!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
+Próbáld meg másik PCI slotban, hátha ütközik.
nemrég vettem egy X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Professional Series hangkarit, problémám az lenne, hogy miután felrakom a hozzá tartozó progikat, a driver elvileg rendesen fel megy, mert valamilyen szintû hangot hallok, de a többi, 'console launcher' amikor indíttani akarom, azt írják, hogy nicns támogatott audio eszköz. Vista Ulimate 64bit van felrakva, próbáltam a gyári cdvel, meg a gyártótól is mindent leszedtem, de mindíg ez van.
Nagyon megköszönném elõre is, ha tudtok segíteni
vettem egy 4850 AtiRadeon videokártyát.kaptam hozzá egy 2Gb-os pendrivot. Az a gondom,hogy a pendrivra a gyártó feltelepített egy 300mb-os virtuális cd-. Valaki nem tudja hogy lehetne törölni? iszonyatosan ideidegesítõ hogy ha használni akarom örökké elindul. Formázást, Alcohol 120-at próbáltam,rengeteg fórumon körülnéztem,sehol nem találtam megoldást.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Gábor<#confused>#confused>
R220 with Win XP 32 Drivers (Non WHQL)
Saitek_R220_Wheel_SD6_32.exe
XP 32 bit Software for R220
Saitek_SST_Software_32.exe
Minkettõ XP próbáld ki több tipp nincs.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ma 01:11 | privát | válasz erre | #39087
Hali!
Szóval van egy kis gondom.... régebben vettem egy Saitek R220-as kormányt jó pár évig el volt téve és azóta lett másik gépem is, lényeg a lényeg most elövettem autókázni , de az a baj vele hogy mikor bedugom egy USb-re( akármelyikre) azt irja ki hogy: Az usb-eszközt nem lehet felismerni!! A kormány tuti jó mert kipróbáltam bátyám laptopján,nem kell semmit csinálni, csak ráteszem usb-re és már világít is!! Nálam meg Eszközkezelõbe is azt irja hogy ismeretlen eszköz!! A kormányhoz nem volt cd ( nem is kell szerintem ha laptopon egyböl ment). Van valakinek valami ötlete?😞 A kormány rendben, az usb-k tuti jok a gépen csak nem érzékelik a kormányt! bátyám eszközkezelõjében via rev 5 van meg annál jobbb... már nem emlékszem hogy volt irva. Léci segitsetek!!!!!
koncy007: passz
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Köszi!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nekem elég a Winé de valaki aztmondja kell valaki azt, hogy nem.
Meg kell próbálni mi van ha csak a Winé van és ha megy akkor maradjon úgy.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ennyi a védelmem a a-squared Free-t tegnap tettem fel talált is szemeteket és ki is törõlte faxa kis progik . Elötte Spyware Terminator volt, ahogy leszedtem picit gyorsabb is lett a rendszer. Ez az én észrevételem és ha mûködik akkor rendben vagyok 😄
Szóval van egy kis gondom.... régebben vettem egy Saitek R220-as kormányt jó pár évig el volt téve és azóta lett másik gépem is, lényeg a lényeg most elövettem autókázni , de az a baj vele hogy mikor bedugom egy USb-re( akármelyikre) azt irja ki hogy: Az usb-eszközt nem lehet felismerni!! A kormány tuti jó mert kipróbáltam bátyám laptopján,nem kell semmit csinálni, csak ráteszem usb-re és már világít is!! Nálam meg Eszközkezelõbe is azt irja hogy ismeretlen eszköz!! A kormányhoz nem volt cd ( nem is kell szerintem ha laptopon egyböl ment). Van valakinek valami ötlete?😞 A kormány rendben, az usb-k tuti jok a gépen csak nem érzékelik a kormányt! bátyám eszközkezelõjében via rev 5 van meg annál jobbb... már nem emlékszem hogy volt irva. Léci segitsetek!!!!!
és más mit mond? 😊
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Tegnap nõvérem rákattintott msn-en arra a vírusos linkre ( foto? http://myspace-foto.1gb.in/[email protected] )
Lefuttattam nodot, de nem talált vírust... Mivel tudnám kiírtani?
nek akarlak elszomorítani, de az nekem 34 'C
az a 92'C gond lehet... vagy a hardware melegedik nagyon, vagy szenzorhiba.
