!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy meglepõdtem, mert kettõ azaz 2 db tápcsatlakozó van ezen a madzagon. vagyis 2 tápcsati helyre is be kellene dugni a hd 2600-ot ezek szerint hogy elegendõ árammal lássa el a táp?
mert sztem én úgy használom a játékgépemben, ami most pesten van, hogy egyáltalán nincs is csatlakoztatva semmi hozzá + energia. hogy lehetséges ez?
ott pedig nem ír hibaüzenetet
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
mindjárt megnézem akkor a csatit
köci
300 wattos táp, 1 vincseszter, 1 dvd meghajtó van a gépben, 2800+ athlon, 1,5 giga ram, és az új kártya bele gef 9600 gs ( a játékgépembõl került át, abba van új)
másik dolog, létezhet olyan hogy egy régebbi alaplapomon, kb 3-4 éves most kezdett el tönkremenni az alaplapi hangkártya kimeneti csatlakozó ?
elõször a "zöld" halt meg, vagyis az elsõ két hangfal és a mélyláda nem ment. úgy oldottam meg, hogy a ház elején is van egy kimeneti csati, oda dugtam át. most hogy az 5.1 es rendszert tettem rá, ment egy darabig a "fekete" vagyis a hátsó két hangfal, de mostmár az sem. erre leosztottam a ház eleljén lévõt kettõbe. az 5.1 els kishangfal ami eddig nem volt hazsnálva az múködik "barna"ú
találkozott már vki hasonlóval?
Megy a TV is, csak a 3 megjelenítõ egyszerre nem megy. Külön-külön kettesével mennek, én viszont azt szeretném ha mindhárom egyszerre mûködne. Ez így nem emgoldható?
de belehet állítani h a tv legyen az
De ez csak véleményem szerint....
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A videókártyámra (8600GT) két monitor DVI-n keresztül, és egy TV S-Video-n keresztül van kötve. Hogy lehet, hogy csak két megjelenítõt tudok egyszerre használni a háromból?
@ Hellomarci
Ha iduláskor a gép egy hosszút és két rövidet sípol az videokari probléma?
Skor KTR
...meg az anyjukat.
Nothing is True, Everything is Permitted
cpu nem melegszik, terhelve max 55 fok ...
http://epica.nl
Olyan problémám van, hogy játék közben legtöbbször kékhalállal újraindul a gép, néha "csak" lefagy teljesen, néha a játék fagy csak le és kidob windowsba (több játék is csinálja). Telejsen változó idõközönként, van hogy fél órát bírja, van hogy 1 percet sem. Elõször arra gyanakodtam hogy túlmelegszik a vga, de akkor nem bírná néha sokáig gondolom (max 75 fokos). Aztán memória, de kipróbáltam másikkal és azzal is ez a helyzet. Windows meg minden más jó amúgy látszólag. Csinálhat ilyet ha fos a windows? Vagy milyen hardware hiba lehet?
http://epica.nl
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Skor KTR
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
Próbáld meg le resetelni a modemet, ha úgy-se jó, akkor próbáld meg felhívni megint a t-online-t, hogy jöjjenek ki modemet cserélni.
De azért a telefon elött még futtass le egy vírusellenõrzõt, meg egy spybot-ot
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
Skor KTR
Tudtok nekem egy olyan ingyenes programot mondani,ami megkeresi a gépen a régi drivereket és frissíti is azokat?
Köszi!
T-online adsl modemes internetem van. A háló kártyáról van csatlakozva a net. Helyi kapcsolat kell az internet kapcsolathoz.
Problémám hogy egy hete kb, bármilyen feltöltést végzek: pl: torrent, msn megosztás, ftp feltöltés... megszakad egy pillanatra a helyi kapcsolat és ezáltal az internet is. kiírja h a hálózati kábel nincs bedugva és azonnal újra kapcsolódik. Próbáltam már a modem újrainditást, új kapcsolatokat csinálni, és már a gépet is újra telepítettem, de még mindig ezt csinálja. Légyszíves ha valaki tudja h mi a probléma az írja le. Elõre is köszi
Skor KTR
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
😊
fotográfik kolomp edisön :D
😊
amúgy valami hülye ajánlgatott FF gyorsítást configból, na ha azt megcsináltad az is ilyet okoz egy idõ után
Lenne egy problémám,rem vki tudja a választ. Szóval arról van szó,hogy van egy felhasználói fiókom a saját nevemen (Roli),de ha nyitni akarok ujabb fiókot,abba nem tud belépni,vagyis betud lépni de semmilyen beálítást nem lehet azokban elvégezni,se más hétteret,se semmit beállítani,valamint a Vendég fiókba sem akar belépni,tudja vki mi lehete a probléma?
HELP!!!
Cpu-z ezeket írja
A problémám az, hogy, ha jól látom akkor 115mhz-en mennek, ami effektív 230mhz, ha jól tudom. Namost miért nem tudom én ezt 400mhz-ra erõszakolni? Próbálkoztam mindennel, ami a tudásomból kifért, memókat cseréltem más slotba, else indul. Külön külön is csak úgy, ha a kingmax a 2es slotban van, a hynx magában sehogysem hajlandó. Együtt is csak úgy, ha a egy bizonyos flexibiltást enabledra állítok, gondolom ez engedélyezi, hogy autoban állítsa a frekit. Ha ez disabledre rakom, akkor nem indul el a gép. 400 mhz-ra van állítva, az fsb 230mhz-re van huzva. Próbáltam proci tuning nélkül is (amugy s754 a64 3000+), de ugyse volt jó. Kicsit idegesít, mert az uj alaplap óta rendkívül lassunak érzem a gépet, és gondolom ez lehet az oka. Minden segítséget köszönök, remélem sikerült minden fontos infot leírnom! Ha mégse jelezzétek!
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu