Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Seithennin
    Hali! Két kérdésem volna. Az 1. hogy van két kb fél éves gépem, és samsung SH203P DVD író olvasó van bennük! A gond hogy mindkét gépnél kb 2 hónapja jelentkezett az, hogy beteszek egy filmet vagy zenei lemezt teljesen mind1, ha nézem nincs gond, de ha leállítom 1 percnél több időre akkor először akadozik, majd elkezd a Samu kiadni egy olyan hangot mintha próbálná olvasni a lemezt de nem menne majd lefagy a program amivel lejátszom, és a Samumat nem látja az xp csak ha ujra indítom és akkor ujra működik amíg le nem állítom a filmet/zenét pár percre mert akkor megint ez van!

A 2. gond hogy ezek a lejátszók olvasták anno az alaplapi dvd-t, majd most mikor ujrahuztam az xp-t akkor betettem még előtte a lemezt és nem olvasták egyik lemezt sem egyik lejátszó sem a kettő ből, majd mikor ujra tettem az xpt akkor sem olvasták, ezért laptopon lemásoltam és akkor már olvasta mind2.
    Jelzem: próbáltam főleg Verbatim lemezt, aztán TDK, Philips, Maxwell, stb lemezeket is mindell előállt az 1. probléma! Pedig eddig csak verbatimot használtam és sosem volt gond fél évig ezekkel a Samukkal sem! PLS help! Gari van ha tönkrementek volna