Power/Aux... pf... talán táp? de abban nincs húszenzor. nem?
nemtom mi az...
de azért nézd meg, mennyire meleg az a táp... fogd meg az oldalát.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
alaplap gyártó weblapjára felmész. ott kikeresed az alaplapod, és a support oldalról lekapod a legújabb drivert.
ennyit tudok mondani.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
volt egy procim nemrég. 4 évig ment. utána felhúztem, mert jöttek a HD videók.(csak 200mhz-et) 2 hónap múlva megsült.
"kicsit" nem éri meg húzni...
"nagyon" meg az húzza, akinek van rá pénze...
szerintem az overlocking drága mulatság tud lenni...
a Bios pedig az alaplap firmware-e. így nem nagyon tudzs kárt tenni benne(max akarattal, de windows reinstallal, vagy vinyócserével nem)
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Egy egyszerû kérdés: ha újrarakom az XP-t, akkor a BIOS frissítés is letörlõdik? Szóval újra frissítenem kéne? Kösz a választ elõre is!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Azt megtudnád mondani hogy honnan és melyik verzió számú drivert tetted fel amivel aztán megjavult?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
mikor a gép elindul, az alaplap meg a proci indul el elõször, és a BIOS önesztet csinál, ha gond van csipog.(biosfüggõ, némelyik mindenképp csippan egyet😄)
videokárty-hibát legtöbbször sok-sok(4-6) egymás utáni sípoló pittyegés szokott jelezni.
ez fõleg akkor van így, ha nincs júl bedugva, vagy nem kap extra áramot(amlyiknek ugye kell).
ettõl még lehet videokaribaj, de az alaplaphiba gyanúsabb.(ha húztad akkor lehet proci is, de az ritkább)
próbáld meg szétkapni az egészet és újra összerakni(kiveszed a videokarit, meg viszateszed elsõ lépésként...)
kipróbálhatsz csere procit ha van otthon.
esetleg ha több ramod van, próbálgasd bele õket egyesével...
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Integrált ac 97 hangkártyám van és mostanában minden játék közben elmegy a hang ugy 1-2 perc után, néha visszajön egy pillanatra aztán ismét elmegy. Eddig nem csinált ilyet soha, frissítettem a driverét, de így sem jó. Esetleg valakinek volt már hasonló gondja?
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
az adott meghajtón érdemes volna futtatni egy teljes lemezellenõrzést.
consolba írd be, hogy:
chkdsk /f /r
Újraindítás szükséges lehet az ellenõrzéshez, és a lemez méretétõl függõek ez akár órákat is igénybe vehet.
Ne aggódj, igen kicsi az esélye, hogy fizikai kár van😄
ha kikapcsoltad a windowsban a hangokat(nincsenek hangok), akkor azt kapcsold szépen vissza.(csinálj egy fél másodperces teljesen üres wav file-t, és add meg mindennek azt. én még anno azt csináltam. akkor nem pittyegett annyit.
illetve: lesd meg a cpu és a gpu (proci meg videokari) hõmérsékletét.
PC Wizard 2008 egy könnyen használható ingyenes program erre a célra(talán még megy XP-vel is😄)
Sok alaplap így jelez túlmelegedéskor. (ez lehet ventillátorhiba, proci károsodás, alaplap károsodás, vagy csak sima szenzor-hiba, esetleg tök más😄)
Azt lesd meg, hogy jár-e a "pitty" valami elõzménnyel vagy következménnyel. pl hangerõt állítasz, vagy lejött a letöltés...
és... tegyél fel vistát😄 dx10, értelmes dual-core támogatás... meg szebb is😄 és nem pittyeg😄
ehh😄
ha mindenképp ragaszkodsz õsapáink oprenceréhez, legalább tedd fel rá az SP3-at.
a pittyegés meg nem feltétlen hiba. néha csak arról van szó, hogy a gép így jelez valamit. vagy nem szereti a hangkártyád(van hang?), vagy csak úgy.
pl, ha xp-ben kikapcsolod a hangokat("Nincsenek hangok" profil), akkor állandóan a speakeren fog pittyegni, ha hangerõt állítasz😄
hogy miért? engem ne kérdezz😄 másfél éve kellemesen megvagyok a vistámmal😄