!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt minden. 😊😊
A tápom Q-tech 500 wat.EZ az aranyozott fajta 12centis ventivel szal azzal nincsen gond.Amúgy mióta megvettem az alapot azóta szarakodik.Volt nekem egy asus de sajnos õ 6 éves futása után megadta magát. 😊
Hát pedig nagyon VGA gyanús, esetleg táp. Viszont elõször egy drivercsere vagy windows újratelepítés nem ártana.
Írd meg a tápod teljesítményét és márkáját.

Kéne segítség 😊😊

Van egy gagyi alaplapom Asrock k7s41GX.
Namost gyanakszom hogy rakoncátlankodik mert amikor elindítok játékokat szétesik a kép meg sok pixelhiba,de csak néha.Ezt eredményezheti alaplap?Én néztem a karit is de semmi baja minden tesztet végigfuttattam és semmi.Még a szervízben is azt mondták semmi.Szóval én gyanakszom az alaplapra.Segítsetek légyszi.Sõt ha valaki még ilyen deszkával tolja annak meköszönném ha megmondaná milyen drivereket rakjak fel mert ez az asrock driver cd hát szerintem egy fos.Amúgy jó driverek vannak fent csak nem tom melyik lenne a legjobb.A karinál megnéztem több drivert is de ugyan azt produkálja.Kari(7300gt Galaxy)
ffxi
Értem, köszi!

Fákjúal!

reaper4
natívba használd ami ugye 1440*900. 16:10-es

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

ffxi
LG192WS(19 colos wide, max. felbon. 1440x900, 75hz) monitorom van. Milyen felbontáson kell jácanom ill. 16:9 vagy 16:10 arányon? Mert vmikor túl összelapított és vmikor túl széthúzott, már elegem van. 😞

Fákjúal!

SrAta
akkor te még jóljártálXD
én rajta se vokXDXDXD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

rooney8
Héé én mért vagyok kitiltva chatrõl? 😄 em tudok írni, nem küldi el az üzenetet, meg ott jobb oldalt a taglistán át vagyok húzva...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ezek szerint lehet h megéri vdubbal áttenni vmi õsrégi codec-re?
Azért reménykedtem mert alapméretben (624*352) simán lejátsza, csak ha kihúzom, akkor szaggat. Még azt is megpróbáltam h a felbontást leszedtem 640*480-ra de nem igazán változott semmi.
Na mindegy, reméltem ha valamire, legalább filmnézésre jó lesz ez a sufnigép - már a böngészésen, zenehallgatáson kívül.
Nem nagyon, adott proci alkalmas lenne arra, hogy DivX 3.xx vagy 4.xx videokat lejátszon. De DivX 5.00 már kétesélyes, 6.xx videókat meg tutira nem játszik már le rendesen, azokhoz olyan 1GHZ vagy nagyobb CPU illene. MPeg4-bõl is ma már olyan minõségi beállításokkal csinálják a videókat, amit nem bír el egy ilyen régi proci, akkor még WMV8-9-rõl, vagy H264-rõl nem is beszéltünk.
Egyébként meg lejátszó függõ is, meg függhet attól van e elég memória és virtuális memória is. Játszani kell a beállításokkal. Nem beágyazott videókhoz a jó öreg MPlayert javaslom, egyik legkisebb CPU igényû lejátszó. Mindent az se fog ezen a gépen elvinni. Youtube-ot meg max. akkor játsza le, ha elötte letöltöt HDD-re.

rooney8
Lehet... Én a régi gépemen a HD videokat nem tudtam megnézni, mert úgy beszaggatott mint állat (Celeron 1.7GHz, Radeon 9550, 256MB RAM)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Az létezhet, hogy a lassú processzor (450 Mhz) miatt ne bírjon a gép lejátszani videokat fullscreenben? Alapméretben minden jó. Még a youtube-osat se, pedig az nem egy HD... Lehet ezen szoftveresen javítani?
Amúgy talán vmi geforce2 videokártya is van még benne a régi szép idõkbõl.
Éerdekes. Nem lehet e, hogy van elõlapi audio kivezetésed, és az tévesen AC97-nek van bekötve HD Audio helyett, mert az is csinál hasonlókat, bár ott a mikrofon bemenete szokott rágerjedni a kimenetre ...

rooney8

SrAta
na ez nem nagy baj de azé kérem itt
Nahszóval nekem van egy olyan játékom h rFactor
És a valenciai pályát, tudjátok amin most mentek linkelje már valaki légyszi emrt nincs meg😛
Nagyon kössz
100000 hála
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

hjkjzeee
ha csak filmet néz és nem játszik azis jó 😄

egy8adikossrácvok probáloksegítenimindenkinek szeretekélni:D

rooney8
Ja télleg... 😄 Akkor nem tom

Ha nem dugja be teljesen akkor úgy tudom mono lesz😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Üdv.!

