!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
kicseréltem mert azt hittem, hogy rossz, s a másikkal fel tudtam telepíteni.
kiderült, hogy csak vagy ki volt mozdulva, vagy a kábelem volt megtörve, mert mióta kicsréltem a kábelt azóta jó!
tudom ajánlani, hogy mozgasd meg a buszkábelt! meg húzd ki s dugd vissza!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Viktorr: Attól függ mikor ugrik ki. Telepítésnél lehet memóriahiba, vinyóhiba, ja és ha buherált windows telepítõ, akkor lehet hogy olyan drivert kényszerít fel amit nem jön össze a hardverral.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az expolrer-ben eltünt a címsor. Mivel tudnám visszahozni?
Az ASUS P5B lap úgy tudom, h csak 1066MHz-es FSB-je van, de egy haverom lapjának a dobozán van 1 matrica, miszerint megy 1333MHZ-s procikkal is. Mi az igazság és ha nem bírja az 1333-at, akkor mi történik, ha berakok egy 1333-as procit, akkor beáll 1066-ra ugye? Vki válaszoljon. Köszi.
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Csináltam most bios frissítést, windowson belül.
Ugy hallottam h BIOSban talán S3 onlyra kell állítani és a windowson belül is be kell.
Vagy hogy van ez? mert most is letettem alvóra, de nem reagált semmilyen gombra az élesztéshez, kénytelen voltam kihúzni a konnektorból a dugót
Nothing is True, Everything is Permitted
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Saor Alba
Saor Alba
nekem azt tanácsolta egy olyan emberki ki összepakolja ezeket a kütyüket, hogy havi 1 éjszaka kikapcsolás szte az optimális! de hogy mért azt nem monddta el! (bár nem is kérdeztem)
azt is hozzá kell tennem, hhogy én minden nap kikapcsolom még a modemet is! :-)
Saor Alba
Saor Alba
ez az egy megoldás van, mert nem elég felrakni egy másik windows-t! s utána meg del-el törölni aa másikat!
gyors valaszt kerek mert ma el lesz adva a gepem! elöre is köszi
proci:AMD 64 x2 6000+ 2*3.10ghz vinyo:500gb RAM:2*1gb extreme memory dual chanel alaplap:ECS GF8100V-M3 +PSP Slim&Lite 5.00 M33-3 cfw
Saor Alba
Mi a különbség hardware-t illetõen kikapcsolt és hibernált állapot között? Asztali PCrõl van szó. Baj ha leállítás helyett rendszeresen csak hibernálok?
lehet videokártya de nem biztos.. vagy esetleg táp??
senki nem tud nekem segíteni? már sokszor újratelepítettem a gépet, memóriát teszteltem, de semmi...
Konfig: Asus p5b alaplap, core2 duo 2,4ghz processzor, 2gb corsair memória, 80gb seagate winyó, asus 8500 gt videókártya PCI expresszes, és egy dunawebes internet kártya..
Kék halál és nem tudom mitõl...
Javítani szeretném a windows-t boot cd-rõl.Bebútol,majd kiválasztom melyik melyik meghajtót szeretném javítani és kékhalál...Ez mitõl lehet?Ez miatt megformázni sem merem a gépet,mert félek hogy kék halált kapok formázás közben és akkor lõttek neki😞