!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Mert gondolom be van állítva a virtuális memória amit a vinyóról használ. Vistán nem tudom hogy lehet kikapcsolni. És valószínûleg ezért tölt/villog állandóan. Plusz a vista az rohadtul zabálja a rendszert, és lehet hogy a háttérben futó programok csinálják a vinyómunkát.

na találtam csatit a most vásárolt hd2600-os dobozában. ráillesztettem a gef 7600gs-re. azóta nem írja a hibaüzenetet, bár gyorsabb sem lett tõle semmi

amúgy meglepõdtem, mert kettõ azaz 2 db tápcsatlakozó van ezen a madzagon. vagyis 2 tápcsati helyre is be kellene dugni a hd 2600-ot ezek szerint hogy elegendõ árammal lássa el a táp?

mert sztem én úgy használom a játékgépemben, ami most pesten van, hogy egyáltalán nincs is csatlakoztatva semmi hozzá + energia. hogy lehetséges ez?

ott pedig nem ír hibaüzenetet

De vistán meg fojamatosan tölt vagy vilog alap álapotban az mitõl van?

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

Bandi 18
Az ETS nekem is akad, ez tuti nem vinyó gond, de hogy megbizonyosodj róla futtasd le a hdtune-ból az error scant (lentebb már belinkeltem). Inkább ez valami krekk gond lehet pl a simsnél, de mondom nálam az ETS simán fut de néha beakad. Ha mondjuk kipróbálz egy izmosabb játékot (cod4, bishock) és ott nem akad akkor a gépednek semmi baja.

Nem minden játék csak pl. sims 2,Euro Truck Simulator, stb. igen új driverek vannak fent csak a wincsestert nem tudom.

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

Bandi 18
Ez nem feltétlenül a vinyó miatt van. Minden játék vagy csak egy adott? Friss driverek vannak fent?

Sziasztok lenne egy kis problémám a wincsesterel van egy sumsung 250gb 8mb de valamikor egy pilanatra beakad a játék. Mitõl van ez?

jajj, de elírtam. igen, 7600 gs 😊

mindjárt megnézem akkor a csatit

köci

Tudtommal Geforce 9600 GS nincs. Nem 7600GS? Mert annak van +tápcsatlakozója, amit lehet nem dugtál be. Remélem a táp valami jóféle, mert ellenkezõ esetben elõfordulhat, hogy úgy sem fog mûködni.

a windóz betöltése után azt írja ki, hogy mivel nincs elegendõ energia a videokártya biztonságos meghajtásához, ezért csökkenti a teljesítményét megfelelõ szintre. kell ezzel nekem foglalkozni?

300 wattos táp, 1 vincseszter, 1 dvd meghajtó van a gépben, 2800+ athlon, 1,5 giga ram, és az új kártya bele gef 9600 gs ( a játékgépembõl került át, abba van új)

vettem egy új 2 gigás pendrivét. kiírja hogyha usb 2 lenne nekem telepítve, akkor gyorsabb lenne. eddig is volt sok usb-s ezsközöm, ez miért más és mit kellene hozzá telepíteni?

másik dolog, létezhet olyan hogy egy régebbi alaplapomon, kb 3-4 éves most kezdett el tönkremenni az alaplapi hangkártya kimeneti csatlakozó ?

elõször a "zöld" halt meg, vagyis az elsõ két hangfal és a mélyláda nem ment. úgy oldottam meg, hogy a ház elején is van egy kimeneti csati, oda dugtam át. most hogy az 5.1 es rendszert tettem rá, ment egy darabig a "fekete" vagyis a hátsó két hangfal, de mostmár az sem. erre leosztottam a ház eleljén lévõt kettõbe. az 5.1 els kishangfal ami eddig nem volt hazsnálva az múködik "barna"ú

találkozott már vki hasonlóval?

hali!

Megy a TV is, csak a 3 megjelenítõ egyszerre nem megy. Külön-külön kettesével mennek, én viszont azt szeretném ha mindhárom egyszerre mûködne. Ez így nem emgoldható?

Bandi 18
Ez lehet akár valamilyen driver probléma is. A vinyóval minden rendben van mert lehet az a ludas, bár amiatt a játékokból nem dobna ki csak úgy az asztalra de sosem lehet tudni. Futtass le egy HD Tune-t abban is az error scant. Ha itt sincs hiba akkor winfos teleípítés esetleg elõtte még egy vírus/spyware irtás.

