!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
köszi

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tigerbácsi
minap én is pont így jártam! nekem a dvd romom -al volt a bibi!

kicseréltem mert azt hittem, hogy rossz, s a másikkal fel tudtam telepíteni.

kiderült, hogy csak vagy ki volt mozdulva, vagy a kábelem volt megtörve, mert mióta kicsréltem a kábelt azóta jó!

tudom ajánlani, hogy mozgasd meg a buszkábelt! meg húzd ki s dugd vissza!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Viktorr
Mindig annál a résznék van kékhalál,amikor nyomok egy F8-at hogy elfogadom a licenszt,és utána az jönne asziszem hogy melyik partíciót formázza le és ott vége...

Shep: elég 2x2 egyforma, de azért jobb ha a párok hasonlóak. 😄
Viktorr: Attól függ mikor ugrik ki. Telepítésnél lehet memóriahiba, vinyóhiba, ja és ha buherált windows telepítõ, akkor lehet hogy olyan drivert kényszerít fel amit nem jön össze a hardverral.

Viktorr
Mitõl lehet kék halál,amikor a gépet szeretném ujratelepíteni?

Shep
Ahoz, hogy dualban fussanak a ramok 4 egyforma kell ,vagy elég 2x2 egyforma?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tigerbácsi
f11

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Segítséget kérnék!
Az expolrer-ben eltünt a címsor. Mivel tudnám visszahozni?

sgt anderson
Heló!
Az ASUS P5B lap úgy tudom, h csak 1066MHz-es FSB-je van, de egy haverom lapjának a dobozán van 1 matrica, miszerint megy 1333MHZ-s procikkal is. Mi az igazság és ha nem bírja az 1333-at, akkor mi történik, ha berakok egy 1333-as procit, akkor beáll 1066-ra ugye? Vki válaszoljon. Köszi.

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Eszközkezelõben nézd meg felismerte e a hangkártyát és nincs e Ismeretlen eszköz sárga kérdõjellel. + A hangerõszabályzóra is nézz rá.

Egy használt 754-es Athlon 3200-es többet dobna rajta. Esetleg még + 512MB RAM.

kulabácsi
próbálkozz újabb driverrel, a gyártó oldalon, vagy a www.driver.hu oldalon keresgélj

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sziasztok! Nekem olyan gondom van hogy nem tudom fel van téve az alaplapos cd-rõl minden és még sincs hangom mitõl van ez?

morphologu
köszi az infót

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Solten
Hi. Nem sokat dobna rajta. Értelmetlen.

Saor Alba

morphologu
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy most van egy AMD Sempron 3000+, 1,7Gb ram és egy X1650pro karim. Ha beledobok még egy 1 Gb ramot az mennyivel lenne jobb mondjuk egy crysis vagy valami hasonló game, hogy menne ezzel a géppel. Persze tudom a procit cserélni kellene de az a baj, hogy s754-es és agp a videó kártyám is, most arra pénzem nincsen, hogy mindent lecseréljek. Elõre is köszönöm.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

CroftManor
Nekem nemhogy feléled, le se áll.

Nothing is True, Everything is Permitted

rooney8
Nekem ha megnyomtam az entert csak akkor "kelt fel" 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

CroftManor
Mért van az, h ha leküldöm a gépet alvó állapotra, vagyis készenlétire, akkor nem kapcsol le, csak a monitor, Hm?
Csináltam most bios frissítést, windowson belül.
Ugy hallottam h BIOSban talán S3 onlyra kell állítani és a windowson belül is be kell.
Vagy hogy van ez? mert most is letettem alvóra, de nem reagált semmilyen gombra az élesztéshez, kénytelen voltam kihúzni a konnektorból a dugót

Nothing is True, Everything is Permitted

<#nyes>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Solten
<#nezze>

link

Saor Alba

tigerbácsi
lehet! :-) én elhiszem! :-)

Solten
Állandóan.. Napi 1 be és kikapcs nem hinném hogy hazavágná... <#zavart1> Másrészt pihennek a ventik is, nem lesz fél év alatt "csapágyhangjuk", stb.

Saor Alba

tigerbácsi
én nem vagyok nagy guru, de azt hallottam, hogy a gépet inkább az teszi tönkre, hogy állandóan ki - be van kapcsolgatva!

nekem azt tanácsolta egy olyan emberki ki összepakolja ezeket a kütyüket, hogy havi 1 éjszaka kikapcsolás szte az optimális! de hogy mért azt nem monddta el! (bár nem is kérdeztem)
azt is hozzá kell tennem, hhogy én minden nap kikapcsolom még a modemet is! :-)

Solten
Nyilván az alaplap és a táp is üzemel.. Problémát okozhat hogy állandóan igénybevétel és áram alatt van a hardver.

