Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
adykag #44198 Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy van egy Toshiba Satellite Pro A120 laptopom, angliából származik, volt rajta egy Windows XP és azzal volt hangja, format, raktam rá egy XP SP3-at és azóta nem tudom megcsinálni a hangot (Realtek HDA), internetes driver frissítés és semmi más nem segített, azóta kapott már több XP-t is SP1, SP2 és egyikkel sem ment a hangkártya. Telepítve van a driver, de nem szólal meg. Lehetne hardveres a hiba, de akkor az előző Windows-al mért működött? Sajna azt nem tudom az előző milyen Windows és milyen driver volt, mert azt nem én raktam rá. Esetleg az számít, hogy angliai a gép? Várom az ötleteket! Köszi!