SrAta
mert az XP csak 2 monitort támogat egyszerre ha jóltom és ez a 2 DVI
de belehet állítani h a tv legyen az
De ez csak véleményem szerint....

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

hali!

A videókártyámra (8600GT) két monitor DVI-n keresztül, és egy TV S-Video-n keresztül van kötve. Hogy lehet, hogy csak két megjelenítõt tudok egyszerre használni a háromból?

LoDMaSt
Sziasztok!
Ha iduláskor a gép egy hosszút és két rövidet sípol az videokari probléma?

Na kipróbáltam a vírusellenõrzést és a modemet is ujrainditottam, de a probléma továbbra is fennáll. Kipróbálok egy másik halókártyát, ha nem jó akkor elvileg haverom áthozza vmelyik nap a modemjét é megnézem azzal.

Skor KTR

CroftManor
"Na jól kicserélték!" Azt mondték vigyem be magát a házat a boltba és majd ÕK megnézik h télleg csapágyas-e az a venti <#gun>
...meg az anyjukat.

Nothing is True, Everything is Permitted

0ppika
helyesbítenék :S épp hogy beírtam ezt az üzenetet lefagyott windowsban is :S

cpu nem melegszik, terhelve max 55 fok ...

http://epica.nl

Viktorr
köszi!

0ppika
Hiak!
Olyan problémám van, hogy játék közben legtöbbször kékhalállal újraindul a gép, néha "csak" lefagy teljesen, néha a játék fagy csak le és kidob windowsba (több játék is csinálja). Telejsen változó idõközönként, van hogy fél órát bírja, van hogy 1 percet sem. Elõször arra gyanakodtam hogy túlmelegszik a vga, de akkor nem bírná néha sokáig gondolom (max 75 fokos). Aztán memória, de kipróbáltam másikkal és azzal is ez a helyzet. Windows meg minden más jó amúgy látszólag. Csinálhat ilyet ha fos a windows? Vagy milyen hardware hiba lehet?

http://epica.nl

kulabácsi
vagy próbáld ki egy hálókártyával hátha az integrál a szar

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Megszakad a kapcsolat, egybõl visszakapcsolódik a helyi kapcsolatra, de a netre csak kb 1 perc után tudok kapcsolódni. Megnézem ezeket amit irtál.

Skor KTR

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

Miután megszakad a kapcsolat menyivel utána tudsz csatlakozni? Egybõl, vagy azért el kell telnie pár percnek? Mivel nekem várni kellett régen, és modem problémám volt. régi siemens c100-as modemmel volt. (ADSL)
Próbáld meg le resetelni a modemet, ha úgy-se jó, akkor próbáld meg felhívni megint a t-online-t, hogy jöjjenek ki modemet cserélni.
De azért a telefon elött még futtass le egy vírusellenõrzõt, meg egy spybot-ot

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

Integrált a háló kártya, de viszonylag új az alaplapom, kb fél éves. Kipróbáltam másik kábellel, de ugyanaz a helyzet. Böngészés közben csak pár oldalon szakad meg. Pl: citromail. De amúgy a böngészés és a letöltés az normálisan megy. Hívtam a t-online-t is de nem tudják õk se.

Skor KTR

Viktorr
Sziasztok!
Tudtok nekem egy olyan ingyenes programot mondani,ami megkeresi a gépen a régi drivereket és frissíti is azokat?
Köszi!

Bandi 18
A hálókártyád integrált? Ha nem akkor nézd meg hogy rendesen a helyén van-e, Esetleg próbáld meg egy másik kábellal. Böngészés közben is elõjön ez a probléma?

sziasztok. segitséget szeretnék kérni.
T-online adsl modemes internetem van. A háló kártyáról van csatlakozva a net. Helyi kapcsolat kell az internet kapcsolathoz.

Problémám hogy egy hete kb, bármilyen feltöltést végzek: pl: torrent, msn megosztás, ftp feltöltés... megszakad egy pillanatra a helyi kapcsolat és ezáltal az internet is. kiírja h a hálózati kábel nincs bedugva és azonnal újra kapcsolódik. Próbáltam már a modem újrainditást, új kapcsolatokat csinálni, és már a gépet is újra telepítettem, de még mindig ezt csinálja. Légyszíves ha valaki tudja h mi a probléma az írja le. Elõre is köszi

Skor KTR

kulabácsi
nekem is asrock lapom van (775i65g) és dettó nem mentek csak effektíve 333-ban a ramok, emelve sem éri el a 800at, de már sziszeg a ramoknál a lap sza asrock fos :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Legend Killer
asszem ez most így megfelel.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
msot telepítek1t aztán jóvan, leszamilesz... ha esse jó, passz :S.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
de faszomat má így is lefagynak a buzi géjmek...

