Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
A te gépeddel olyan rosszul ment?! Biztos túl magas grafikára tetted (bár amint olvastam olyan nagyon sokat nem számít pl. a felbontás, vagy h high-on van-e vagy low-on). Az én gépemmel is ment teljesen low-on 800x600-ban olyan 20-22 FPS-sel, gyalog még néha a 24-25-öt is elérte. Más kérdés, h a procim olyan forró lett, h kávét lehetett volna rajta főzni, ilyenkor meg lement a francba az FPS, úgyh nem is nagyon erőltettem a dolgot. Majd veszek egy normális hűtőt, aztán visszatérek a témára, hátha segít vmit. Haverom laptopjában amúgy 2,16-os dual core van, az sem vmi erős mondjuk. Vagy amiatt menne? GTA fórumon vki írta h 2 GHz-es dual core-ral ment neki, igaz az PC volt.