen lett:
http://images.netbag.hu/20080918/16244889109.JPG
Kérdésem az lenne, hogy mit jelent a világoskék extended particio, mert azon belül még három particio van. pl. linux is
A másik kérdésem meg az lenne, hogy mit jelent, hogy primary, illetve logikai particio?
Elõre is köszi.
ÜDv.,
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Van egy olyan problemam h vettem egy uj winchestert de a regiben van minden fontos dolog(kepek,videok,jatekok,progik.stb...) hogy lehetne a regi vinyorol atrakni az ujra??? Elore is kosz.
haverom szólt hogy nézzek rá a gépére mert feltûnõen lelassult.
bekapcsoltam,olyan kép várt hogy a proci nem alap órajelen megy...fogtam biosban beállítottam optimálisra,ment tökéletesen...beléptem a windowsba,láttam videókari driver nincs telepítve... feltelepítettem,felajánlotta hogy újraindítás szükséges.rányomtam hogy oké,erre megállt nem akart újraindulni,majd jött a kékhalál :\ ezzel nem is foglalkoztam nyomtam egy resit,és azóta nem ad képet a gép. zúg meg minden,elszállni nem szállt el legalábbis nem büdös vagy ilyesmi.elemet próbáltam nullázni,de azzal se akar indulni :S szal zúg de nincs kép. valaki ötleteket lécci 😞😞😞
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Apunak mindig igaza van! Most is.
Tapasztalatom szerint a frontális USB-k szoktak zárlatosak lenni..