Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
PENGEinno3d #44043 Sziasztok! Tegnap vettem egy Q6600ost, eddig egy E6300as volt meghúzva 3.2-re a P5n-e sli lapomban 0401es bios-al és tökéletesen működtek együtt. De ezt a procit nem nagyon szereti. A régi biossal még játszani se tudtam mert kb 20mp alatt kifagyott a gép és még windows-ban(Vista 32bit) is fagyott félóra után. Frissítettem a bios-t 1201-re és így már nem fagy ki a gép úgy 1 óra játék után sem! De ezután jött a következő probléma amikor felakartam húzni, mivel akármilyen órajelre rakom még 2.6-on is windows töltés előtt kékhalált dob! Tudtok mondani egy fsb/voltage értéket amin stabilan megy, esetleg egy másik biost, vagy teljesen reménytelen a helyzet és lapcsere....
Előre is köszi!