!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tápom Q-tech 500 wat.EZ az aranyozott fajta 12centis ventivel szal azzal nincsen gond.Amúgy mióta megvettem az alapot azóta szarakodik.Volt nekem egy asus de sajnos õ 6 éves futása után megadta magát. 😊
Írd meg a tápod teljesítményét és márkáját.
Van egy gagyi alaplapom Asrock k7s41GX.
Namost gyanakszom hogy rakoncátlankodik mert amikor elindítok játékokat szétesik a kép meg sok pixelhiba,de csak néha.Ezt eredményezheti alaplap?Én néztem a karit is de semmi baja minden tesztet végigfuttattam és semmi.Még a szervízben is azt mondták semmi.Szóval én gyanakszom az alaplapra.Segítsetek légyszi.Sõt ha valaki még ilyen deszkával tolja annak meköszönném ha megmondaná milyen drivereket rakjak fel mert ez az asrock driver cd hát szerintem egy fos.Amúgy jó driverek vannak fent csak nem tom melyik lenne a legjobb.A karinál megnéztem több drivert is de ugyan azt produkálja.Kari(7300gt Galaxy)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Fákjúal!
én rajta se vokXDXDXD
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Azért reménykedtem mert alapméretben (624*352) simán lejátsza, csak ha kihúzom, akkor szaggat. Még azt is megpróbáltam h a felbontást leszedtem 640*480-ra de nem igazán változott semmi.
Na mindegy, reméltem ha valamire, legalább filmnézésre jó lesz ez a sufnigép - már a böngészésen, zenehallgatáson kívül.
Egyébként meg lejátszó függõ is, meg függhet attól van e elég memória és virtuális memória is. Játszani kell a beállításokkal. Nem beágyazott videókhoz a jó öreg MPlayert javaslom, egyik legkisebb CPU igényû lejátszó. Mindent az se fog ezen a gépen elvinni. Youtube-ot meg max. akkor játsza le, ha elötte letöltöt HDD-re.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Amúgy talán vmi geforce2 videokártya is van még benne a régi szép idõkbõl.
Nahszóval nekem van egy olyan játékom h rFactor
És a valenciai pályát, tudjátok amin most mentek linkelje már valaki légyszi emrt nincs meg😛
Nagyon kössz
100000 hála
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
egy8adikossrácvok probáloksegítenimindenkinek szeretekélni:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nem tudom, holnap átrakom a 2-4-be, hátha. Egész napom ráment erre a kinlódásra. Szerintetek inkompatibilitás lehet a gond, ilyenkor esetleg ki lehet cserélni más tipusú ramokra?
De ahogy bedugom teljesen megint elromlik!
BattleTag: kabel15#2672
Sp3mat esetleg nem raktál fel?
Ahol be tudom álítani ott nem tudom kiválasztani a speciálist :S
Próbáld meg vezérlõpulton belül beállítani hogy fejhallgatón menjen a hang
Nekem az a gondom támadt hogy íjra raktam az XP-t de a hang valahogy eltorzúl ha a HEADSET et használom!
SoundMax programot használom és P5B alaplapom van amire integrálva van a hangkártya! Eddig remekül szólt csak az új WINDOWS után let rossz a hang!
A lényeg mikro a fülhalgatón halgatom a filmet recsegés búgás zavarja a filmet és a szereplõknek sincs hangja <#conf>#conf>
Ha valaki elmagyarázná hogy kell beálítani a programot hogy rendesen tudjak filmet nézni az kérem írjon!
Baromira nem örülök neki, de annak viszont igen, hogy segítõkész fórumtársaim vannak!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Köszönöm!!!<#worship>#worship>
Üdv.!
Próbáltam másik win telepítõt is, fölmásztam a Giga oldalára, és a legutóbbi bios frissbe javítottak a ramok kompatibilitásán.
Köszönöm, hogy utánaolvastál. (az a baj, hogy nem az elsõ eset, hogy kakiba nyúlok. Miért?) Mennyivel könnyebb lenne, ha gond nélkül felment volna a win. Tudom az élet nem habostorta, csak úgy utálok szenvedni, nameg a csalódottság.
Talán még lehet, hogy nincs rendesen beállítva esetleg régi a bios (nem ismeri még a procit), ugyanis F6-os 2008/07/09.-i biostól kezeli rendesen a feles szorzójú wolfdaleket.
Nah utánaolvastam picit, vírus is okoz ilyen tünetet. Próbálj meg másik windows telepítõt, lehet ez fertõzött....
fotográfik kolomp edisön :D
Köszönöm, megyek megcsinálom.