Saor Alba

Solten
Nm. Nem tok' róla.. Van egy-két régebbi játék ami nem komálja (bár segíthet rajtuk ha "kompatibilitási módban" indítod).

Saor Alba

Tegyük fel, engem nem zavar a gép fogyasztása, hosszútávon okozhat a hibernálás problémát? Kikapcsoláskor egyébként mi van még áram alatt?

Bandi 18
Lehet lehet kb 4 éve láttam hogyan csinálták mert nekem is ez volt a bajom, de elvileg ott van.

tigerbácsi
:-DDDD ja nem néztem meg, csak nem tudtam, hogy lehet ilyet is csinálni! :-D

Bandi 18
Szóval akkor ott van😄 király mert fejbõl nem voltam benne biztos. 😊

tigerbácsi
azta ezt nem is tudtam!

Bandi 18
megtaláltam indítás és helyreállítás a vezérlõpultban és ott lehet kitörölni a feleslegeset.

Bandi 18
Nekem is volt régen ilyen gondom de ki lehet törölni valahol a listából, mert az azért van mert mindig másik partícióra ment a win.

igy van
tigerbácsi
format c:

ez az egy megoldás van, mert nem elég felrakni egy másik windows-t! s utána meg del-el törölni aa másikat!

Kössz solten!és más téren van vele problem?
rakd ujra... xDnem tom h hozhattad össze xD
sziasztok!hogy lehet azt beallitani hogy egyböl elinduljon az xp mert nekem 3 xp-t jelez ki de abbol csak egy müködik mert a többit letöröltem
gyors valaszt kerek mert ma el lesz adva a gepem! elöre is köszi

proci:AMD 64 x2 6000+ 2*3.10ghz vinyo:500gb RAM:2*1gb extreme memory dual chanel alaplap:ECS GF8100V-M3 +PSP Slim&Lite 5.00 M33-3 cfw

Solten
Csõ. Volt 64bites xp-m, no problem játékok és egyéb programok terén.

Saor Alba

cSáoÓ!ujra kéne tennem az xp-t és a 64 bitessel gondolkodom:/ megéri azt feltenni?és mennyire indulnak rajta programok?😄és cod2-cod4?
Solten
Baj, mert a processzor és a memória továbbra is energiát kap és fogyaszt a gép "üresjáratban".

Saor Alba

hali!

Mi a különbség hardware-t illetõen kikapcsolt és hibernált állapot között? Asztali PCrõl van szó. Baj ha leállítás helyett rendszeresen csak hibernálok?

Viktorr
Nemtudom van e valami jó ismerõsöd egy számítógépes boltban,érdemes lenne elvinni bevizsgáltatni.

kiszámíthatatlan, mindig máskor adja be, pl van úgy, hogy nem is csinálok rajta semmit és ezt adja be...
lehet videokártya de nem biztos.. vagy esetleg táp??
Viktorr
Mikor adja be a kékhalált?
Nem lehet,hogy videókártya?Vagy proci?

sziasztok
senki nem tud nekem segíteni? már sokszor újratelepítettem a gépet, memóriát teszteltem, de semmi...
Konfig: Asus p5b alaplap, core2 duo 2,4ghz processzor, 2gb corsair memória, 80gb seagate winyó, asus 8500 gt videókártya PCI expresszes, és egy dunawebes internet kártya..

Kék halál és nem tudom mitõl...
Viktorr
Hali!
Javítani szeretném a windows-t boot cd-rõl.Bebútol,majd kiválasztom melyik melyik meghajtót szeretném javítani és kékhalál...Ez mitõl lehet?Ez miatt megformázni sem merem a gépet,mert félek hogy kék halált kapok formázás közben és akkor lõttek neki😞

Szebb látványt. 😊 Vidkarit terheli fõleg és tudnia kell az Shader Model 3.0-át! (ATI X1300-tól és Geforce 6600-tól felfele).

Ha PCIE-s kari mindkettõ, akkor az azért lehet, mert a pesti gép PCIE 2.0-ás az meg 2x annyi kakaót bír leadni a PCIE sínen, így nem kell kieg. tápellátás.

mit jelent a depth of field és a post processing effect ? és mit terhel a vidkarit vagy a processzort ?