Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Frosty01
    SEGÍTSÉG!

tegnap miután feltelepültek az utsó vista 64 frissítések, kikapcsoltam a gépet. ma ahogy hazaértem, és kapcsoltam volna be, látom h totál máshogy néz ki az egész, minden szanaszét elállítódva, totál máshogy, mintha másik gép lenne :@
    miközben próbáltam kitalálni h mi a fax legyen most, letöröltem 1-2 dolgot a gépről: pl nero essentials, és aztán később jött az ihlet hogy legyen mondjuk rendszervisszaállítás hamar. na most vagyok csak igazán szarban. miután letöröltem, visszaállítottam, látom h megint ott van a programok között, de már nem tudom letörölni újra! lefuttattam CCleanert, ki is szedett 1-2 szemetet a registryből, de még mindig ott feszít a programok hozzáadása\eltávolítása ablakban. valaki tud ezekre valami megoldást? gondolom ha megint telepíteném a frissítéseket, megint elbaszódna! :|