Nem tudom, holnap átrakom a 2-4-be, hátha. Egész napom ráment erre a kinlódásra. Szerintetek inkompatibilitás lehet a gond, ilyenkor esetleg ki lehet cserélni más tipusú ramokra?
Banyapapa
minden slot jo?

rooney8
Akkor ne dugd be teljesen 😊

A ramok külön-külön nem jeleznek hibát, de ahogy KIT-be (1-3-as slot) vannak téve 1 perc után dobálja ki a hibákat, és merevrefagy a memtest.
kabel15
Asszem meg van mi a gond! Nem a szoftver ben rejlik a hiba! Ugyanis ha nem dugom be teljesen a csatlakozóba a csatlakozót kristály tisztán szól!
De ahogy bedugom teljesen megint elromlik!

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Na most kipróbáltam más fülhalgatót! AZ az MP3-hoz volt azon van hang minden csak retenetesen súg! Megy rajta minden hang cska súg ami azért elég zavaró tud lenni <#help><#help>

kabel15
De az a vicces hogyha 2.1 hangfalat tugom rá tökéletesen szól azon de ahogy rádugom a headset et elromlik a hang! :S

esetleg a soundman programot próbáld ki...

jah igen látom igen... hát nem tudom akkor részemrõl passz😞

friss windowsra raktad rá?

kabel15
Arrol van most!

de a gyártó cdjérõl

akkor töröld le és telepítsd újra a drivereket...

kabel15
Windows XP Szervízpak2 van fent a gépemen!

kabel15
Nem sima SP2 van mindent felraktam ami DRIVER vagy 80x még az ASUS oldalrol is szedtem le drivereket! De semmi :S

erre mondanám az esetleges hangkártya driver újratelepítését...
Sp3mat esetleg nem raktál fel?

rooney8
A lapodhoz adtak egy cd-t... Minent feltelepítettél róla?

nem lehetséges, hogy elcseszõdött az dugaszoló ajzat?

kabel15
Valahogy sikerült átálítanom azt a monitort+2hangfalat 1 füles képére de úgysem volt jó 😞

kabel15
Hát át van álítva de valami nem stimmel 😞
Ahol be tudom álítani ott nem tudom kiválasztani a speciálist :S

Eddig is így volt ez?
Próbáld meg vezérlõpulton belül beállítani hogy fejhallgatón menjen a hang

kabel15

Így van beálítva a SoundMax

kabel15
Hello!

Nekem az a gondom támadt hogy íjra raktam az XP-t de a hang valahogy eltorzúl ha a HEADSET et használom!
SoundMax programot használom és P5B alaplapom van amire integrálva van a hangkártya! Eddig remekül szólt csak az új WINDOWS után let rossz a hang!
A lényeg mikro a fülhalgatón halgatom a filmet recsegés búgás zavarja a filmet és a szereplõknek sincs hangja <#conf>
Ha valaki elmagyarázná hogy kell beálítani a programot hogy rendesen tudjak filmet nézni az kérem írjon!

Nesze neked CSX.

Skacok, megvan a hiba! A Memtest 1 perc után dobálja ki a hibákat.
Baromira nem örülök neki, de annak viszont igen, hogy segítõkész fórumtársaim vannak!!!<#nevetes1>

Köszönöm!!!<#worship>
Ennyi erõvel lehet fix helyen összekaristolt a telepítõ lemez is.

Frászt, 100%%-os a teszt soha nem lesz, álatlában az elsõ 8 tesztet szokás hagyni lefutni, az is olyan 1.5-2 óra.

Sztem az sok. Ha hibás, akkor hamar kéne neki jelezni.

Elindítottam egy Memtest-et. Kíváncsi leszek az eredményre. Úgy tudom, hogy legalább 10 órán keresztül kell futtatni. Igaz ez?

Üdv.!

Próbáltam másik win telepítõt is, fölmásztam a Giga oldalára, és a legutóbbi bios frissbe javítottak a ramok kompatibilitásán.
Köszönöm, hogy utánaolvastál. (az a baj, hogy nem az elsõ eset, hogy kakiba nyúlok. Miért?) Mennyivel könnyebb lenne, ha gond nélkül felment volna a win. Tudom az élet nem habostorta, csak úgy utálok szenvedni, nameg a csalódottság.
ramhiba szerintem is

Talán még lehet, hogy nincs rendesen beállítva esetleg régi a bios (nem ismeri még a procit), ugyanis F6-os 2008/07/09.-i biostól kezeli rendesen a feles szorzójú wolfdaleket.

Nah utánaolvastam picit, vírus is okoz ilyen tünetet. Próbálj meg másik windows telepítõt, lehet ez fertõzött....

fotográfik kolomp edisön :D

Köszönöm, megyek megcsinálom.