Legend Killer
na megvan... és ott votl driver updates v mi... azzal is lehet updatelni, vagy inkább netrõl? Nekem Ati Radeon 9 600-m van... és ott honnan töltsem le? Mármint neten, mer rákerestem, volt egy ilyen szûrõ az oldalon, akkor kiválasztottam vmit és behozott1újabb oldalt.. :S.

Legend Killer
jaaa.... hümm... sry nép, mondom, hogy gyík vok én a gépekhez, csak kockulni szoktam rajta 😄D.

mike0013
ati catalystban ott van, megnyitod és ott lesz a menüpontok között, hogy VPU Recover

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Legend Killer
én nem találtam ilyet ott :S.

Nightwish006
Hõhh ilyennel nem igazán találkoztam. Olyan van, hogy fsb sync/async huzás, de én ugy vettem észre, hogy az a pci-e frekire vonatkozik. Bár lehet tévedek

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

bardocz
Nem csináltam semmi ilyesmit,na majd holnap lefuttatok egy vírusírtót.
FSB/DRAM osztó akarom mondani
😊

fotográfik kolomp edisön :D

a bios-ban az fsb/cpu osztó van rosszul beállítva szerintem....

vírus simán lehet, ilyen tüneteket szeret produkálni
😊

amúgy valami hülye ajánlgatott FF gyorsítást configból, na ha azt megcsináltad az is ilyet okoz egy idõ után

Bandi 18
Spyware/vírusirtás lehet hogy elkelne.

bardocz
Miért van az,hogy marha lassú lett a net,holott speedtest.net-en nemhogy a maximális letöltést írja,hanem afölött 2 mbit-el.De úgy összességében az egész gép lassú,amikor új oldalt tölt be ff,akkor pl a rendszerteljesítmény felugrik 100%-ra...
Bandi 18
a jól emlékszek valahol ott hogy asztal-->jobb egér---> tulajdonságok---> beállítások---> speciális. Na ott keresgélj. Régebben ott szokott lenni 😊

Legend Killer
húzva? én ehhez nem értek bocsi, de, hogy kell kikapcsolni? 😄D

ziasztok!

Lenne egy problémám,rem vki tudja a választ. Szóval arról van szó,hogy van egy felhasználói fiókom a saját nevemen (Roli),de ha nyitni akarok ujabb fiókot,abba nem tud belépni,vagyis betud lépni de semmilyen beálítást nem lehet azokban elvégezni,se más hétteret,se semmit beállítani,valamint a Vendég fiókba sem akar belépni,tudja vki mi lehete a probléma?

HELP!!!

Nightwish006
Hella! Adott a régi, és elég ramaty gépem. Még multkorában cseréltem lapot benne, (ASrock k8nf6g-vsta) és azóta nem igazán hajlandóak a memók rendesen menni asszem. Van benne egy 400as Kingmax meg egy 400as hynx, legalábbis a chipekre az van ráírva.
Cpu-z ezeket írja

A problémám az, hogy, ha jól látom akkor 115mhz-en mennek, ami effektív 230mhz, ha jól tudom. Namost miért nem tudom én ezt 400mhz-ra erõszakolni? Próbálkoztam mindennel, ami a tudásomból kifért, memókat cseréltem más slotba, else indul. Külön külön is csak úgy, ha a kingmax a 2es slotban van, a hynx magában sehogysem hajlandó. Együtt is csak úgy, ha a egy bizonyos flexibiltást enabledra állítok, gondolom ez engedélyezi, hogy autoban állítsa a frekit. Ha ez disabledre rakom, akkor nem indul el a gép. 400 mhz-ra van állítva, az fsb 230mhz-re van huzva. Próbáltam proci tuning nélkül is (amugy s754 a64 3000+), de ugyse volt jó. Kicsit idegesít, mert az uj alaplap óta rendkívül lassunak érzem a gépet, és gondolom ez lehet az oka. Minden segítséget köszönök, remélem sikerült minden fontos infot leírnom! Ha mégse jelezzétek!

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Bandi 18
Kapcsold ki a VPU recovert és kész 😄. nincs húzva a kártya véletlenül?