Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Üdv!
Gondoltam írok nektek, mert tényleg foglalmam sincsen mit csináljak...
Adott egy router + egy ADSL internethozzáférés. A routerhez kettő gép csatlakozik, az egyikről írok most (továbbiakban 'fenti' gép). A problémám a következő: ugyebár a router osztja ki az IP-t, viszont a lenti gépnek valamiért nem tudja kiosztani, és az a vicc, hogy idáig semmi gond nem volt...ma gondolt egyet és szar lett egy restart után..pedig semmi nem lett állítva meg telepítve.. :/ Már próbáltam azt is, hogy másik slotba dugom a kábelt, de úgy is szar...főleg hogy most abban a slotban van az én gépembe menő kábel, ami a lenti gépébe volt eddig eredetileg. Aztán úgy is próbáltam, hogy csak a lenti gép kábele van bedugva a routerbe, és a fenti nem, viszont úgy sem működik...egyre csak azt írja, hogy "Nincs kapcsolat vagy korlátozott". Szóval itt nálam ezen a fenti gépen van net, viszont a lentin nincsen sehogysem. Próbáltam azt is, hogy kihúzom az adaptereket, és visszadugom, naná hogy nem jó az sem....Szóval már próbálgattam mindent szinte, legalább 3 órája ezzel vacakolok és már nagyon elegem van, főleg hogy szükség lenne lent is a netre. Mit lehetne tenni ilyenkor? Kérlek titeket segítsetek mihamarabb!